• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Van uw rimpels af met botox of fillers

  Er natuurlijk mooier uitzien!

 • Botox en Fillers

  U heeft er altijd al jonger en frisser uit willen zien en u wilt er niet te veel geld aan uitgeven en te hoeven reizen? Het liefst wilt u waarschijnlijk dat mensen vinden dat u er uitgerust uitziet zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Een behandeling met onze fillers en botulines biedt dan uitkomst.

   

  Met een rimpelbehandeling met een van onze topproducten van Restylane, Stylage, Belotero Boucouture, Azzalure of Glytone, ziet u er op een natuurlijke manier weer jonger uit.

  Botox en radiesse aanbieding wegens succes verlengd

  We zijn in het behandelen van rimpels minstens net zo goed als andere klinieken in het Noorden maar we zijn wel tot 40% voordeliger dan grotere klinieken zoals de Derma Clinic of de Velthuis Kliniek. De prijzen van onze fillers, botox en radiesse hebben we tijdelijk verlaagd. Klik hier voor een overzicht van onze actuele tarieven. Wegens het succes van de afgelopen maanden hebben wij besloten de tarieven voorlopig nog verlaagd te laten.

  Bovendien kunt u bij ons vaak binnen een week terecht en leveren we uitstekende nazorg. We zijn gecertificeerde artsen en werken alleen met topproducten.

  Rimpels verwijderen met fillers of botox

  Perfect Look gebruikt alleen fillers op basis van hyaluronzuur van topmerken. Zo werken wij met fillers van Restylane, Emervel en Stylage. Met deze fillers oogt u in een ommekeer weer jaren jonger en ziet u er frisser en minder vermoeid uit. Met onze injectables maken we uw huid gladder en behandelen we diepe rimpels. Zo krijgt uw gezicht meer volume.

  Fillers op basis van hyaluronzuur

  Neuslippenplooien, marionetlijnen of een verslapte huid rond de mond en kaken kunnen goed behandeld worden met onze fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inspuiten van deze vullende gel komt de huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Hierdoor verminderen de rimpels. Diepe rimpels vullen we vervolgens op.

  Overigens kan botox ook gebruikt worden voor de behandeling van hoofdpijn en migraine. Ook tegen overmatig zweten (hyperhidrosis)  is botox bewezen effectief gebleken.

  Hoe lang duurt het effect?

  Botoxbehandeling

  Het resultaat van een rimpel-behandeling met botuline toxine (Botox) ziet u na 3 tot uiterlijk 10 dagen. Botox zorgt voor een ontspannen uitdrukking zonder rimpels. U ziet er niet alleen mooi uit, maar u voelt zich ook prettiger omdat u meer rust in uw gezicht ervaart.

  Het effect van een behandeling met Botuline toxine houdt 3 tot 7 maanden aan. De behandeling is gevoelig, maar niet pijnlijk.

  Fillerbehandeling

  Na een rimpelbehandeling met fillers ziet u direct resultaat. Veel fillers stimuleren de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid.

  Van een behandeling heeft u zeker 9 tot 12 maanden plezier. Het rimpels verwijderen is niet erg pijnlijk. Indien het wel gevoelig wordt passen we vaak een verdovende creme toe.

  Wilt u meer weten over onze behandelingen met botox of fillers?

  Bel 06-513 05 688 of mail naar mail@perfectlook.info voor het plannen van een intakegesprek. Er wordt dan gekeken wat voor u de beste behandeling is. Tevens wordt uitgelegd hoe een behandeling precies verloopt. Ook krijgt u dan een prijsopgave.

  Voor vragen of meer informatie kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk ook eens naar behandelmogelijkheden op locatie in onder andere Emmen, Assen, Coevorden, Leeuwarden, Stadskanaal, Groningen-Eelde, Dwingeloo of Drachten.