• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Ingevallen wangen opvullen met Fillers

  Last van ingevallen wangen? Fillers bieden een oplossing: laat uw ingevallen wangen opvullen door de artsen van Perfect Look! Naarmate men ouder wordt, begint de huid tekenen van veroudering te laten zien. Dit hoeft niet altijd behandeld te worden, echter wanneer u er hinder van ondervindt of zich niet goed in uw vel voelt kan een behandeling met fillers voor wangen een (tijdelijke) oplossing bieden.

  Veel mensen krijgen, naarmate ze ouder worden, last van ingevallen wangen door het verdwijnen van een gedeelte van het onderhuidse vet, de vermindering van het collageen in de huid of door het verdwijnen van steunweefsel. Zo zakt de huid licht naar beneden en kunt u ingevallen of hangende wangen krijgen. Veel mensen hebben hier last van, terwijl het een licht ingrijpende behandeling is!

  ingevallen wangen behandelen met radiesse fillers

  De oplossing? Hoewel deze slechts van tijdelijke aard is kunnen de artsen van Perfect Look u voor een periode van ongeveer 12 maanden uw jeugdige uitstraling teruggeven. Wilt u meer informatie? Plan dan snel zelf uw afspraak in de buurt in en laat uw ingevallen wangen opvullen met fillers.

  Oorzaken van hangende of ingevallen wangen

  Hangende wangen met fillers bestrijden is een zeer effectieve manier om het verouderingsproces van de huid tijdelijk tegen te gaan. Maar waar komen die ingevallen wangen eigenlijk vandaan? Er zijn een aantal oorzaken aan te wijzen die we hier zullen behandelen. Om u zo een idee te geven van de anatomie van de wangen en filler gebruik.

  Simpel gezegd verliest de huid naar verloop van tijd het elastische vermogen. Ook zakken de wangen uit, worden de jukbeenderen vlakker en ook de slapen kunnen verminderen in volume. Dit volumeverlies gaat vaak gepaard met een afname van het botweefsel, met name rond de kaken. Door deze afname blijft het onderhuidse vet minder goed op zijn plaats. Bij de behandeling kunnen de wangen fillers gebruiken om wat van dit onderhuidse weefsel na te bootsen. Zo heeft u geen last meer van hangende wangen

  fillers voor ingevallen wangen

  Ingevallen wangen opvullen met Hyaluronzuur Fillers of Radiesse?

  Wanneer u fillers in wangen injecteert, kunt u tijdelijk de effecten van de tijd terugdraaien. Maar moet u dan kiezen voor Radiesse Fillers of hyaluronzuur fillers? Simpel gezegd blijft een hyaluronzuur filler langer zitten (12 maanden) en kunt u bij de Radiesse filler profiteren van de actieve collageenstimulator die de aanmaak van collageen in de huid bevordert. Uw huid voelt weer stevig en ziet er jonger uit na de behandeling!

  Ingevallen Wangen Filler behandeling

  Wanneer u een behandeling wilt met Radiesse / Hyaluronzuur fillers maken wij altijd gebruik van een consult om te bepalen waar wij gaan behandelen, wat de wensen zijn en hoe we het beste resultaat gaan behalen. Aangezien het injecteren van fillers in ingevallen wangen een laag invasieve operatie is, kunt u aansluitend direct naar huis. Een gespecialiseerd arts injecteert u op de benodigde plekken met de filler, aansluitend kan er eventueel nog kort gekoeld worden. Wilt u het hele gezicht aanpakken zonder te snijden? Kies dan voor een liquid facelift! Hiermee behandelen wij alle probleemgebieden tegelijk, herstellen wij de contouren van uw gezicht en bent u in een behandeling klaar. Behandel uw appelwangetjes, koontjes, wangen en jukbeenderen gemakkelijk bij Perfect Look!

  Daarnaast kunt u in plaats van fillers ook kiezen voor een behandeling met Plexr, een revolutionaire plasma laser methode die ons in staat stelt om speciale lifts uit te voeren zonder te snijden! Overtollige huid wordt weggebrand om zo een strak gezicht te verkrijgen. Meer informatie? Neem contact met ons op!

  Fillers voor de wangen: Prijs

  Fillers voor wangen nodig? Bekijk de prijzen van een behandeling met Radiesse in de onderstaande tabel.

  Fillers Wangen: Prijzen
  Naam Volume (ml) Prijs
  Radiesse 1,5 €399,-
  Radiesse 3 €599,-
  Radiesse Volumeherstel 6 €950
  Radiesse Volumeherstel 9 €1450,-
  Liquid Facelift n.v.t. €900
  Consult n.v.t. €0,-

  Waarom kiest u voor Perfect Look?

  Omdat wij boven alles gaan voor natuurlijk resultaat. Dat is uiteindelijk wat belangrijk is, dat de ingreep ook daadwerkelijk past bij uw gezicht en dat u tevreden bent met het resultaat. Hoe realiseren wij dat? Door te werken met gekwalificeerde artsen, volledig gediplomeerd met specialisaties in de cosmetische geneeskunde. Onze Artsen Afiena Berends-Kommer (BIG:69048986401) en Edward Berends (BIG: 29049868601) zijn ook gespecialiseerd in cosmetische acupunctuurbehandelingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact op met Perfect Look om uw ingevallen wangen op te laten vullen!

  Afspraak maken