fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Fillers en Botox Drachten

  Ben jij op zoek naar fillers of Botox? Drachten ligt dichtbij de locatie waar de specialisten van Perfect Look komen. Bij ons weet je zeker dat je de behandeling door gecertificeerde artsen laat uitvoeren. Op een half uur rijden vanuit Drachten kunt u fillers en Botox laten plaatsen.

  Met een behandeling van Perfect Look kunt u er snel jong en fris uitzien. Door de diepe groeven of beginnende rimpels op te vullen kunt u de veroudering van uw huid tegengaan. Hierbij kunt u denken aan kraaienpootjes, fronsrimpels en de rimpeltjes in uw voorhoofd. Wacht niet langer en kom langs voor fillers en Botox in de buurt van Drachten.

  Botox behandelingen dichtbij Drachten

  In de buurt van Drachten kunt u diverse Botox behandelingen laten uitvoeren. De artsen van Perfect Look geven u de mogelijkheid om diverse behandelingen uit te laten voeren. Wij bieden de volgende behandelingen aan met Botox dichtbij Drachten:

  Deze behandelingen worden allemaal gedaan met de stof Botuline Toxine A. Door goede dosering zorgen de specialisten ervoor dat de huid er natuurlijk jonger uit blijft zien. Dit is voor veel mensen het gewenste resultaat, waarbij het niet opvalt dat er Botox is gebruikt.

  Filler behandelingen dichtbij Drachten

  Naast Botox kunt u ook filler behandelingen in de buurt van Drachten uitvoeren. Filler behandelingen die u bij Perfect Look kunt laten uitvoeren bestaan uit de volgende:

  Al deze behandelingen worden zorgvuldig gedaan. Houd er altijd rekening mee dat u met een gecertificeerd arts in zee gaat. Op deze manier weet u zeker dat u geen gekke mankementen overhoudt.

  Lip fillers

  Lippen opvullen in de buurt van Drachten

  U kunt ook uw lippen opvullen in de buurt van Drachten. Op deze manier kunt u uw lippen net iets voller maken. Mocht u op dit moment een dunne bovenlip, onderlip of beide hebben, dan kunnen wij uw lippen mooier maken dan u ooit had durven dromen. Volle lippen worden gezien een schoonheidsideaal.

  Geniet u ook zo van prachtige lippen? Deze kunt u krijgen door lip fillers. Onze specialisten zorgen ervoor dat de look natuurlijk blijft, maar wel dat u een verschil kunt zien. Hierdoor krijgt u het uiterlijk welke u wilt.

  Hoe veilig zijn botox en fillers?

  Een vraag die wij vaak krijgen is of botox en fillers veilig zijn. Het antwoord hierop is heel simpel ‘ja’. Wanneer u de juiste producten gebruikt en de juiste dosering is er niets aan de hand. Wij gebruiken alleen de beste producten. De Botuline Toxine A is een eiwit die geproduceerd wordt door een bacterie.

  Fillers zijn bij ons ook uiterst veilig. Wij gebruiken Stylage of Belotero. Dit zijn Nederlands gecertificeerde producten, welke uiterst veilig zijn. Daarnaast is Perfect Look aangesloten bij de NVCG: Nederlandse vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hier komt een plastisch chirurg alleen binnen wanneer die hoge kwaliteit erkent.

  Een strakkere huid door botox en Fillers

  U kunt een strakkere huid krijgen door middel van Botox en Fillers. Het verschil tussen de twee is dat Botox ervoor zorgt dat de verbinding tussen de zenuw en de spier vermindert. Hierdoor ontspant de spier en vermindert de rimpel. Een filler vult letterlijk de rimpel op. Dit wordt vaak gebruikt wanneer de rimpel al te diep is om met Botox te ontspannen.

  Bij Botox is het resultaat na 2 à 3 dagen zichtbaar. Na twee weken is het resultaat optimaal en deze blijft 4 maanden zichtbaar. Bij fillers houdt het resultaat ongeveer 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de locatie waar de filler geplaatst wordt.

  Botoxbehandeling Drachten

  Kom langs voor Fillers of Botox dichtbij Drachten

  Maak nu een afspraak voor fillers of Botox dichtbij Drachten. De specialisten van Perfect Look staan voor u klaar op diverse locaties. Wilt u een jonger uitziende huid, zonder dat dit er nep uitziet? Plan dan uw behandeling bij ons. Hierdoor weet u zeker dat u de beste producten krijgt, maar ook de beste chirurgen.

  Wilt u meer informatie voor u een afspraak maakt? Geen probleem. Neem contact op met onze klantenservice en zij kunnen u alles vertellen. Natuurlijk hebben wij ook een consultgesprek wanneer u nadenkt over Botox of Fillers. Wacht niet langer en zie er binnenkort jonger uit met de Fillers en Botox dichtbij Drachten.

  Afspraak maken