Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox Groningen - botox behandelingen door een gecertificeerd NVCG cosmetisch arts

Behandeling van de kraaienpootjes met botox of fillers

 

Wilt u een frisser uiterlijk door fillers of Botox? Groningen heeft dé locatie waar u rimpels kunt laten verwijderen, uw lippen op kunt vullen of gewoon een strakkere huid kunt krijgen. Hierdoor ziet u er jonger, frisser en wakkerder uit.

Bij Perfect Look kunt u diverse Botox behandelingen in Groningen laten uitvoeren. Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen tijdens het eerste gesprek. Dit is de voorbereiding op uw eerste botox behandeling.

Aan de hand van uw verwachtingen en wensen beoordelen wij uw huid en adviseren wij de beste behandeling voor u. Hierbij houden wij er rekening mee dat de huid niet onnatuurlijk of ‘verbouwd’ gaat lijken.

Tot slot stellen wij een behandelplan op samen met jou om je behandeling te bespreken en uit te voeren.

Behandelingen met botox in Groningen

Bij Perfect Look hebben wij diverse behandelingen met Botox die wij in Groningen uitvoeren. Hieronder zetten wij een aantal behandelingen voor u op een rij.

  • Fronsrimpels verwijderen – de rimpel tussen uw wenkbrauwen kunt u gemakkelijk wegwerken door middel van botox.
  • Voorhoofdrimpel verwijderen – de rimpels in uw voorhoofd kunnen verminderd worden door botox.
  • Kraaienpootjes verwijderen – de spieren rond uw ogen, ook wel lachrimpels genoemd, kunt u gemakkelijk laten verdwijnen.
  • Botox tegen migraine – ook voor migraine aanvallen kunt u botox proberen om de spanning van de spier te verlichten.

Daarnaast kunt u ook uw gummy smile verminderen, de bunny lines aanpakken langs uw neus en de rimpels onder uw ogen laten verdwijnen door middel van botuline.

Behandelingen met fillers in Groningen

Naast botox heeft Perfect Look ook behandelingen met fillers in Groningen. Hierbij kunt u de diepere rimpels aanpakken, waar u zich misschien in de loop der jaren aan bent gaan ergeren. Hieronder een overzicht van de filler behandelingen die wij uitvoeren.

  • Lip fillers – vul uw lippen op, zodat deze er mooi en synchroon uitzien.
  • Kaaklijn verstrakken – zorg voor een strakke kaaklijn door fillers te laten plaatsen.
  • Neus fillers – definieer jouw neus opnieuw door fillers te plaatsen en de droomneus te krijgen die je altijd hebt gewild.
  • Acne behandelen – heb jij littekens van acne? Wij kunnen deze verminderen door middel van fillers in de huid.

Daarnaast zijn er ook nog traangoot behandelingen, behandelingen tegen rimpels op de bovenlip en huidverstrakking zonder operatie.

Zijn botox en fillers gevaarlijk?

Vaak krijgen wij de vraag of botox en fillers gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Hier kunnen wij op antwoorden met ‘nee’. Hierbij is het wel de voorwaarde dat het gebruikt wordt door gespecialiseerde artsen. Bij Perfect Look weet u zeker dat de artsen aangesloten zijn bij zowel de NVCG als de NVEG. Dit garandeert kwaliteit en ervaring.

Botox is een eiwit die geproduceerd is uit een bacterie. Botuline Toxine A is wat wij gebruiken als botox en is het beste van het beste. Voor fillers gebruiken wij Stylage of Belotero, welke uiterst veilig zijn.

Hoe werken botox en fillers?

Een botoxbehandeling met Botox is eenvoudig en houdt in dat er op bepaalde plekken kleine hoeveelheden Botuline Toxine A wordt ingespoten door middel van een injectie met een zeer fijne naald. Het middel zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de betreffende spieren stagneert, waardoor de spieren tijdelijk ontspannen. Dit resulteert in verminderde gezichtslijnen en rimpels.

Fillers werken op een andere manier. Hierbij wordt de stof in de rimpel gespoten en vult het letterlijk de rimpel op. Hierdoor kunnen ook diepere rimpels verminderd worden door fillers. Beide behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt ook door beiden gebruikt.

Hoe gaat een behandeling van botox in Groningen te werk?

Een behandeling met Botuline Toxine in Groningen neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Het resultaat is na twee tot drie dagen zichtbaar en optimaal na ongeveer twee weken. Het effect houdt ongeveer vier maanden aan. Daarna kan een behandeling in Groningen worden herhaald. Naarmate het middel vaker wordt toegepast blijft het effect ook langer merkbaar.

In principe vindt er geen verdoving plaats, omdat de botoxbehandeling in Groningen gebeurt met een zeer fijne naald. Deze geeft niet meer gevoel dan van een speldenprik. Indien de klant dit toch nog bezwaarlijk vindt, kan er een verdovende crème worden gebruikt voorafgaand aan de behandeling.

Mogelijke bijwerkingen van Botox

Er zijn eventuele bijwerkingen van botox. Direct na het inspuiten kan er ter plekke enige roodheid en zwelling ontstaan. Dit trekt snel weg en is in de meerderheid van de gevallen na twintig minuten niet meer zichtbaar. Er is geen sprake van napijn. Na de botox behandeling in Groningen krijgt u informatie met tips voor de eerste uren na de behandeling.

Een behandeling met botox is over het algemeen een zeer veilige behandeling. Er worden jaarlijks miljoenen mensen behandeld met botox en dit aantal neemt nog altijd toe. Het uiteindelijke resultaat is dat de huid minder tot geen rimpels meer vertoont op de behandelde gebieden. U zult er jonger en frisser uitzien zonder dat dit kunstmatig overkomt!

Afspraak maken voor de fillers of botox behandeling in Groningen

Wilt u een afspraak maken voor de fillers of botox behandeling in Groningen? Klik dan op de knop ‘afspraak maken’ en plan uw verjongende behandeling in bij Perfect Look. Hier kunt u kiezen uit de verschillende manieren om uw huid er jonger, frisser en strakker uit te laten zien. Wij zullen altijd zorgen dat dit op een natuurlijke manier gebeurt, zodat niemand ziet dat u botox of fillers gebruikt.

Wilt u eerst advies op vragen over de behandelingen? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u helpen met het beantwoorden van uw vragen. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt wanneer u kiest voor fillers of botox in Groningen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken