Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Botox behandeling voor een frisser natuurlijk uiterlijk

Er natuurlijk mooier uitzien!

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox

  • Tijdens de voorbereiding op uw eerste botox behandeling krijgt u alle gelegenheid om uw wensen en verwachtingen te uiten.
  • Wij zullen op basis van uw verhaal en op basis van een beoordeling van uw huid adviseren wat voor u de beste behandeling zal zijn.
  • Kiest u voor een botox behandeling dan zullen wij aan de hand hiervan een behandelplan opstellen.

Regio’s die geschikt zijn voor een botox-behandeling

Veel rimpels in het gelaat ontstaan door het willekeurig of onwillekeurig aanspannen van spiertjes vlak onder de huid. De gebieden die hier het meest last van hebben zijn:

Tevens wordt botox gebruikt voor de behandeling van:

Hoe werkt botox?

Een botoxbehandeling met Botox of Azzalue is eenvoudig en houdt in dat er op bepaalde plekken kleine hoeveelheden Botuline Toxine A wordt ingespoten door middel van een injectie met een zeer fijne naald. Het middel zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de betreffende spieren stagneert, waardoor de spieren tijdelijk ontspannen. Dit resulteert in verminderde gezichtslijnen en rimpels die veroorzaakt worden door deze spiertrekkingen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt ook door beiden gebruikt.

De botox behandeling

Een behandeling met Botuline Toxine neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Het resultaat is na twee tot drie dagen zichtbaar en optimaal na ongeveer twee weken. Het effect houdt ongeveer vier maanden aan. Daarna kan een behandeling worden herhaald. Naarmate het middel vaker wordt toegepast blijft het effect ook langer merkbaar. In principe vindt er geen verdoving plaats, omdat een botoxbehandeling gebeurt met een zeer fijne naald. Deze geeft niet meer gevoel dan van een speldenprik. Indien de klant dit toch nog bezwaarlijk vindt, kan er een verdovende crème worden gebruikt voorafgaand aan de behandeling.

Hier kan je precies zien hoe de botox in de spier aangebracht gaat worden:  https://youtu.be/gZaJUq83p0U

Bijwerkingen van een botox behandeling

Direct na het inspuiten kan er ter plekke enige roodheid en zwelling ontstaan. Dit trekt snel weg en is in de meerderheid van de gevallen na twintig minuten niet meer zichtbaar. Er is geen sprake van napijn. Na de behandeling krijgt u informatie met tips voor de eerste uren na de behandeling. Een behandeling met botox is over het algemeen een zeer veilige behandeling. Er worden jaarlijks miljoenen mensen behandeld met botox en dit aantal neemt nog altijd toe. Het uiteindelijke resultaat is dat de huid minder tot geen rimpels meer vertoont op de behandelde gebieden. U zult er jonger en frisser uitzien zonder dat dit kunstmatig overkomt!

Wilt u graag een behandeling ondergaan zonder ingrijpende operaties? Neem dan ook eens een kijkje bij onze behandeling tegen overmatig zweten, Miradry.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken