Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox Assen

In Assen worden onze botox, filler, Profhilo en PLEXR behandelingen uitgevoerd in samenwerking met Dermacare: een gerenomeerd huidverzorgingskliniek, gespecialiseerd in met name de behandeling van acne, hyperpigmentatie en rosacea. Om de twee weken op dinsdagavond kunt u hier terecht voor de behandeling met injectables.

Kijk hier om te weten wanneer wij waar zijn.

Botox behandeling Assen

botox assen
Botox en filler behandelingen in Assen

Een behandeling met Botuline Toxine in Assen neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Het resultaat is na twee tot drie dagen zichtbaar en optimaal na ongeveer twee weken. Het effect houdt ongeveer vier maanden aan. Daarna kan een behandeling in Assen worden herhaald. Naarmate het middel vaker wordt toegepast blijft het effect ook langer merkbaar. In principe vindt er geen verdoving plaats, omdat de botoxbehandeling in Assen gebeurt met een zeer fijne naald. Deze geeft niet meer gevoel dan van een speldenprik. Indien de klant dit toch nog bezwaarlijk vindt, kan er een verdovende crème worden gebruikt voorafgaand aan de behandeling.

Hier kan je precies zien hoe de botox in de spier aangebracht gaat worden:  https://youtu.be/gZaJUq83p0U

Bijwerkingen van een botox behandeling

Direct na het inspuiten kan er ter plekke enige roodheid en zwelling ontstaan. Dit trekt snel weg en is in de meerderheid van de gevallen na twintig minuten niet meer zichtbaar. Er is geen sprake van napijn. Na de behandeling in Assen krijgt u informatie met tips voor de eerste uren na de behandeling. Een behandeling met botox is over het algemeen een zeer veilige behandeling. Er worden jaarlijks miljoenen mensen behandeld met botox en dit aantal neemt nog altijd toe. Het uiteindelijke resultaat is dat de huid minder tot geen rimpels meer vertoont op de behandelde gebieden. U zult er jonger en frisser uitzien zonder dat dit kunstmatig overkomt!

Wilt u graag een behandeling ondergaan in Assen zonder ingrijpende operaties? Neem dan ook eens een kijkje bij onze behandeling tegen overmatig zweten, Miradry.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken