fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Een mooie gladde huid met de skinboosters van Stylage

  Er natuurlijk mooier uitzien!

 • Acne behandeling met Stylage

  Wat is acne?

  Acne is een lastig te behandelen en vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en ontstoken raken. Het zijn juist die ontstekingen die uiteindelijk tot storende littekens leiden. Acne komt het meest voor bij jongeren en adolescenten maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Een heel heftige vorm van acne (conglobata) kan zorgen voor diepe littekens. Een acne behandeling kan het probleem verhelpen.

  Oorzaken van acne

  Acne kan veroorzaakt worden door genetische factoren, hormonale factoren, psychologische stress, omgevingsfactoren, afsluitende cosmetica en/of druk op de huid. Soms kan de oorzaak worden aangepakt maar vaak is dit onvoldoende of kan er geen precieze oorzaak worden achterhaald.

  Ontstaan van acne

  Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij het ontstaan van acne. De talgklieren maken meer talg aan dan normaal waardoor de huid vet aanvoelt en de poriën verstopt raken. De huid is daarnaast vaak verdikt doordat de dode huidcellen niet goed kunnen afschilferen. Als een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuw talg geproduceerd, dan knapt de porie van binnen stuk en kunnen er bacteriën bij komen. Dit leidt tot een rode, pijnlijke ontsteking.

  Acnelittekens kunnen bij elke vorm van acne ontstaan maar met name na het doormaken van een ernstige vorm (acne conglobata). Typerende acnelittekens zijn diepe putjes, die vooral in het gezicht als cosmetisch storend worden ervaren. Littekens verdwijnen nooit helemaal uit zichzelf.

  Om acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats waarin wij bekijken van welke type acne er sprake is. Wij stellen dan met u persoonlijk een behandelplan op en bespreken welke behandeling het meest geschikt voor u is. De acne behandeling van Perfect Look is met name gericht op de littekens. Deze kunnen aangepakt worden met een filler: Stylage. Het litteken wordt als het ware gevuld met een lichaamseigen stof (hyaluronzuur) waardoor de putjes verdwijnen en de huid gladder en gezonder oogt.

  Tijdens het intakegesprek zal de arts samen met u kijken naar uw gezicht en adviseren wat voor u een geschikte behandeling is om uw lippen te vullen. Ook bespreekt hij met u hoe het met uw gezondheid staat en of u wellicht allergisch bent voor bepaalde te gebruiken stoffen. Als u geschikt wordt bevonden voor de behandeling kan er in principe meteen behandeld worden.

  Behandeling en bijwerkingen

  De skinbooster behandeling met de fillers van Stylage is een veilige behandeling. Er kan alleen na de behandeling enige zwelling ontstaan maar deze verdwijnt doorgaans na enkele dagen. Omdat wij steriel werken zijn er eigenlijk nooit complicaties en is de kans op een infectie nihil. Er zijn bij ons ook nog nooit allergieën voor onze fillers gemeld. Overigens is het gebruik van fillers sowieso erg veilig, mits dit wordt uitgevoerd door een geregistreerd en ervaren arts. Kijk of uw arts geregistreerd is op www.bigregister.nl. De artsen van Perfect Look zijn wel gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

  Direct na de behandeling ontstaat er soms roodheid, zwellingen, pijn, jeuk, blauwe plekken of stijfheid. Dit verdwijnt gewoonlijk na een paar dagen.

  De volgende bijwerkingen kunnen ook optreden maar zijn zeer zeldzaam:

  • Plaatselijke ongelijke ophopingen in het vulmateriaal
  • Een blauwe verkleuring op inspuitplaat
  • Ontstaan van een stolsel
  • Allergische reacties

  Prijzen acne behandeling

  Hoeveel je betaalt voor het opvullen van littekens is afhankelijk van het litteken/littekens. Kijk bij onze tarieven voor de prijzen van het opvullen van littekens.

  Afspraak maken