Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Van uw rimpels af met botox of fillers

Er natuurlijk mooier uitzien!

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Fillers

U heeft er altijd al jonger en frisser uit willen zien en u wilt er niet te veel geld aan uitgeven of ver te hoeven reizen. U wilt het liefst dat mensen vinden dat u er uitgerust uitziet, zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Een behandeling met onze fillers en botulines biedt dan uitkomst.

Fillers van Juvederm en Stylage voor de behandeling van de traan. Er minder vermoeid uitzien op een heel natuurlijke manier.

Veilige en gecerticeerde filler, botox en radiesse behandelingen

  • We zijn in het behandelen als een van de beste klinieken beoordeeld.
  • We kunnen veel voordeliger zijn dan de grotere klinieken omdat wij nauwelijks vaste lasten hebben en met minder marge genoegen nemen.
  • We gebruiken uitsluitend geregistreerde topproducten.
  • NVCG gecertificeerd
  • De artsen zijn internationaal geschoold en erkend.
  • Uw veiligheid is daarom gegarandeerd.

Bovendien kunt u bij ons vaak binnen een week terecht en leveren we uitstekende nazorg. Klik hier voor een overzicht van onze actuele tarieven. Een afspraak is zo gemaakt.

Rimpels verwijderen met fillers of botox

Perfect Look gebruikt alleen fillers op basis van hyaluronzuur van topmerken.  Met onze fillers oogt u in een ommekeer weer jaren jonger en ziet u er frisser en minder vermoeid uit. Met onze injectables maken we uw huid gladder en behandelen we diepe rimpels. Zo krijgt uw gezicht meer volume.

Fillers op basis van hyaluronzuur

Neuslippenplooien, marionetlijnen, wallen onder de ogen of een verslapte huid rond de mond en kaken kunnen goed behandeld worden met onze fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inspuiten van deze lichaamseigen stof komt de huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Hierdoor verminderen de rimpels. Diepe rimpels vullen we vervolgens op. Overigens kan botox ook gebruikt worden voor de behandeling van hoofdpijn en migraine. Ook tegen overmatig zweten (hyperhidrosis) is Miradry bewezen effectief te zijn.

Hoe lang duurt het effect?

Filler behandeling

Na een rimpelbehandeling met fillers ziet u direct resultaat. Veel fillers stimuleren de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid. Van een behandeling heeft u zeker 9 tot 12 maanden plezier. De behandeling is niet erg pijnlijk, en indien het wel gevoelig wordt passen we vaak een verdovende crème toe.

Wilt u meer weten over onze behandelingen met botox of fillers?

Bel 06-513 05 688 of mail naar mail@perfectlook.info voor het plannen van een intakegesprek. Er wordt dan gekeken wat voor u de beste behandeling is. Tevens wordt uitgelegd hoe een behandeling precies verloopt en krijgt u een prijsopgave.

Voor vragen of meer informatie kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk ook eens naar behandelmogelijkheden op locatie in onder andere Emmen, GroningenAssen, Hardegarijp, Wezep, Lichtenvoorde en Heerenveen.

 

Voor meer informatie over Miradry, een behandeling tegen overmatig zweten kunt u verder lezen op de bijbehorende pagina.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken