• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • rimpels onder ogen

  Botox en fillers in Leeuwarden

  Behandelingen met Botox en fillers in Leeuwarden

  Rimpels behandelen met botox, omdat het steeds toegankelijker en betaalbaarder wordt. Perfect Look brengt nu de voordelige rimpelbehandelingen ook naar Friesland. Kraaienpootjes behandelen met botox, lippen opvullen met fillers of de rimpels rondom de mond en neus verwijderen: het wordt allemaal veilig, deskundig en voordelig uitgevoerd door de artsen van Perfect Look.

  Wat is botox?

  De werkzame stof in botox heet botuline. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Wanneer botuline geïnjecteerd wordt, blokkeert het de verbinding tussen de spier en de zenuw, waardoor de spier ontspant. Hiermee verdwijnen de rimpels in de huid als sneeuw voor de zon.

  Hieronder zie je en voorbeeld van een botoxbehandeling uitgevoerd door Edward Berends.

  Is botox veilig?

  Botox is een een veilig middel dat, mits goed toegediend, weinig bijwerkingen kent. Bovendien is Botox een geregistreerd geneesmiddel, dat al ruim 40 jaar veilig en zonder belangrijke bijwerkingen wordt gebruikt. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn blauwe plekjes door het toedienen met de naald en bij het behandelen van het voorhoofd wil het soms gebeuren dat de wenkbrauwen iets gaan zakken. Dit is al met al makkelijk te voorkomen door met een lage dosis botox te starten.

  Wanneer werkt botox optimaal?

  Botox werkt doorgaans na 2 tot 10 dagen na de behandeling. Het effect houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Concluderend kan er gesteld worden dat door het behandelen van rimpels met Botox u een uitgerust en ontspannen uiterlijk krijgt.

  Welke gebieden kun je behandelen met botox?

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdrimpels
  4. Lippen en rimpels
  5. Gummy smile
  6. Botox tegen zweten (oksels en handen)
  7. Botox tegen tandenknarsen
  Afspraak maken