Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

De frons behandeling met botox in Groningen

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

De behandeling van de frons is een van de meest voorkomende behandelingen van injectables. De fronsrimpel is die rimpel die zich bevindt tussen de wenkbrauwen en die ontstaat bij samentrekking van de wenkbrauwen bij bijvoorbeeld boos kijken. Als deze spiertjes zich in rust te veel aanspannen ontstaat een boze en enigszins vermoeide blik. Veel mensen vinden dit daarom storend.

De frons behandeling met botox in Groningen

Omdat een behandeling van de frons erg veel gevraagd wordt voeren we deze behandeling ook uit in Groningen. De behandeling is erg makkelijk uit te voeren. Middels enkele kleine prikjes met een spierontspanner (Botox of Dysport) ontspant de fronsspier zich en ontstaat een open en frisse blik. De prikjes worden gegeven tussen en vlak boven de wenkbrauwen (zie tekening).

voorbeeld botox behandeling frons Groningen
Schematisch overzicht van een botox behandeling van de frons uitgevoerd in Groningen

Pijnloze behandeling

Wij werken met uiterst fijne naaldjes en een speciale vloeistof. Hierdoor worden de pijnklachten tot een minimum gereduceerd. Onze klanten rapporteren allemaal erg weinig pijnklachten en zijn uitermate tevreden over de behandeling. Onze cosmetisch arts is NVCG gecertificeerd. Zie hiervoor ook onze reviews.

Resultaat botox behandeling van de frons

Het resultaat van de behandeling is na ongeveer 5 tot 10 dagen zichtbaar. Het resultaat houdt ongeveer vier maanden aan. Het effect op de hoofdpijn en migraine klachten kan zelfs nog langer aanhouden.

Hiernaast een voorbeeld van een botox behandeling van de frons.

Voorbeeld botox behandeling van de Frons in Groningen
Voorbeeld van een botox behandeling van de frons uitgevoerd door een NVCG gecertificeerd cosmetisch arts

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken