Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botoxbehandelingen in Groningen laten een forse stijging zien

Opmerkelijke stijging van botoxgebruik bij vrouwen in de regio van Groningen.

Voorbeeld van een botox behandeling in Groningen
Statistieken laten zien dat er de afgelopen 10 jaar een significante toename is geweest van het aantal botox behandelingen, met name ook in Groningen. Vooral in behandelingen voor kraaienpootjes en Fronsrimpels is er een behoorlijke stijging in het gebruik te zien. Alleen al in onze kliniek is het aantal behandelingen in de afgelopen 5 jaar meer dan verdubbeld.

Dat het aantal behandelingen toeneemt is volgens cosmetisch arts KNMG, Edward Berends, niet verwonderlijk. De behandeling is vrij eenvoudig uitvoeren en is bij Perfect Look vrijwel pijnloos. Bovendien geeft botox een heel natuurlijke en rustige uitstraling. Je ziet er daardoor minder vermoeid en fitter uit. Steeds meer mensen weten daar de gang naar onze kliniek te vinden.

Bij Perfect Look Clinics, met diverse klinieken verspreid over Groningen, Friesland en Drenthe, is de procedure niet alleen populair, maar ook veilig en vrijwel pijnloos door het gebruik van de Juvapen, een vernuftig apparaatje dat die de botoxvloeistof gelijkmatig injecteert. Ook gebruiken we uiterst dunne naalden en een speciale vloeistof. Mensen ervaren de behandeling daarom doorgaans als pijnloos.

Onze kliniek onderscheidt zich door het gebruik van speciale vloeistoffen, geavanceerde apparatuur en ultradunne naalden, waardoor de botoxbehandeling comfortabel en vrijwel pijnloos verloopt. Bij Perfect Look zijn onze artsen trots op hun certificering van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), wat garant staat voor professionele en hoogwaardige zorg. Ervaar zelf de perfectie bij Perfect Look en ontdek de natuurlijke schoonheid die botox kan bieden.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken