fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • rimpels onder ogen

  Fillers en Botox Leeuwarden

  Wil jij fillers en botox? Leeuwarden heeft de plek waar jij terecht kan! Hiermee verminder jij de rimpels op verschillende plekken van je gezicht. Zo zie jij er jonger en strakker uit dan voorheen. Daarnaast is deze behandeling volledig veilig.

  Het verschil tussen deze twee is dat botox je spieren ontspant en daardoor rimpels minder zichtbaar maakt. Fillers zorgen dat de rimpels en lijntjes opgevuld worden. Hierdoor zie je de rimpels ook minder.

  Botox behandelingen in Leeuwarden

  Een botox behandeling in Leeuwarden is in een mum van tijd klaar. Het wordt steeds toegankelijker en betaalbaarder om een behandeling te doen. Perfect Look brengt nu de voordelige rimpelbehandelingen naar Leeuwarden! Iedere maand zijn wij te vinden in het centrum van Leeuwarden, in de beautysalon van Natalja Sambrink.

  Filler behandelingen in Leeuwarden

  Een filler behandeling in Leeuwarden is ook een dienst die wij aanbieden. Met onze fillers bereiken wij mooi resultaat. Wij werken alleen met de beste fillers, bij voorkeur met Stylage of Belotero. Dit zijn Nederlands gecertificeerde producten die uitermate veilig in het gebruik zijn.

  De verschillende behandelingen die je met fillers kan doen zijn onder andere:

  Onze arts Edward Berends voert de behandelingen veilig en vakkundig uit. Hij heeft jarenlange ervaring en gebruikt alleen de beste producten. Wij zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hierbij wordt kwaliteit erkend.

  Lippen opvullen met lip fillers

  Uiteraard kunnen wij ook de lippen vullen met fillers. Iedere week zijn wij in Leeuwarden te vinden. In de afbeelding kun je een voorbeeld zien van de behandeling. Hier is 1ml gebruikt om wat extra opvulling te geven. Daarnaast blijft het er wel natuurlijk uitzien. Zo kun jij je lippen mooier maken, zonder dat dit te overdreven is.

  neuslippenplooi behandeld met fillers

  Is botox veilig?

  Mensen vragen zich vaak af of botox veilig is. Ja, botox is een veilig middel. Daarbij is het wel belangrijk dat het gebruikt wordt door iemand het goed kan toedienen. Er zitten weinig bijwerkingen aan deze stof. Botox heeft een werkzame stof die botuline heet. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie.

  Botuline blokkeert de verbinding tussen de zenuw en de spier. Hierdoor ontspant de spier en verdwijnen de rimpels in de huid. Botox is een geregistreerd geneesmiddel, welke al meer dan 40 jaar veilig wordt gebruikt. In deze jaren zijn er geen belangrijke bijwerkingen naar voren gekomen.

  De meest voorkomende zijn blauwe plekjes door de naald en bij een behandeling van het voorhoofd kunnen de wenkbrauwen iets gaan zakken. Dit is ook te voorkomen door met een lage dosis te beginnen. Daardoor moet je het door een expert laten doen.

  Wanneer werkt botox optimaal?

  Botox werkt doorgaans na 2 tot 10 dagen na de behandeling. Het effect houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Concluderend kan er gesteld worden dat door het behandelen van rimpels met botox jij een uitgerust en ontspannen uiterlijk krijgt.

  Injectable behandelingen in Leeuwarden

  Wij proberen alle behandelingen aan te bieden in Leeuwarden. Hierbij zijn injectable de perfecte manier om een jonge en strakke look te behouden. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van betrouwbare en veilige producten. Daarnaast zijn onze artsen gespecialiseerd en hebben een jarenlange ervaring.

  Lippen opvullen met lip fillers in Leeuwarden

  Botox Leeuwarden – een behandeloverzicht

  Bij Perfect Look zijn meerdere behandelingen met botox, hierdoor kun jij altijd de behandeling vinden die bij jouw wensen past.

  Kom naar de schoonheidssalon van Natalja Sambrink voor de Botox en Fillers van Perfect Look. Je vindt de salon bijbotox Leeuwarden - injectable behandelingen in Leeuwarden door een erkend cosmetisch arts Wijbrand de Geeststraat 44 in Leeuwarden.

  Wanneer er rimpels of lijntjes zijn die je graag zou willen aanpakken dan ben je bij ons op de goede plek. Kom naar Perfect Look voor fillers en botox in Leeuwarden.

  Afspraak maken