Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Botox en fillers Emmen

Botox Emmen
Al ruim 10 jaar behandelen wij met veel plezier in Emmen. Wij werken daar samen met een van de fraaiste salons in Noord Nederland:  Faith Skin Beauty Clinic. U kunt hier terecht voor botox, profhilo of voor onze fillers van Stylage of Juvederm. Daarnaast kunnen wij u ter plekke ook voordelig behandelen met Profhilo en Radiesse.

Botox Drenthe- een overzicht

Wij bieden in Emmen al onze botox behandelingen aan. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden behandelingen in Emmen:

 1. Kraaienpootjes verwijderen
 2. Fronsrimpels verwijderen
 3. Voorhoofdrimpels verwijderen
 4. Hoofdpijn en migraine behandelen met botox
 5. Gummy smile (tandvleeslach) behandelen met botox 
 6. Okselzweet behandelen met botox

botox emmen kraaienpootjes behandeld met botox in Drenthe

Hiernaast ziet u een fraai voorbeeld van een botox behandeling van de kraaienpootjes.
In dit voorbeeld is Dysport gebruikt. De kosten van een dergelijke behandeling is € 149,-. Het resultaat houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan.

Klik hier voor en actueel overzicht van onze tarieven.

Fillers Drenthe (Emmen) – een overzicht

Wij werken uitsluitend met in Nederland gecertificeerde producten. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar de fillers van Stylage en Belotero.  Alle behandelingen de met fillers mogelijk zijn boden wij ook aan in Emmen. Het daarbij onder andere om de volgende indicaties

 1. Neuslippenplooi vullen met fillers
 2. Lippen opvullen met lip fillers in Drenthe  
 3. Liplijntjes verminderen met fillers
 4. Traangoot vullen met fillers (wallen weghalen)
 5. Kaaklijn verstrakken met fillers

lippen opvullen met Lipfillers in Drenthe Voorbeeld van lippen opvullen met fillers van Stylage. In dit voorbeeld is in totaal 1 ml filler gebruikt (Stylage M). Er is een fraai, natuurlijk resultaat bereikt. Het resultaat houdt ongeveer 4 maanden aan. Daarna adviseren wij om een touch up te doen. De prijs van deze behandeling is € 249,-. Kijk hier voor een overzicht van de actuele  prijzen.

HIFU Drenthe- Huidverstrakking voor een strakkere kaaklijn

Wist u dat wij met onze HIFU een van de meest geavanceerde apparaten van Nederland in huis hebben? HIFU is uitststekend geschikt voor huidverstrakking en het verstrakken van de kaaklijn.
Het apparaat staat momenteel in Emmen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en verwachtingen.

Profhilo – filler voor huidverstrakking

Profhilo behandeling Drenthe Emmen - huidverstrakkingProfhilo is een eiwit (hyaluronzuur) dat vlak onder de huid geïnjecteerd wordt. Dit eiwit zorgt voor collageen-aanmaak waardoor de huid verstrakt en zich verjongt.

Kijk op https://www.faithskinbeautyclinic.nl/faithskincare.nl voor meer informatie over behandelingen met botox of fillers in Emmen. Of bel: 06 – 51 30 56 88. Een afspraak is zo gemaakt. Doorgaans kunt u binnen een week terecht voor een behandeling of advies. Een advies is overigens altijd kosteloos.

Wilt u nu al meer weten over wat er allemaal kan met onze producten van Azzalure, Bocouture, Restylane, Stylage, of Azzalure? Houd onze website dan in de gaten!

Botox en fillers Emmen

Uiteraard gelden onze voordelige tarieven ook hier. Voor een actueel overzicht van onze prijzen klikt u hier.

Al jaren voert Perfect Look botox en filler behandelingen uit in Emmen. U vindt ons elke vrijdag op onze prachtige locatie aan de Weerdingestraat 67 in Emmen. De behandelingen worden uitgevoerd door NVCG gecerticiceerd cosmetisch arts Edward Berends.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken