Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Fillers en Botox

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

In Groningen voeren wij alle botox en filler behandelingen uit in hartje Stad! De behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd en zeer ervaren cosmetisch arts: Edward Berends.
Edward heeft meer dan 10 jaar ervaring en heeft in die jaren een uitstekende naam opgebouwd.
Ben jij op zoek naar een plek voor fillers en botox? Groningen heeft een locatie waar jij terecht kunt! Door middel van de behandelingen van fillers en botox blijft jouw huid langer strak en zie jij er ook jonger uit!

Behandeling van fillers en botox in Groningen bij Perfect Look Clinics

Laat de behandelingen van fillers en botox in Groningen doen bij Perfect Look. Hier vind je specialisten die al jarenlange ervaring hebben. Op deze manier weet je zeker dat de behandeling goed verloopt. Onze plastische chirurgen zorgen ervoor dat jij met een frisse huid de salon in Groningen weer verlaat.

Bij Perfect Look streven wij altijd naar het beste resultaat. Hierbij vinden wij service ook zeer belangrijk. Wij geven onafhankelijk advies, doordat wij willen dat je er op je best uit gaat zien.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Een vraag die ons vaak wordt gesteld is ‘Wat is het verschil tussen Botox en fillers?’ Het antwoord hierop is dat beide zorgen voor een strakkere en jonger uitziende huid, maar het verschil zit hem in het product en de werking hiervan. Botox is een spierontspanner, waardoor je huid de rimpels minder zichtbaar maakt.

Fillers worden vaak geadviseerd zodra een rimpel te diep is voor botox. Door een filler te plaatsen wordt de rimpel opgevuld. Hierdoor zie je deze ook minder goed. Beide producten zijn veilig te gebruiken en op meerdere delen van het lichaam te gebruiken. Hierbij kun je denken aan je hoofd, decolleté en armen.

De botox behandeling in Groningen

In Groningen zijn diverse botox behandelingen die jij kunt laten uitvoeren. Hierbij kun je aan de volgende behandelingen denken:

Deze behandelingen zorgen ervoor dat de huid er jong en jij er natuurlijk mooi uit blijft zien. Wij geven jou altijd een advies over welke behandeling wij zouden aanraden. Hierdoor weet je dat de botox behandeling er natuurlijk en mooi uit komt te zien.

De filler behandelingen in Groningen

Een filler behandeling in Groningen laten uitvoeren doe je bij Perfect Look. Fillers werken als opvuller van een rimpel, maar kunnen ook een ander effect hebben.

Met fillers kun je ook je lippen wat voller krijgen. Hierdoor kun jij de lippen krijgen waar je van droomt. Daarnaast kun je een acnehuid ook een beetje wegwerken met Stylage. Ook de kaak en de neus kunnen meer vorm krijgen door middel van een fillerbehandeling in de buurt van Groningen.

Is botox veilig?

Is botox veilig? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Het antwoord hierop is: ja. Mits je ervoor zorgt dat het goed gebruikt wordt. Hierdoor is het van belang om je door een professional te laten behandelen. De stof Botuline kent weinig bijwerkingen, aangezien dit een eiwit is wat uit een bacterie wordt geproduceerd.

Botox is een behandeling die al meer dan 40 jaar bestaat. De bijwerking die naar voren kan komen is de kleine blauwe plekjes van de naald. Om grotere bijwerkingen tegen te gaan, bijvoorbeeld het zakken van de wenkbrauwen bij een voorhoofdbehandeling, raden wij aan om met een kleine dosis te beginnen.

Hoe werkt botox?

In botox zit de stof Botuline. Deze blokkeert als het ware de verbinding tussen de zenuw en de spier. Op deze manierVoorhoofd behandeling in Groningen kan de spier ontspannen en vermindert de rimpel in de huid. Door dit op de plekken te doen waar je minder rimpels wilt, kun jij op een veilige manier een jonger uitziende huid creëren.

Naast rimpel vermindering is het ook mogelijk om een wenkbrauwlift te genereren. Door de stof in botox is het mogelijk om een wenkbrauw een beetje omhoog te krijgen. Hierdoor krijg je een open blik, die er minder vermoeid uitziet.

Wanneer werkt botox optimaal?

Er zijn momenten waarop botox optimaal werkt. Hierbij kun je denken aan het effect welke 3 a 4 maanden aanhoudt. Daarnaast zie je de resultaten van de botox behandeling het beste tussen de 2
en 10 dagen. In dat tijdsbestek zul jij een uitgerust en ontspannen uitstraling krijgen bij de behandelde spieren.

Injectables beschikbaar in Groningen

Kies uit kwaliteit injectables in Groningen. Bij Perfect Look werken wij alleen met de beste producten. Onder injectables vallen de behandelingen van botox en fillers. Dit zijn non-invasieve behandelingen. Hierbij wordt gefocust op het verbeteren van de huid, door middel van de werkende stoffen.

Lip fillers Groningen

De botox prijzen in Groningen

Wil jij een behandeling met botox? Perfect Look hanteert een uitstekende prijskwaliteit verhouding. Behandelingen zijn veilig, hygiënisch en NVCG gecertificeerd.

  • Een regio voor €150,- (frons, voorhoofd, kraaienpootjes)
  • Twee regio’s voor €275,- (frons, voorhoofd, kraaienpootjes)
  • Drie regio’s voor €375,- (frons, voorhoofd, kraaienpootjes)
  • Halve regio voor €99,- (wenkbrauwlift of gummy smile)
  • Een botox abonnement voor vijf keer in één regio voor €650,-
  • Een botox abonnement voor drie keer in drie regio’s voor €1199,-

De volledige botox prijzen in Groningen staan op de pagina over kosten. Hier staan ook de kosten voor de fillers, stylage en andere behandelingen die gedaan worden door Perfect Look.

Kom langs voor fillers en Botox Groningen bij Perfect Look

Kom langs voor jouw behandeling met fillers of Botox. Groningen gaat naar de specialisten van Perfect Look. Hier kun jij veilig en vertrouwd je overgeven aan de expertise van de plastische chirurgen. Je kunt ons vinden op diverse locaties. In Groningen zijn wij op diverse avonden te vinden bij Tijdloos aan de Oosterstraat.

Wacht niet langer en maak nu jouw afspraak voor een behandeling. Zie er in een aantal minuten jonger en frisser uit. Je huid wordt strakker, wenkbrauwen worden gelift en je ziet er in het algemeen meer wakker uit. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Voor fillers en Botox in Groningen ga je naar Perfect Look.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken