fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Botox Heerenveen – Voordelige Botox en filler behandelingen

  Voordelige botox en filler behandelingen in Heerenveen uitgeveoerd door een zeer ervaren cosmetisch arts

  Voordelige botox en filler behandelingen in Heerenveen

  Rimpels behandelen met botox of fillers kan nu ook in Heerenveen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een van de  meest ervaren schoonheidssalons van Heerenveen.

  Salon de Beautyline herbergt een jarenlange ervaring in behandelingen van gezicht, handen en voeten. “Door de samenwerking met Perfect Look zijn wij nu in staat om als eerste in Heerenveen een totaalpakket aan verzorging te leveren. Daarin zijn wij niet alleen minstens net zo goed, maar ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld de Bergman Clinic of de Dermaclinic.”

  Zoals u gewend bent van Perfect Look brengen wij niet alleen onze ervaring mee naar Heerenveen, maar kunt u daar ook behandeld worden met onze topproducten van Azzalure, Bocouture, Radiesse, Stylage en Restylane.

  Met de salon organiseren wij elke derde maandag van de maand een informatie en behandelavond. U kunt dan informatie krijgen over fillers en botox. Uiteraard kunt u zich ook ter plekke laten behandelen tegen onze uitstekende tarieven. Houd onze site of die van De Beautyline in de gaten voor verdere informatie. Een voorlichting of behandeladvies is overigens altijd gratis. U bent tot niets verplicht.

  Meer weten? Neem dan contact op met De Beautyline:

  Jan Mankeslaan 80
  8442 HS Heerenveen
  T: 0513-627400
  E: debeautyline@planet.nl

  Bellen met Perfect Look zelf kan natuurlijk ook: 06 513 05 688.
  Mailen mag natuurlijk ook: mail@www.perfectlook.info.

  Afspraak maken