Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox Sneek

Nu ook voordelig botox en fillers in Sneek

Steeds meer mensen ontdekken de goede en voordelige behandelingen van Perfect Look. Daarom breiden wij steeds verder uit, zo ook nu met botox en filler behandelingen in Sneek.
Zoals u gewend bent werken wij uitsluitend samen met kwalitatief goede partners. Voor onze botox behandelingen in Sneek zijn we een samenwerking aangegaan met Maggie’s Spray, een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in gezichtsbehandelingen, spray-tanning, wimperextensions en tanden bleken.

Wat kan er met botox en fillers in Sneek?

Door de samenwerking met Perfect Look kunt u bij ons terecht voor alle behandelingen op esthetisch gebied. Uiteraard bieden wij op locatie onze botox– en filler behandelingen aan.
Zo kunt u nu in Sneek met botox uw fronsrimpels behandelen of uw kraaienpootjes en voorhoofdlijnen verzachten. Vaak is het overigens mooi om daarbij ook de wenkbrauwen te liften. 

Plexr behandelingen in Sneek

Plexr behandeling van de wangen. Fijne lijntjes op de wangen verwijderen met PLEXR
Plexr behandeling van de wangen


Het is tevens mogelijk om in Sneek een PLEXR behandeling te ondergaan. Met Plexr is het mogelijk om een ooglidcorrectie te ondergaan of om uw liplijntjes te verminderen.
Hiernaast ziet u een fraai voorbeeld van een PLEXR behandeling van de wangen. Fijne lijntjes verdwijnen ende huid verstrakt. 

 

Profhilo in Sneek

Een nieuwe trend op het gebied van rimpelbehandelingen is huidverjonging door een behandeling met huidverjongende hyaluzonzuren van Profhilo.  Middels een kuur die bestaat uit een behandeling met hyaluronzuur in drie sessies in drie maanden, wordt de collageen aanmaak gestimuleerd waardoor er huidverjonging en huidverstrakking op zal gaan treden.

Huidverstrakking van de armen met de fillers van Profhilo

Het resultaat is een sterk verbeterde huid met evident minder fijne lijntjes. Met Profhilo kan zowel het gezicht, het gelaat, het decolleté als wel de armen behandeld worden.
Hiernaast ziet u een voorbeeld van een Profhilo behandeling van de armen.

Een botox behandeling boeken in Sneek

Een botoxbehandeling boeken in Sneek

Wenst u een behandeling met botox, fillers, Profhilo, Hifu of Radiesse in Sneek? Wij zijn elke derde maandag van de maand in Sneek. Wij kunnen u dan meer vertellen over de behandelmogelijkheden.
Ook als u alleen meer wilt weten over de behandelmogelijkheden bent u welkom. Hiervoor berekenen zij geen kosten.
Tijdens het intake gesprek stellen wij met u een behandelplan op en doen wij u een behandelvoorstel.
Een behandeling kan meestal meteen plaatsvinden. Er wordt eerst wel onderzocht of u geschikt bent. Tevens houden wij rekening met eventuele afwijkingen en uw medicijngebruik. Perfect Look hecht erg veel waarde aan uw veiligheid en gebruikt daarom alleen gecertificeerde  en in Nederland geregistreerde middelen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken