fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Fronsrimpel verwijderen

  Wat is een fronsrimpel?

  De fronsrimpel is de rimpel die ontstaat bij samentrekken van de spiertjes tussen beide wenkbrauwen boven de neus. Fronsrimpels ontstaan bij het aanspannen van deze spiertjes. Vlak boven deze spiertjes bevindt zich de voorhoofdspier. Aantrekken van deze spier veroorzaakt voorhoofdrimpels

  Een fronsrimpel ontstaat in het algemeen vanaf het 30ste levensjaar. Voorhoofdrimpels ontstaan vaak pas enige tijd later.Bij mannen zijn deze rimpels vaak dieper, omdat de fronsspieren vaak meer ontwikkeld zijn.

  botox fronsrimpel Groningen Friesland Drenthe Overijssel Amersfoort

  Voorbeeld van een fronsbehandeling met botox

  Voor en na de botox behandeling van een fronsrimpel

  Wij bieden verschillende behandelingen aan om uw fronsrimpels te verminderen. De behandeling van de fronsrimpel zelf duurt ongeveer 10 minuten. Het consult en de behandeling duren samen ongeveer een half uur. De ingreep zelf duurt doorgaans niet meer dan 2 minuten.

  Omdat de fronsspiertjes nauw samenwerken met de spieren in het voorhoofd, adviseren wij vaak om het voorhoofd mee te behandelen, Dit geeft een mooier en natuurlijker resultaat. Indien gewenst kunnen de kraaienpootjes ook mee behandeld worden. Wij zullen dan tevens adviseren een wenkbrauwlift met botox uit te laten voeren. Dit zorgt voor een rustige, open en frisse blik.

  Filler behandeling van de fronsrimpel

  Indien de fronsrimpel of de voorhoofdrimpel zeer diep is, kan de behandeling worden gecombineerd worden met een filler behandeling.   Door de fronsrimpel te behandelen met een filler van hyaluronzuur (Stylage) oogt u direct ontspannender. Het effect van een filler behandeling van de frons houdt bovendien wel een jaar aan. 

  Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe de behandeling van een fronsrimpel verloopt.

  Tips voor na de botox behandeling

  • Meteen na de Botoxbehandeling moet u regelmatig fronsen. Hierdoor kan het resultaat worden verlengd.
  • Er zijn geen speciale leefregels direct na de behandeling. Wel wordt geadviseerd overmatige blootstelling aan zon te mijden en liever geen alcohol te drinken.Ook dient u bij voorkeur geen zware sporten uit te oefenen.
  • Voorkom bukken en buigen direct na de ingreep.
  • Sporten wordt direct na de ingreep afgeraden.

  Resultaat botox fronsrimpel behandeling

  Botox

  • Het duurt doorgaans drie dagen na de behandeling voordat u resultaat ziet en u minder goed kunt fronsen.
  • Na ongeveer een week zal u een duidelijk effect merken en na twee weken wordt het volledige effect bereikt.
  • De Botox werkt maar 3-5 maanden. Tijdens het eerste jaar is het aan te raden om de behandeling na ongeveer vier maanden te herhalen. De fronsspiertjes ontspannen zich dan beter waardoor het resultaat langer aanhoudt.

  Hieronder ziet u een voorbeeld van het resultaat van een botox behandeling van een fronsrimpel. Overigens is op deze foto te zien dat het resultaat soms al na korte tijd zichtbaar is.

  Botox behandeling van fronsrimpels.

   

  Filler

  De fronsrimpel is direct na een fillerbehandeling minder zichtbaar. Na twee weken wordt het volledige effect bereikt. Het resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden zichtbaar. Hierna kunt u de behandeling herhalen.

  Prijzen voor de behandeling van fronsrimpels

  De prijs van een botox fronsrimpel behandeling is afhankelijk van een aantal factoren. Wij vragen u daarom om langs te komen voor een intake gesprek. Hier kunnen wij u een persoonlijk behandeladvies- en prijs geven.

  De algemene prijslijst vindt u hier.

  Afspraak maken