fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Rimpels verwijderen met botox en fillers in Assen

  Voordelige botox en filler behandelingen in Assen 

  Botox Assen – Sinds ongeveer 2 jaar zitten wij nu ook met onze fillers en botox in Assen.  In samenwerking met Dermacare, gevestigd in een prachtig pand aan de vernieuwde Assense Vaart, bieden wij al onze behandelingen aan. Behandelingen waarmee we nu al bijna 10 jaar een zeer ruime ervaring hebben opgebouwd.

  Botox behandelingen in Assen

  In Assen voeren wij alle botox behandelingen uit. We werken daarmee overigens met een uiterst geavanceerd apparaat: de Juvapen. Met dit apparaatje kunnen wij uiterst nauwkeurig de botox doseren zodat wij u het meest natuurlijke resultaat kunnen beloven. Daarnaast is een behandeling met dit apparaat vrijwel pijnloos.
  Wij bieden de volgende botox behandelingen aan:

  Tevens wordt botox gebruikt voor de behandeling van:

  Filler behandelingen in Assen

  Met Stylage en Belotero hebben wij twee topmerken fillers in huis. Hiermee behandelen wij ook in Assen. Te denken valt aan de volgende filler behandelingen

  Lippen opvullen met lip fillers in Assen

  Lippen opvullen met fillers in Assen Hiernaast is een voorbeeld te zien van hoe mooi het opvullen van de lippen met fillers kan zijn. In dit voorbeeld is 1 ml Stylage gebruikt. Het resultaat is gemiddeld 4 maanden zichtbaar (maar varieert overigens sterk). We adviseren wel om de behandeling na 4 maanden nog eens te herhalen.

  Liplijntjes verminderen met fillers

  lip lijntjes verminderen door fillers van Stylage Liplijntjes (ook wel rokerslijntjes genoemd) ontstaan door verlies van onderhuidse en het verlies van collageen en elastine. Lippen opvullen met fillers en het vullen van deze lijntjes is dan een uitstekende methode om deze liplijntjes te verminderen.
  In het voorbeeld hiernaast is 1 ml dunne filler gebruikt voor het vullen van de lijntjes (Stylage S) en 1 ml dikkere filler voor het subtiel vullen van de lippen zelf (Stylage M).

  Duidelijk is te zien hoe de liplijntjes verminderen door de fillerbehandeling.

  Behandel- en informatieavonden

  Regelmatig organiseren wij met Dermacare een behandel- en informatiemiddag. We zullen u dan kennis laten maken met onze producten en behandelmogelijkheden.
  Wist u bijvoorbeeld dat wij uw huid kunnen verstrakken met een uiterst geavanceerd apparaat: HIFU. Of dat wij u levenslang kunnen verhelpen van overmatig zweten?
  Op deze avonden kunt u, indien u dat wenst, meteen laten behandelen.
  Houd onze website in de gaten voor meer informatie of maak direct een afspraak!

  Afspraak maken