Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox Assen

Bij Perfect Look ben je op het juiste adres voor botox. Assen ligt niet ver van onze vestigingen vandaan. Hierdoor is het ideaal om snel langs te komen.

Behandeling van botox in Assen

botox assen
Botox en filler behandelingen in Assen

Om de twee dinsdagavonden kun jij voor een Botox behandeling in Assen zijn. Hier gaan onze behandelingen in samenwerking met Dermacare. Dit is een gerenommeerde huidverzorgingskliniek, gespecialiseerd in met name behandelingen van acné, hyperpigmentatie en rosacea.

De injectables worden door de specialisten van Perfect Look uitgevoerd. Naast botox kun je ook kiezen uit fillers, Profhilo en PLEXR.

Uitvoering van een botox behandeling

Een behandeling met Botuline Toxine (botox) in Assen neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Het resultaat is na twee tot drie dagen zichtbaar en optimaal na ongeveer twee weken. Het effect houdt ongeveer vier maanden aan. Daarna kan een behandeling in Assen worden herhaald.

Naarmate het middel vaker wordt toegepast blijft het effect ook langer merkbaar. In principe vindt er geen verdoving plaats, omdat de botoxbehandeling in Assen gebeurt met een zeer fijne naald. Deze geeft niet meer gevoel dan van een speldenprik. Indien de klant dit toch nog bezwaarlijk vindt, kan er een verdovende crème worden gebruikt voorafgaand aan de behandeling.

Is dit gevaarlijk?

Sommige mensen denk en dat Botox gevaarlijk is. In principe is dit een zeer veilige behandeling, mits gedaan door een gecertificeerd arts. Bij Perfect Look vind je deze artsen, die ervoor zorgen dat alles volgens de juiste stappen wordt uitgevoerd. Het middel wat wordt gebruikt is Botuline Toxine. Dit is een veilig middel, indien goed gebruikt.

Bij Perfect Look gebruiken wij Botuline Toxine A. Dit is een eiwit die door een bacterie wordt gemaakt. Dit kun je gebruiken voor de volgende plekken: de fronsrimpel, de rimpels in het voorhoofd, de lachrimpels en gummy smiles. Daarbij is botox in Assen niet alleen cosmetisch, maar in sommige gevallen ook medisch. Wanneer je vaak last hebt van migraine, kun je ook hiervoor botox gebruiken.

Een afspraak voor Botox Assen bij Perfect Look

Maak een afspraak voor een behandeling van botox in Assen bij Perfect Look. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een gecertificeerde arts, die al jarenlang ervaring heeft op het gebied van cosmetische behandelingen, waaronder botox. Maak vrijblijvend een afspraak voor een consult en zie er verzorgd, jeugdig en levendig uit met een behandeling van Botox in Assen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken