Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox Hoogeveen | Rimpels behandelen met botox en fillers

Rimpels verwijderen met botox en fillers kan nu ook in Hoogeveen. Perfect Look is een samenwerking aangegaan met Beauty Skincare in Hoogeveen. Beauty Skincare is een kwalitatief hoogwaardig huidverzorging instituut met uiterst mooi en modern vormgegeven design.  Op deze locatie worden diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen aangeboden.

Door de samenwerking met Beauty Skincare kunnen wij nu onze diensten in heel Drenthe aanbieden op een goed te bereiden afstand. De locatie ligt goed bereikbaar in het centrum van Hoogeveen en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Fillers Hoogeveen

Filler behandelingen voor mooie volle lippen in Hoogeveen

Wij proberen in Hoogeveen al onze behandelingen aan te bieden. Zo kunt u bij Beauty Skincare terecht om uw kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdlijnen met botox te laten behandelen.

Lippijntjes behandelen wij het beste met fillers of PLEXR Het mooiste resultaat verkrijgt u overigens als de lippen subtiel worden opgevuld met fillers.

NVCG gecertificeerd arts

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en veiligheid. Daarvoor scholen wij ons regelmatig. De cosmetisch arts Edward BERENDS is internationaal getraind en bezoekt symposia in heel Europa. Omdat wij borg willen staan voor onze kwaliteit zijn wij aangesloten bij de NVCG.
Zo weet u dat in veilige handen bent. Perfect Look is al 10 jaar actief en heeft al duizenden mensen blij kunnen maken. We zijn daarom dan ook als een van de beste klinieken in Nederland beoordeeld!

Waar kunt u ons vinden?

Wij zijn regelmatig te vinden bij Beauty Skincare in Hoogeveen. U kunt dan kennismaken met onze producten en behandelingen

Meer weten over onze behandelmiddag en mogelijkheden? Of wilt u gewoon wat advies? Neem contact op met de terp. Bel 0651305688 of mail naar info@beautyskincare.nl.

We hopen u binnenkort  te mogen verwelkomen. De koffie staat overigens altijd klaar.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken