Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox Leeuwarden

Botox Leeuwarden – In Leeuwarden voeren wij onze botox behandelingen uit in samenwerking met schoonheidssalon Natalja Sambrink. Dit is een vooruitstrevende salon waarmee wij samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Botox behandelingen in Leeuwarden

Botox Leeuwarden voorhoofd
botox behandelingen in Leeuwarden en Friesland

In Leeuwarden bieden wij een volledig pakket aan botox behandelingen aan. Stoor je je aan je fronsrimpel? Of zou je je kraaienpootjes iets willen verzachten? Wij bieden al Dese behandelingen op locatie aan.

Wij zijn iedere zaterdag te vinden in het centrum van Leeuwarden, in de beautysalon van Natalja Sambrink.

 

 

 

Kraaienpootjes behandeld met zowel botox als fillers

Is botox veilig?

Mensen vragen zich vaak af of botox veilig is. Ja, botox is een veilig middel. Daarbij is het wel belangrijk dat het gebruikt wordt door iemand het goed kan toedienen. Er zitten weinig bijwerkingen aan deze stof. Botox heeft een werkzame stof die botuline heet. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie.

Botuline blokkeert de verbinding tussen de zenuw en de spier. Hierdoor ontspant de spier en verdwijnen de rimpels in de huid. Botox is een geregistreerd geneesmiddel, welke al meer dan 40 jaar veilig wordt gebruikt. In deze jaren zijn er geen belangrijke bijwerkingen naar voren gekomen.

De meest voorkomende zijn blauwe plekjes door de naald en bij een behandeling van het voorhoofd kunnen de wenkbrauwen iets gaan zakken. Dit is ook te voorkomen door met een lage dosis te beginnen. Daardoor moet je het door een expert laten doen.

Wanneer werkt botox optimaal?

Botox werkt doorgaans na 2 tot 10 dagen na de behandeling. Het effect houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Concluderend kan er gesteld worden dat door het behandelen van rimpels met botox jij een uitgerust en ontspannen uiterlijk krijgt.

Injectable behandelingen in Leeuwarden

Wij proberen alle behandelingen aan te bieden in Leeuwarden. Hierbij zijn injectable de perfecte manier om een jonge en strakke look te behouden. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van betrouwbare en veilige producten. Daarnaast zijn onze artsen gespecialiseerd en hebben een jarenlange ervaring.

Lippen opvullen met lip fillers in Leeuwarden

Botox Leeuwarden – een behandeloverzicht

Bij Perfect Look zijn meerdere behandelingen met botox, hierdoor kun jij altijd de behandeling vinden die bij jouw wensen past.

Kom naar de schoonheidssalon van Natalja Sambrink voor de Botox in Leeuwarden van Perfect Look.
Je vindt de salon bij Wijbrand de Geeststraat 44 in Leeuwarden.

Wanneer er rimpels of lijntjes zijn die je graag zou willen aanpakken dan ben je bij ons op de goede plek. Kom naar

Perfect Look voor botox in Leeuwarden.

botox Leeuwarden - injectable behandelingen in Leeuwarden door een erkend cosmetisch arts

 

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken