Filler behandeling uitgevoerd door ervaren, geregistreerde artsen

Filler behandeling

Wanneer u ons voor de eerste keer bezoekt wordt met u uitvoerig gesproken over uw wensen. wij leggen u dan uit wat de mogelijkheden zijn en wat u van ons mag verwachten. Tevens wordt de vragenlijst, welke samen met u wordt ingevuld, uitvoerig met u besproken. Het is belangrijk dat u zo eerlijk en uitgebreid mogelijk bent waar het uw gezondheid betreft. Want we willen alle mogelijke risico’s uitsluiten en zorgen dat u op een veilige manier geholpen wordt.

Afbeelding van het gezicht maar daarin de regio's die het meest worden gebruikt bij een filler behandeling

Regio’s welke het meest worden gedaan bij een botox of filler behandeling

Uiteraard bespreekt u samen met ons uw wensen. Waar stoort u zich aan in uw gezicht en wat zou u graag anders zien? De arts zal op basis van uw persoonlijke wensen bekijken welke filler behandeling voor u de beste is.

Het plaatje hiernaast geeft u een globale indruk van welke regio’s welke zich goed lenen voor een filler behandeling.

Kraaienpootjes en rimpels onder de ogen
Fronsrimpels
Opvullen van lippen
Neuslippenplooi
Rimpels rondom de mond

 

 

Klik hier voor het maken van een afspraak

Geschikte regio’s voor een filler behandeling

De meeste rimpels kunnen behandeld worden met botox. Soms is het niet voldoende om alleen met botox te behandelen. Vaak is het mooier als er ook wat extra volume wordt toegevoegd. De voorkeur gaat dan uit naar een filler behandeling op basis van hyaluronzuur.

Wij hebben voor u grofweg drie verschillende methoden om uw huid er jonger en gezonder uit te laten zien. Rimpels rondom de ogen, het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) behandelen wij bij voorkeur met botox. Rimpels in de wangen of rondom de lippen krijgen veelal een behandeling met een filler (hyaluronzuur) of radiesse.

Voor wie de stap naar botuline of een filler te groot is, bieden we een algehele huidverjongingskuur aan. Deze zogenaamde skinbooster geeft pas na enkele dagen effect en geeft de huid de meest natuurlijke en gezonde indruk. Overigens kan erop gesproken worden over de mogelijkheid van huidverjonging door middel van de producten van ZO Skin Health. Hiermee bereiken wij fantastische resultaten. Het betreffen verzorgingsproducten welke u thuis zelf kunt toepassen.

Cosmetische acupunctuur kan voor u een veilig en betaalbaar alternatief zijn. Wij zijn gespecialiseerd in deze alternatieve vorm van cosmetische behandelingen en informeren u graag over de mogelijkheden van deze opkomende vorm van alternatieve cosmetische behandelin