Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox aanbieding - 3 regio's voor € 300,-

Perfect Look besteedt erg veel aandacht aan een mooi fris uiterlijk en biest daarnaast goede zorg. Dit zowel voor, tijdens als  ná als de behandeling. Om iedereen de kans te geven om met onze service en kwaliteit kennis te maken hebben we besloten de botox ook in 2016 in de aanbieding te doen. Van 1 januari 2016 tot 1 juli 2016 kunt u nog profiteren van onze scherpe prijzen. Rimpels verwijderen met botox was nog nooit zo goedkoop en goed: een garantie op resultaat hoort bij onze uitstekende service.

Goedkoopste Botox van Noord-Nederland

Met de huidige botox aanbieding zijn wij niet alleen erg goed in het verwijderen van rimpels, wij zijn daarmee nu ook de goedkoopste van Noord-Nederland. Voor drie regio’s betaalt u slechts € 300,-.

Als u besloten heeft een rimpelbehandeling te ondergaan, dan wilt u natuurlijk dat u hier een eerlijke prijs voor betaalt. Er zijn momenteel diverse aanbiedingen, maar het is daarbij wel belangrijk dat u op een aantal zaken let. Zo wilt u uiteraard door een erkend arts behandeld worden die gespecialiseerd is in cosmetische ingrepen. Maar u moet zich ook goed bij zowel de arts als de kliniek voelen en de behandeling vol vertrouwen ingaan.

Meer weten over onze botox aanbieding?

Een afspraak voor een botox -of fillerbehandeling is bij ons doorgaans snel gemaakt. U kunt vaak binnen een week terecht voor een afspraak of behandeling. Ook voor een vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht. Meer weten over onze behandelmogelijkheden of onze Radiesse en botox aanbieding? Bel 06 -513 05 688 of 06 – 547 14 969 voor meer informatie.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken