fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • rimpels onder ogen

  Botox in Sneek: nu ook voordelig botox en fillers in Sneek

  Botox Sneek

  Steeds meer mensen ontdekken de goede en voordelige behandelingen van Perfect Look. Daarom breiden wij steeds verder uit, zo ook met botox in Sneek.
  We zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met Maggie’ s Spray, een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in spray-tanning, wimperextensions en tanden bleken.

  Samenwerking

  Door de samenwerking met Perfect Look kunt u hier nu dus ook terecht voor botox– en filler behandelingen. Daarnaast kunnen wij u ter plekke informeren over onze huidverbeterende behandelingen met de gerenommeerde producten van ZO Skin Health (Obagi). Met Maggie’ s Spray doen wij ons uiterste best om tot het meest bevredigende resultaat te komen.

  Wenst u een behandeling met botox, fillers of Radiesse? Perfect Look stelt met u een behandelplan op en doet u een scherp aanbod. Een behandeling kan meestal meteen plaatsvinden. Er wordt eerst wel onderzocht of u geschikt bent. Tevens houden wij rekening met eventuele afwijkingen en uw medicijngebruik. Perfect Look hecht erg veel waarde aan uw veiligheid en gebruikt daarom alleen gecertificeerde  en in Nederland geregistreerde middelen.

  botox in sneek

  Afspraak maken