Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Fillers en Botox Assen

Botox en fillers in Assen? Wij hebben de juiste cosmetisch artsen die dat voor u kunnen doen. Perfect Look werkt nauw samen met Dermacare in een prachtig pand dat gelegen is aan de Assense Vaart. Wij kunnen ons voorstellen dat u er zo lang mogelijk jong en fris uit wilt zien. Bij een ouder wordende huid horen kraaienpootjes, lijntjes en rimpels, maar daar kunt u wat aan doen! Bij Perfect Look hebben we 10 jaar ervaring met botox en bij ons kunt u allerlei behandelingen laten uitvoeren.

U kunt ook bij ons terecht voor een behandeling met fillers in Assen. Hierbij wordt een stofje in de gezichtshuid geïnjecteerd om rimpels of huidplooien weg te werken of om meer accent te leggen op bepaalde delen van het gezicht. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van fillers en botox in Assen.

Botox behandelingen in Assen

Zowel nieuwe bezoekers als ervaren klanten hoeven voor botox Assen niet meer uit. De behandelingen bij Perfect look zijn voordelig geprijsd en leveren het beste resultaat. Ons deskundige personeel werkt met een geavanceerd apparaat: de Juvapen. Hiermee kan de Botuline Toxine A nauwkeurig gedoseerd worden, waardoor uw huid natuurlijk blijft ogen.

Als u voor het eerst kiest voor botox vraagt u zich wellicht af of de handeling gevoelig is. Door de Juvapen te gebruiken wordt het injecteren vrijwel altijd als pijnloos ervaren. Wij bieden de volgende behandelingen aan met botox in Assen:

Deze behandeling wordt niet alleen gebruikt voor cosmetische doeleinden, maar de injectie van botox is ook geschikt om medische aandoeningen te verhelpen/verminderen. Zo wordt het onder andere ingezet tegen hoofdpijn en migraine, maar ook tegen overmatig zweten.

Rimpels verminderen met een botoxbehandeling

Rimpels ontstaan doordat spiertjes die vlak onder de huid liggen zich aanspannen. Tijdens een botoxbehandeling wordt op bepaalde plekken een kleine hoeveelheid Botuline Toxine A geïnjecteerd met een zeer dunne naald. Dit middel laat de spiertjes tijdelijk ontspannen, waardoor de lijnen in het gezicht minder zichtbaar worden.

U begint na 2 á 3 dagen de werking te zien. Na twee weken is het resultaat op zijn best en de behandeling met botox blijft ongeveer vier maanden zichtbaar. Daarna kunt u terugkomen in onze kliniek in Assen om de behandeling opnieuw uit te laten voeren. De injectie is compleet veilig en steeds meer mensen proberen het uit om er op een natuurlijke manier jonger en frisser uit te zien.

Behandeling met fillers in Assen

U kunt ook bij ons terecht voor fillers. Assen is de locatie waar wij deze behandelingen in alle precisie uitvoeren. Om de collageenaanmaak in uw huid te stimuleren kunt u kiezen voor fillers. Hierbij wordt een stofje geïnjecteerd om de huid op te vullen. Wij bieden twee verschillende soorten aan van de merken Stylage en Belotero. Hyaluronzuur is de filler die het meest gekozen wordt, waarmee het vocht in de huid aangevuld wordt voor meer volume. Met Radiesse wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en dat maakt deze stof geschikt om diepere rimpels aan te pakken.

U kunt verschillende gebieden van uw gezicht behandelen met een filler:

Fillers voor vollere lippen

Lippen opvullen met fillers in Assen Lipfillers zijn de afgelopen jaren veel in populariteit toegenomen. Het is de cosmetische ingreep waar momenteel de meeste vraag naar is, want volle lippen worden gezien als schoonheidsideaal. Daarbij is de behandeling goed betaalbaar, wat het ideaal maakt om het een keertje te proberen. Het resultaat van fillers in lippen is gemiddeld 4 maanden te zien. Om langdurig resultaat te behouden moet u de behandeling om de zoveel tijd herhalen.

Liplijntjes verminderen met fillers

Wanneer de huid ouder wordt, verliest het aan collageen en elastine. Hierdoor ontstaan fijne rimpeltjes die we in Assen gemakkelijk op kunnen vullen met een filler. De lijntjes zijn vooral rondom de lippen te zien, omdat de huid daar iets losser is. Met een kleine injectie is al een groot resultaat te behalen.

Laat u informeren over fillers en botox in Assen

Wij vinden het belangrijk dat u niet impulsief besluit een behandeling met fillers en botox uit te laten voeren. Daarom organiseren wij in samenwerking met Dermacare regelmatig behandel- en informatiemiddagen. Tijdens deze bijeenkomst vertelt ons deskundige personeel wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u kennis maken met de producten die wij gebruiken, of een eventuele behandeling doorspreken.

Op onze website kunt u zien wanneer deze dagen gepland worden en desgewenst kunt u zich direct laten behandelen. Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, maar u kunt ook direct een afspraak maken voor een behandeling met fillers en botox in Assen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken