• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • rimpels onder ogen

  Botox Groningen

  Voordelige botox en fillers in Groningen

  Veel mensen kozen al voor de behandelingen van Perfect Look. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zitten we altijd dicht bij u in de buurt. Nu dus ook in Groningen.

  Hierom kiezen mensen graag voor Perfect Look:

  • Voordelige botox behandelingen (nu ook in Groningen)
  • Ervaren, internationaal gecertificeerde arts
  • Hoge klantevredenheid
  • Altijd snel een afspraak
  • Gecertificeerde producten, dus veiligheid is gegarandeerd
  • Elke twee weken in Groningen
  botox fillers groningen

  Botox en filler behandelingen in Groningen

  Wij werken al geruime tijd samen met Beautycare.  Behalve botox- en filler behandelingen voeren wij hier ook huidverbeterende behandelingen uit met de producten van het gerenommeerde ZO Skin Health (Obagi). Daarnaast kunt u hier terecht voor onze revolutionaire PLEXR behandelingen en profhilo behandelingen.

   

  Online afspraak maken voor botox of fillers in Groningen

   Wilt u een afspraak maken bij onze cosmetisch arts in Groningen? Dat gaat het makkelijkste online via deze site.  
  Wij zijn regelmatig in Groningen. Kijk hier voor een overzicht van de data of het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook komen voor een vrijblijvend advies U zit nergens aan vast en krijgt meteen een indicatie van het te bereiken resultaat en de kosten ervan.

  Perfect Look stelt samen met u een behandelplan op en doet u met een een scherp aanbod. Behandeling kan meestal meteen plaatsvinden. Er wordt eerst wel onderzocht of u geschikt bent. Tevens houden wij rekening met eventuele afwijkingen en uw medicijngebruik.

  Wij hechten erg veel waarde aan uw veiligheid en gebruiken daarom alleen gecertificeerde  en in Nederland geregistreerde middelen.

  Voordelige botox en filler prijzen

  Wij hanteren zeer scherpe prijzen. Daarmee doen wij beslist niet af aan de kwaliteit. Omdat wij nauwelijks kosten maken kunnen wij hetzelfde product veel voordeliger aanbieden dan grotere klinieken. Onze tarieven liggen tot wel 40% lager terwijl we dezelfde kwaliteit en dezelfde producten leveren.
  Wij staan daarom ook garant voor wat we doen. Zo garanderen wij bijvoorbeeld 3 maanden werking van de botox. Kijk op onze site voor meer informatie over onze voordelige botoxprijzen en fillerprijzen.

  Botox tegen okselzweten

  Overmatig zweten kan uitstekend behandeld worden met botox. Dit garandeert dat uw oksels tot wel 6 maanden gevrijwaard blijven van overmatig zweten. Doorgaans zijn 100 EH botox voldoende. Deze behandeling kost bij Perfect Look € 450,-, waardoor wij ook met deze behandeling erg voordelig zijn. In sommige gevallen kan de behandeling zelfs door de verzekeraars worden vergoed. Vraag hierover naar de mogelijkheden  bij uw verzekeraar.

  Nieuw: Mira Dry – nooit meer okselzweet!

  Sinds kort zijn wij in het bezit van de Mira Dry waarmee wij u levenslang zweetvrije oksels kunnen garanderen. Voor meer informatie klik u hier.

  Afspraak maken