fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • rimpels onder ogen

  Botox Leeuwarden

  Behandelingen met Botox en fillers in Leeuwarden

  Botox Leeuwarden – Rimpels behandelen met botox, omdat het steeds toegankelijker en betaalbaarder wordt. Perfect Look brengt nu de voordelige rimpelbehandelingen ook naar Friesland. Samen met de prachtige beautysalon van Natalja Sambrink zijn wij elke vier weken in hartje centrum van Leeuwarden te vinden.

  Injectable behandelingen in Leeuwarden

  botox Leeuwarden - injectable behandelingen in Leeuwarden door een erkend cosmetisch arts

  Wij proberen in Leeuwarden al onze behandelingen aan te bieden.  Zo bieden wij het volgende aan:  Kraaienpootjes behandelen met botox, lippen opvullen met fillers of de rimpels rondom de mond en ogen verzachten met Profhilo.

  Filler behandelingen in Leeuwarden

  Uiteraard behandelen wij ook met fillers in Leeuwarden. Met onze fillers bereiken wij mooie resultaten.
  Wij werken met de beste fillers. Bij voorkeur werken wij met Stylage of Belotero. Dit zijn Nederlands gecertificeerde producten die uitermate veilig in het gebruik zijn.

  neuslippenplooi behandeld met fillersNeuslippenplooi vullen met fillers, lippen opvullen, neuscorrectie met fillers of fijne lijntjes onder de ogen verzachten: het kan allemaal. Met onze producten en ervaring weet u dat u in goede handen bent.

  Al onze behandelingen worden veilig en deskundig uitgevoerd door onze arts Edward Berends. Wij zijn aangesloten bij de NVCG.

  Lippen opvullen met lip fillers in Leeuwarden

  Lippen opvullen met lip fillers in Leeuwarden

  Lip fillers in Leeuwarden

  Elke week zijn we te vinden Friesland en Leeuwarden.Lippen opvullen met fillers doen we ook in Friesland.

  Hiernaast zie je een voorbeeld van lippen opvullen met lip fillers (hier: Stylage). In het voorbeeld is 1 ml lip filler gebruikt.

  Prijzen Fillers Leeuwarden

  De prijs van een behandeling met fillers hangt af van de hoeveelheidheid filler die gebruikt is. Voor de lippen is 1 ml filler vaak genoeg, voor de neuslippenplooi, de kaaklijn of de wangen is vaak meer volume nodig. Klik hier voor een overzicht van onze prijzen.

  Botox behandeling in Leeuwarden

  De werkzame stof in botox heet botuline. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Wanneer botuline geïnjecteerd wordt, blokkeert het de verbinding tussen de spier en de zenuw waardoor de spier ontspant. Hiermee verdwijnen de rimpels in de huid als sneeuw voor de zon.

  Is botox veilig?

  Botox is een een veilig middel dat, mits goed toegediend, weinig bijwerkingen kent. Bovendien is Botox een geregistreerd geneesmiddel, dat al ruim 40 jaar veilig en zonder belangrijke bijwerkingen wordt gebruikt. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn blauwe plekjes door het toedienen met de naald en bij het behandelen van het voorhoofd wil het soms gebeuren dat de wenkbrauwen iets gaan zakken. Dit is al met al makkelijk te voorkomen door met een lage dosis botox te starten.

  Wanneer werkt botox optimaal?

  Botox werkt doorgaans na 2 tot 10 dagen na de behandeling. Het effect houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Concluderend kan er gesteld worden dat door het behandelen van rimpels met Botox u een uitgerust en ontspannen uiterlijk krijgt.

  Botox Leeuwarden – een behandeloverzicht

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdrimpels
  4. Lippen en rimpels
  5. Gummy smile
  6. Botox tegen zweten (oksels en handen)
  7. Botox tegen tandenknarsen
  Afspraak maken