Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Het aanbod botox behandelingen in Veenendaal

Dokter Kelly Weistra voert regelmatig botox en filler behandelingen uit in Veenendaal. Je kunt bij haar terecht voor een botox behandeling van de frons, voorhoofd of de kraaienpootjes. Tevens voert zij filler behandelingen uit van de lippen, de kaaklijn of voor een neuscorrectie.

Voor diverse botox behandelingen bent u in Veenendaal aan het juiste adres. Onze cosmetisch arts Kelly Weistra staat voor u klaar met de behandeling die past bij uw wensen. Hieronder ziet u een lijst met alle botox behandelingen in Veenendaal:

Zoals u ziet is er voor iedere wens een geschikte behandeling te vinden. Onze artsen kunnen u hierover voorlichten en een behandelplan voor u samenstellen.

 

Kiezen voor Perfect look voor botox Veenendaal

Kiezen voor Perfect Look voor uw botox behandelingen in Veenendaal is iets wat veel mensen voor u hebben gedaan. In Divana’s Beauty in Veenendaal bieden wij een uitgebreid scala aan botox behandelingen aan, onder toezicht van cosmetisch arts Kelly Weistra. Met haar expertise, opgedaan op de afdeling plastische chirurgie, voert Dr. Kelly Weistra diverse procedures uit, zoals hierboven genoemd.

Verder kunt u ook voor lipfillers, kaaklijnverstrakking en liquid facelifts bij haar terecht. Haar persoonlijke benadering en uitstekende reviews maken haar een gewaardeerde keuze voor cosmetische ingrepen in Veenendaal.

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox behandeling van de frons. Cosmetisch arts Kelly Weistra is regelmatig in Veendendaal voor het uitvoeren van botox en filler behandelingen

Ondanks dat botox en fillers beide ervoor kunnen zorgen dat de lijntjes minder zichtbaar zijn is er zeker een verschil tussen de twee. Fillers worden voornamelijk gebruikt voor diepere rimpels. Botox werkt als een spierontspanner en fillers juist als vuller. Hierdoor kunnen alle rimpels niet verholpen worden met botox en zult u voor die lijntjes het moeten opvullen met fillers.

Daarnaast kunnen onze gespecialiseerde artsen met fillers andere delen van het gezicht behandelen. Denk hierbij aan een acne behandeling, een kaaklijn verstrakken en huidverstrakking zonder operatie. Dit is door met botox niet mogelijk, waardoor er altijd een oplossing is voor uw wens. Vraag de arts naar de mogelijkheden.

Is botox gevaarlijk?

Veel mensen denken dat botox gevaarlijk is voor de gezondheid. Wij kunnen u verzekeren, botox is niet gevaarlijk, mits het professioneel wordt gebruikt. De botox in Veenendaal wordt deskundig ingespoten. In onze klinieken werken alleen artsen die aangesloten zijn bij zowel NVCG als de NVEG. Hiermee garanderen wij kwaliteit en ervaring, waardoor u zeker weet dat u voor de beste keuze gaat.

Tot slot gebruiken wij Botuline Toxine A. Dit is een van de beste injectables voor botox behandelingen. Het is een eiwit die geproduceerd is uit een bacterie en het mooiste, natuurlijke resultaat behaalt.

Hoe gaat een behandeling?

Voordat u een botox behandeling in Veenendaal heeft wordt er een intake met u gedaan. Hier bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden hiervoor. Daarna wordt de behandeling op een later moment gepland. Tijdens de behandeling spuiten wij met een zeer fijne naald een klein beetje Botuline Toxine A op locatie van uw voorkeur. Hierdoor gaat de spier zich ontspannen en zult u een verminderde rimpel op uw gezicht hebben.

Het is goed om te weten dat botox een tijdelijke oplossing is. Per persoon is het effect van de behandeling verschillend, maar in de basis wordt de behandeling iedere drie maanden herhaald. Hiermee zult u de frisse uitstraling behouden.

Eventuele mogelijke bijwerkingen

Bij iedere behandeling zitten mogelijke bijwerkingen. Er kan direct na het spuiten wat roodheid en zwelling ontstaan. Dit duurt gemiddeld maximaal 20 minuten. De behandeling doet geen pijn en zal ook geen pijn gaan doen na de tijd. Na de botox behandeling in Veenendaal krijgt u tips voor de eerste uren na de behandeling.

Maak een afspraak voor botox in Veenendaal bij Perfect Look

Ben jij klaar voor een jonger uitziende huid, zonder dat dit plastic lijkt? Kies voor botox in Veenendaal en kom langs bij de gespecialiseerde arts van Perfect Look. Hier kunt u de behandeling nemen die goed bij uw wensen past. Wacht niet langer, maak vrijblijvend een afspraak en kies voor een frisse uitstraling met een behandeling met botox in Veenendaal.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken