Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Bunny Lines Botox

Bunny Lines – ook wel neusrimpels of konijnenlijntjes genoemd – zijn de lijntjes die te zien zijn aan de bovenkant van de neus wanneer men lacht, de neus optrekt of de ogen samenknijpt. Soms kunnen deze lijntjes ontstaat uit eerdere botox behandelingen aan het voorhoofd, maar voor de meeste mensen is dit een aangeboren aandoening. De oorzaak van het probleem is overactiviteit van de musculus nasalis, oftewel de neusspier die uiteindelijk zorgt voor rimpels aan de bovenkant van de neus. Bunny lines danken hun naam aan het neusje van een konijn dat een vergelijkbare plooi laat zien wanneer deze wordt opgetrokken.

Vaak zien wij mensen die de bunny lines zelf cosmetisch gezien minder mooi vinden en soms kan dit een grote impact hebben op uw leven: de spier wordt immers bij veel verschillende bewegingen gebruikt. Gelukkig kunnen de artsen van Perfect Look met een zeer laag invasieve botoxbehandeling in uw bunny lines botox spuiten om zo de spier tijdelijk te ontspannen.

Waarom u kiest voor Perfect Look?

U kiest voor Perfect Look wanneer u een bunny lines botox behandeling wilt laten uitvoeren, omdat wij u altijd een aantal vaste zekerheden bieden:

bunny lines botox voor en na

  • Ervaren en Gecertificeerde Artsen
  • Beste Service en Kwaliteit
  • Hoge Klanttevredenheid
  • Goede nazorg
  • Afspraak in de buurt
  • Een Scherp Tarief!

Onze arts Edward Berends is volledig gediplomeerd met specialisaties in cosmetische geneeskunde. U heeft altijd volledig vrije keuze van behandeling en wordt altijd behandeld door een gelicensieerd arts. Bij Perfect Look zijn we onder andere gespecialiseerd in diverse Filler- en Botoxbehandelingen. De Botuline A producten die wij gebruiken zijn onder andere: Botox, Azzalure en Bocouture en voor Filler behandelingen maken wij gebruik van Stylage. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een cosmetische acupunctuurbehandeling.

Oorzaak van de Bunny Lines – De Anatomie

Vanuit de anatomie bekeken is de oorzaak van bunny lines niets meer dan overactiviteit van de musculus nasalis, die de huid aan de bovenzijde van de neus plooit. Dit kan een erfelijk probleem zijn maar wij zien ook dat dit bij veel mensen vaak pas op latere leeftijd ontstaat. Naarmate de huid ouder wordt, verliest deze zijn elasticiteit. Plooien blijven op den duur staan en zorgen voor rimpels op de neusbrug en aan weerszijden van de neus. Oorzaken kunnen dus ook erfelijk zijn, in dat geval werkt de musculus nasalis vanaf jongs af aan al harder en zijn de bunny lines op latere leeftijd ook sneller zichtbaar. Met behulp van botox kunnen de spieren ontspannen, worden de lijnen niet dieper en strijkt u de huid tijdelijk glad.

bunny lines - de anatomie van bunnylines

Hoe gaat de Bunny Lines Botox Behandeling in zijn werk?

Inmiddels weten we wat de oorzaak is van de bunny lines, maar nog niet hoe dit opgelost wordt. Dat is eigenlijk heel simpel: de bunny lines worden opgezocht door onze arts en vervolgens wordt u op 3 plekken geïnjecteerd met een kleine hoeveelheid botox. De regio’s van de injectie zijn aan weerszijden van de bovenkant van de neus en in het midden van de neusspier. De behandeling is zeer laag invasief en u kunt uw dagelijkse bezigheden direct hervatten. Er kan na injectie wat roodheid optreden, dit is echter vaak na een uur weggetrokken.

U krijgt voorafgaand aan de behandeling altijd een consult. De arts zal de volledige behandeling met u doorspreken en u van tevoren inlichten over alle risico’s, het verwachte resultaat en de duur van de behandeling.

Risico’s

De risico’s van de bunny lines botox behandeling zelf zijn minimaal: er kan namelijk niet veel misgaan bij de injectie. U verkleint het risico aanzienlijk door een goede kliniek en een goede arts uit te kiezen.  Kies daarom voor Perfect Look, de specialist in bunny lines botox behandelingen.

Nazorg

Let er wel op dat u na de behandeling ten minste 3-5 uur niet gaat liggen en de eerste 24 uur na de behandeling niet sport, in bad gaat of gebruikt maakt van de sauna. De botox kan zich anders gaan verspreiden door het gezicht en andere spieren ook verslappen.

Bunny Lines Botox Prijs

De bunny lines botox prijs wordt niet berekend op basis van het merk botox dat u gebruikt, maar op basis van hoeveel regio’s er in het gezicht behandeld moeten worden. Bekijk de onderstaande tabel om de prijs van een hele of een halve regio te zien.

Bunny Lines Botox Prijs – Botox Behandeling met Azzalure of Bocouture
Halve regio €75,-
Hele regio €125,-

Heeft u nog aanvullende vragen of opmerkingen? Neem dan snel contact met ons op.

Afspraak maken bij Perfect Look

Wilt u een afspraak maken bij Cosmetische Kliniek Perfect Look? Klik dan op de knop Afspraak Maken en kies uit het keuzemenu de behandeling waar u naar op zoek bent. U kunt kiezen uit: Botox, Fillers of Plexr. Klik op Volgende en kies vervolgens uit de verschillende afspraakmogelijkheden: een vrijblijvend consult, een behandeling of een controle afspraak. Vervolgens selecteert u een locatie in de buurt en kiest u de tijd van het consult. Wanneer u de afspraak bevestigt, staat de afspraak ingepland in onze online agenda.

bunny lines botox behandeling voor en na

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken