fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Category Archive: Geen categorie

  1. Fillers en Botox Drachten

   Leave a Comment

   Ben jij op zoek naar fillers of Botox? Drachten ligt dichtbij de locatie waar de specialisten van Perfect Look komen. Bij ons weet je zeker dat je de behandeling door gecertificeerde artsen laat uitvoeren. Op een half uur rijden vanuit Drachten kunt u fillers en Botox laten plaatsen.

   Met een behandeling van Perfect Look kunt u er snel jong en fris uitzien. Door de diepe groeven of beginnende rimpels op te vullen kunt u de veroudering van uw huid tegengaan. Hierbij kunt u denken aan kraaienpootjes, fronsrimpels en de rimpeltjes in uw voorhoofd. Wacht niet langer en kom langs voor fillers en Botox in de buurt van Drachten.

   Botox behandelingen dichtbij Drachten

   In de buurt van Drachten kunt u diverse Botox behandelingen laten uitvoeren. De artsen van Perfect Look geven u de mogelijkheid om diverse behandelingen uit te laten voeren. Wij bieden de volgende behandelingen aan met Botox dichtbij Drachten:

   Deze behandelingen worden allemaal gedaan met de stof Botuline Toxine A. Door goede dosering zorgen de specialisten ervoor dat de huid er natuurlijk jonger uit blijft zien. Dit is voor veel mensen het gewenste resultaat, waarbij het niet opvalt dat er Botox is gebruikt.

   Filler behandelingen dichtbij Drachten

   Naast Botox kunt u ook filler behandelingen in de buurt van Drachten uitvoeren. Filler behandelingen die u bij Perfect Look kunt laten uitvoeren bestaan uit de volgende:

   Al deze behandelingen worden zorgvuldig gedaan. Houd er altijd rekening mee dat u met een gecertificeerd arts in zee gaat. Op deze manier weet u zeker dat u geen gekke mankementen overhoudt.

   Lip fillers

   Lippen opvullen in de buurt van Drachten

   U kunt ook uw lippen opvullen in de buurt van Drachten. Op deze manier kunt u uw lippen net iets voller maken. Mocht u op dit moment een dunne bovenlip, onderlip of beide hebben, dan kunnen wij uw lippen mooier maken dan u ooit had durven dromen. Volle lippen worden gezien een schoonheidsideaal.

   Geniet u ook zo van prachtige lippen? Deze kunt u krijgen door lip fillers. Onze specialisten zorgen ervoor dat de look natuurlijk blijft, maar wel dat u een verschil kunt zien. Hierdoor krijgt u het uiterlijk welke u wilt.

   Hoe veilig zijn botox en fillers?

   Een vraag die wij vaak krijgen is of botox en fillers veilig zijn. Het antwoord hierop is heel simpel ‘ja’. Wanneer u de juiste producten gebruikt en de juiste dosering is er niets aan de hand. Wij gebruiken alleen de beste producten. De Botuline Toxine A is een eiwit die geproduceerd wordt door een bacterie.

   Fillers zijn bij ons ook uiterst veilig. Wij gebruiken Stylage of Belotero. Dit zijn Nederlands gecertificeerde producten, welke uiterst veilig zijn. Daarnaast is Perfect Look aangesloten bij de NVCG: Nederlandse vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hier komt een plastisch chirurg alleen binnen wanneer die hoge kwaliteit erkent.

   Een strakkere huid door botox en Fillers

   U kunt een strakkere huid krijgen door middel van Botox en Fillers. Het verschil tussen de twee is dat Botox ervoor zorgt dat de verbinding tussen de zenuw en de spier vermindert. Hierdoor ontspant de spier en vermindert de rimpel. Een filler vult letterlijk de rimpel op. Dit wordt vaak gebruikt wanneer de rimpel al te diep is om met Botox te ontspannen.

   Bij Botox is het resultaat na 2 à 3 dagen zichtbaar. Na twee weken is het resultaat optimaal en deze blijft 4 maanden zichtbaar. Bij fillers houdt het resultaat ongeveer 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de locatie waar de filler geplaatst wordt.

   Botoxbehandeling Drachten

   Kom langs voor Fillers of Botox dichtbij Drachten

   Maak nu een afspraak voor fillers of Botox dichtbij Drachten. De specialisten van Perfect Look staan voor u klaar op diverse locaties. Wilt u een jonger uitziende huid, zonder dat dit er nep uitziet? Plan dan uw behandeling bij ons. Hierdoor weet u zeker dat u de beste producten krijgt, maar ook de beste chirurgen.

   Wilt u meer informatie voor u een afspraak maakt? Geen probleem. Neem contact op met onze klantenservice en zij kunnen u alles vertellen. Natuurlijk hebben wij ook een consultgesprek wanneer u nadenkt over Botox of Fillers. Wacht niet langer en zie er binnenkort jonger uit met de Fillers en Botox dichtbij Drachten.

  2. Botox Leeuwarden

   Leave a Comment

   Botox en fillers in Leeuwarden – In Leeuwarden voeren wij onze botox en Filler behandelingen uit in samenwerking met schoonheidssalon Natalja Sambrink. Dit is een vooruitstrevende salon waarmee wij samen tot het beste resultaat kunnen komen.

   Botox behandelingen in Leeuwarden

   In Leeuwarden bieden wij een volledig pakket aan botox behandelingen aan. Stoor je je aan je fronsrimpel? Of zou je je kraaienpootjes iets willen verzachten? Wij bieden al Dese behandelingen op locatie aan.

   Wij zijn iedere zaterdag te vinden in het centrum van Leeuwarden, in de beautysalon van Natalja Sambrink.

   Filler behandelingen in Leeuwarden

   Een filler behandeling in Leeuwarden is ook een dienst die wij aanbieden. Met onze fillers bereiken wij mooi resultaat. Wij werken alleen met de beste fillers, bij voorkeur met Stylage of Belotero. Dit zijn Nederlands gecertificeerde producten die uitermate veilig in het gebruik zijn.

   De verschillende behandelingen die je met fillers kan doen zijn onder andere:

   Onze arts Edward Berends voert de behandelingen veilig en vakkundig uit. Hij heeft jarenlange ervaring en gebruikt alleen de beste producten. Wij zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hierbij wordt kwaliteit erkend.

   Lippen opvullen met lip fillers

   Uiteraard kunnen wij ook de lippen vullen met fillers. Iedere week zijn wij in Leeuwarden te vinden. In de afbeelding kun je een voorbeeld zien van de behandeling. Hier is 1ml gebruikt om wat extra opvulling te geven. Daarnaast blijft het er wel natuurlijk uitzien. Zo kun jij je lippen mooier maken, zonder dat dit te overdreven is.

   Kraaienpootjes behandeld met zowel botox als fillers

   Is botox veilig?

   Mensen vragen zich vaak af of botox veilig is. Ja, botox is een veilig middel. Daarbij is het wel belangrijk dat het gebruikt wordt door iemand het goed kan toedienen. Er zitten weinig bijwerkingen aan deze stof. Botox heeft een werkzame stof die botuline heet. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie.

   Botuline blokkeert de verbinding tussen de zenuw en de spier. Hierdoor ontspant de spier en verdwijnen de rimpels in de huid. Botox is een geregistreerd geneesmiddel, welke al meer dan 40 jaar veilig wordt gebruikt. In deze jaren zijn er geen belangrijke bijwerkingen naar voren gekomen.

   De meest voorkomende zijn blauwe plekjes door de naald en bij een behandeling van het voorhoofd kunnen de wenkbrauwen iets gaan zakken. Dit is ook te voorkomen door met een lage dosis te beginnen. Daardoor moet je het door een expert laten doen.

   Wanneer werkt botox optimaal?

   Botox werkt doorgaans na 2 tot 10 dagen na de behandeling. Het effect houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Concluderend kan er gesteld worden dat door het behandelen van rimpels met botox jij een uitgerust en ontspannen uiterlijk krijgt.

   Injectable behandelingen in Leeuwarden

   Wij proberen alle behandelingen aan te bieden in Leeuwarden. Hierbij zijn injectable de perfecte manier om een jonge en strakke look te behouden. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van betrouwbare en veilige producten. Daarnaast zijn onze artsen gespecialiseerd en hebben een jarenlange ervaring.

   Lippen opvullen met lip fillers in Leeuwarden

   Botox Leeuwarden – een behandeloverzicht

   Bij Perfect Look zijn meerdere behandelingen met botox, hierdoor kun jij altijd de behandeling vinden die bij jouw wensen past.

   Kom naar de schoonheidssalon van Natalja Sambrink voor de Botox en Fillers van Perfect Look. Je vindt de salon bijbotox Leeuwarden - injectable behandelingen in Leeuwarden door een erkend cosmetisch arts Wijbrand de Geeststraat 44 in Leeuwarden.

   Wanneer er rimpels of lijntjes zijn die je graag zou willen aanpakken dan ben je bij ons op de goede plek. Kom naar Perfect Look voor fillers en botox in Leeuwarden.

  3. Botox en fillers in Leiden en Oegstgeest

   Reacties uitgeschakeld voor Botox en fillers in Leiden en Oegstgeest

   Botox Leiden – Nu ook onze voordelige botox en filler behandelingen in Zuid Holland

   In samenwerking met Posh Kliniek in Oegstgeest breiden wij onze behandelmogelijkheden uit naar Den Haag en Leiden.

   Elke zes weken zullen wij op een zaterdagmiddag in Oegstgeest aanwezig zijn voor een behandelmiddag.
   Opgeven kan via onze website. Of mail naar: mail@perfectlook.info

   Fillers Oegstgeest en Leiden

   Net als Posh werken wij graag met de fillers van Stylage en Belotero. Met name voor de lippen zijn deze fillers uitermate geschikt omdat ze natuurlijk aanvoelen en nauwelijks klonteren. Voor de neuslippenplooi of het verstevigen van de jukbeenderen gebruiken wij liever wat steviger fillers zoals de Stylage XL of Belotero Volume.
   Ziet u er vermoeid uit? Overweeg dan een traangoot behandeling met fillers. In en behandeling bent u dan van uw wallen en donkere kringen onder uw ogen af.

   fillers Den Haag en Leiden

   Fillers van Stylage en Belotero voor prachtige, natuurlijke resultaten

   Hifu behandelingen in Oegstgeest en Leiden

   Met Posh. Kliniek willen wij u een compleet verzorgingspakket aanbieden waarmee we u een natuurlijker, jonger en frissere uitdrukking kunnen geven,. Met onze HIFU hebben we een prachtige aan aanvulling op onze botox en filler behandelingen.

   Botox en filler prijzen Den Haag en Leiden


   Prijzen Fillers en Botox Oegstgeest en Leiden

   We hanteren in Den Haag en Leiden zeer voordelige prijzen voor kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Voor een overzicht van de prijzen kijkt u op de website van Posh.

   Boek nu je botox behandeling voor Oegstgeest en Leiden

   21 maart 2020 zijn we weer in Oegstgeest. Wil je meer weten over onze botox en filler behandelingen? Of je komt om je lippen vergroten of de fijne lijntjes in je je voorhoofd, je kraaienpootjes of fronsrimpels, wij hebben alle expertise in huis.

   Nu ook Hifu en PLEXR in Leiden en Oegstgeest

   Wist je dat we op onze nieuwe locatie in Oegstgeest ook PLEXR en HIFU aanbieden? Plexr is ideaal voor de behandeling van fijn lijntjes op bijvoorbeeld de bovenlip of onder de ogen. Hifu is ideaal voor huidverstrakking.
   Kijk op onze website voor meer informatie. Hieronder ze je hoe een PLEXR behandeling er aan toe gaat.


  4. Botox Amersfoort – Nu ook voordelige botox behandelingen in Amersfoort

   Leave a Comment
   Voordelige behandelingen met botox en fillers in Amersfoort

   Voordelige botox en fillers in Amersfoort.

   Veel mensen hebben al kennis kunnen maken met onze uitstekende service en behandelingen. We doen dan ook al bijna 10 jaar ons werk met veel plezier. En dat werpt zijn vruchten af. We breiden nog steeds uit en komen nu ook naar Amersfoort.

   Met City Spa Amersfoort  hebben wij een leuke partner gevonden waar wij onze behandelingen willen aanbieden.

   Injectable behandelingen in Amersfoort

   Botox en filler behandelingen in Amersfoort

   Botox behandeling in Amersfoort

   Bij City Spa bieden we al onze behandelmogelijkheden aan. Hebt u last van kraaienpootjes, hebt u een vermoeide of booskijkende blik of wilt u gewoon vollere lippen?

   Met een eenvoudige behandeling geven wij heel subtiel uw gezicht weer een jeugdige, frisse expressie.

   Uiteraard voeren wij ter plekke ook ooglidcorrecties of facelifts uit met behulp van onze revolutionaire plasmabehandeling (PLEXR). Ook adviseren wij u graag over onze mogelijkheden voor huidverbetering met de producten van ZO Skin Health.

   Nieuw: Profhilo – dé filler voor huidverstrakking

   Profhilo ogen : verstrekking van de huid en vermindering van de lijntjes

   Profhilo behandeling rondom de ogen

   Sinds kort bieden wij ook een nieuw type filler aan: Profhilo. Deze filler zorgt voor huidverstrakking.

   Middels een behandeling van 2x 2 ml hyaluronzuur wordt de collageen aanmaak gestimuleerd. Na 6 weken verstrakt de huid dan duidelijk zichtbaar: lijntjes verdwijnen en de huid lijkt te zijn gelift.  

   Filler en botox behandelingen in Amersfoort in samenwerking met City Spa Amersfoort

    

   Bel voor een kosteloos advies

   Wilt u meer weten over onze behandelingen met botox en fillers in Amersfoort of wilt u eens meekijken hoe een dergelijke behandeling uitgevoerd wordt? We zijn elke 4 weken in Amersfoort. U bent altijd welkom voor een adviesgesprek. Dan bekijken wij wat voor u de beste behandeling is.  Kijk op onze website wanneer wij weer voor botox in Amersfoort zijn.

   Een afspraak kunt u hier boeken. Bellen kan ook: 06 5130 5688

  5. Fillers en Botox Assen

   Leave a Comment

   Botox en fillers in Assen? Wij hebben de juiste cosmetisch artsen die dat voor u kunnen doen. Perfect Look werkt nauw samen met Dermacare in een prachtig pand dat gelegen is aan de Assense Vaart. Wij kunnen ons voorstellen dat u er zo lang mogelijk jong en fris uit wilt zien. Bij een ouder wordende huid horen kraaienpootjes, lijntjes en rimpels, maar daar kunt u wat aan doen! Bij Perfect Look hebben we 10 jaar ervaring met botox en bij ons kunt u allerlei behandelingen laten uitvoeren.

   U kunt ook bij ons terecht voor een behandeling met fillers in Assen. Hierbij wordt een stofje in de gezichtshuid geïnjecteerd om rimpels of huidplooien weg te werken of om meer accent te leggen op bepaalde delen van het gezicht. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van fillers en botox in Assen.

   Botox behandelingen in Assen

   Zowel nieuwe bezoekers als ervaren klanten hoeven voor botox Assen niet meer uit. De behandelingen bij Perfect look zijn voordelig geprijsd en leveren het beste resultaat. Ons deskundige personeel werkt met een geavanceerd apparaat: de Juvapen. Hiermee kan de Botuline Toxine A nauwkeurig gedoseerd worden, waardoor uw huid natuurlijk blijft ogen.

   Als u voor het eerst kiest voor botox vraagt u zich wellicht af of de handeling gevoelig is. Door de Juvapen te gebruiken wordt het injecteren vrijwel altijd als pijnloos ervaren. Wij bieden de volgende behandelingen aan met botox in Assen:

   Deze behandeling wordt niet alleen gebruikt voor cosmetische doeleinden, maar de injectie van botox is ook geschikt om medische aandoeningen te verhelpen/verminderen. Zo wordt het onder andere ingezet tegen hoofdpijn en migraine, maar ook tegen overmatig zweten.

   Rimpels verminderen met een botoxbehandeling

   Rimpels ontstaan doordat spiertjes die vlak onder de huid liggen zich aanspannen. Tijdens een botoxbehandeling wordt op bepaalde plekken een kleine hoeveelheid Botuline Toxine A geïnjecteerd met een zeer dunne naald. Dit middel laat de spiertjes tijdelijk ontspannen, waardoor de lijnen in het gezicht minder zichtbaar worden.

   U begint na 2 á 3 dagen de werking te zien. Na twee weken is het resultaat op zijn best en de behandeling met botox blijft ongeveer vier maanden zichtbaar. Daarna kunt u terugkomen in onze kliniek in Assen om de behandeling opnieuw uit te laten voeren. De injectie is compleet veilig en steeds meer mensen proberen het uit om er op een natuurlijke manier jonger en frisser uit te zien.

   Behandeling met fillers in Assen

   U kunt ook bij ons terecht voor fillers. Assen is de locatie waar wij deze behandelingen in alle precisie uitvoeren. Om de collageenaanmaak in uw huid te stimuleren kunt u kiezen voor fillers. Hierbij wordt een stofje geïnjecteerd om de huid op te vullen. Wij bieden twee verschillende soorten aan van de merken Stylage en Belotero. Hyaluronzuur is de filler die het meest gekozen wordt, waarmee het vocht in de huid aangevuld wordt voor meer volume. Met Radiesse wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en dat maakt deze stof geschikt om diepere rimpels aan te pakken.

   U kunt verschillende gebieden van uw gezicht behandelen met een filler:

   Fillers voor vollere lippen

   Lippen opvullen met fillers in Assen Lipfillers zijn de afgelopen jaren veel in populariteit toegenomen. Het is de cosmetische ingreep waar momenteel de meeste vraag naar is, want volle lippen worden gezien als schoonheidsideaal. Daarbij is de behandeling goed betaalbaar, wat het ideaal maakt om het een keertje te proberen. Het resultaat van fillers in lippen is gemiddeld 4 maanden te zien. Om langdurig resultaat te behouden moet u de behandeling om de zoveel tijd herhalen.

   Liplijntjes verminderen met fillers

   Wanneer de huid ouder wordt, verliest het aan collageen en elastine. Hierdoor ontstaan fijne rimpeltjes die we in Assen gemakkelijk op kunnen vullen met een filler. De lijntjes zijn vooral rondom de lippen te zien, omdat de huid daar iets losser is. Met een kleine injectie is al een groot resultaat te behalen.

   Laat u informeren over fillers en botox in Assen

   Wij vinden het belangrijk dat u niet impulsief besluit een behandeling met fillers en botox uit te laten voeren. Daarom organiseren wij in samenwerking met Dermacare regelmatig behandel- en informatiemiddagen. Tijdens deze bijeenkomst vertelt ons deskundige personeel wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u kennis maken met de producten die wij gebruiken, of een eventuele behandeling doorspreken.

   Op onze website kunt u zien wanneer deze dagen gepland worden en desgewenst kunt u zich direct laten behandelen. Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, maar u kunt ook direct een afspraak maken voor een behandeling met fillers en botox in Assen.

  6. Botox en fillers Coevorden

   Leave a Comment

   Coevorden

   Rimpels verwijderen met onze topproducten van Stylage, Dysport, Azzalure of Radiesse is nu ook mogelijk in Coevorden. Perfect Look is een samenwerking aangegaan met Beautiful-white, een salon waar cosmetsiche behandelingen zoals tanden bleken, parafinebehandelingen en gel lak worden uitgevoerd en die naast visagiebehandelingen nu dus ook botox en fillerbehandelingen aanbiedt.

   Met Beautiful White organiseren we binnenkort een informatie en behandelavond. We zullen u dan tegen zeer scherpe tarieven kennis laten maken met onze producten.

   Radiesse en fillers in Coevorden

   Ter plekke kunt u zich met Bocouture of Azzalure laten behandelen aan uw kraaienpootjes, fronsrimpelsof voorhoofdrimpels. Houd onze site in de gaten voor meer informatie of kijk op http://www.beautiful-white.nl.
   Uiteraard kunt u ook behandeld worden met een van onze topproducten uit ons filler assortiment. Wij behandelen diepere rimpels met een filler van Restylane, Emervel of Stylage. Voor volumeherstel verkiezen wij Radiesse.

   Botox en fillers in Coevorden:  informatieavond

   In juni organiseren wij met Beautiful White een open dag waar u meer te weten kunt komen over onze behandelmogelijkheden. Kijk op http://www.beautiful-white.nl voor meer informatie. Opgeven kan via Beautiful White of via ons. U kunt ook vrijblijvend voor informatie komen. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

  7. Botox Hoogeveen | Rimpels behandelen met botox en fillers

   Leave a Comment

   Rimpels verwijderen met botox en fillers kan nu ook in Hoogeveen. Perfect Look is een samenwerking aangegaan met beauty salon de Terp Hoogeveen. De Terp is een knus ingerichte doch moderne mooie vooruitstrevende salon die een uitgebreid pakket aan behandelingen aanbiedt. In deze salon worden diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen aangeboden.

   Door de samenwerking met Perfect Look is dit pakket nu ook uitgebreid met botox, radiesse en fillers.  U maakt uw afspraken om fit, mooi en gezond te blijven gewoon op één adres. Zo simpel is dat. Een heerlijke verwennerij!  De salon ligt goed bereikbaar in het centrum van Hoogeveen en biedt voldoende parkeergelegenheid.

   Fillers Hoogeveen

   Filler behandelingen voor mooie volle lippen in Hoogeveen

   Wij proberen in Hoogeveen al onze behandelingen aan te bieden. Zo kunt u bij de Terp terecht om uw kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdlijnen met botox te laten behandelen.

   Lippijntjes behandelen wij het beste met fillers of PLEXR Het mooiste resultaat verkrijgt u overigens als de lippen subtiel worden opgevuld met fillers.

   NVCG gecertificeerd arts

   Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en veiligheid. Daarvoor scholen wij ons regelmatig. De cosmetisch arts Edward BERENDS is internationaal getraind en bezoekt symposia in heel Europa. Omdat wij borg willen staan voor onze kwaliteit zijn wij aangesloten bij de NVCG.
   Zo weet u dat in veilige handen bent. Perfect Look is al 10 jaar actief en heeft al duizenden mensen blij kunnen maken. We zijn daarom dan ook als een van de beste klinieken in Nederland beoordeeld!

   Waar kunt u ons vinden?

   Elke 4 weken zijn wij op maandagavond te vinden in Hoogeveen bij de Terp. U kunt dan kennismaken met onze producten en behandelingen

   Meer weten over onze behandelmiddag en mogelijkheden? Of wilt u gewoon wat advies? Neem contact op met de terp. Bel 0528 274 534 of mail naar info@deterp.nl.

   We hopen u binnenkort  te mogen verwelkomen. De koffie staat overigens altijd klaar.

  8. Botox Overijssel – Voordelige behandelingen met onze botox en fillers in Overijssel

   Leave a Comment

   Botox Overijssel

   Ook in Overijssel kan er nu kennisgemaakt worden met onze uitstekende behandelingen en service. Elke vierde maandag van de maand zijn wij te vinden in Zwolle. We werken samen met een van de mooiste en vooruitstrevende beautysalons van Nederland: Cosmonde.

   Behandel en informatieavonden in Overijssel.

   Wie een behandeling met botox of fillers wil, hoeft daarvoor niet meer naar de Randstad, maar kan gewoon in Zwolle terecht. Wij kunnen daar  snel starten met een behandeling en leveren snel en prima nazorg.
   Wij organiseren met Cosmonde regelmatig een behandelavond.

   (meer…)

  9. Botox Heerenveen – Voordelige Botox en filler behandelingen

   Leave a Comment

   Voordelige botox en filler behandelingen in Heerenveen uitgeveoerd door een zeer ervaren cosmetisch arts

   Voordelige botox en filler behandelingen in Heerenveen

   Rimpels behandelen met botox of fillers kan nu ook in Heerenveen. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een van de  meest ervaren schoonheidssalons van Heerenveen.

   Salon de Beautyline herbergt een jarenlange ervaring in behandelingen van gezicht, handen en voeten. “Door de samenwerking met Perfect Look zijn wij nu in staat om als eerste in Heerenveen een totaalpakket aan verzorging te leveren. Daarin zijn wij niet alleen minstens net zo goed, maar ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld de Bergman Clinic of de Dermaclinic.”

   Zoals u gewend bent van Perfect Look brengen wij niet alleen onze ervaring mee naar Heerenveen, maar kunt u daar ook behandeld worden met onze topproducten van Azzalure, Bocouture, Radiesse, Stylage en Restylane.

   Met de salon organiseren wij elke derde maandag van de maand een informatie en behandelavond. U kunt dan informatie krijgen over fillers en botox. Uiteraard kunt u zich ook ter plekke laten behandelen tegen onze uitstekende tarieven. Houd onze site of die van De Beautyline in de gaten voor verdere informatie. Een voorlichting of behandeladvies is overigens altijd gratis. U bent tot niets verplicht.

   Meer weten? Neem dan contact op met De Beautyline:

   Jan Mankeslaan 80
   8442 HS Heerenveen
   T: 0513-627400
   E: debeautyline@planet.nl

   Bellen met Perfect Look zelf kan natuurlijk ook: 06 513 05 688.
   Mailen mag natuurlijk ook: mail@www.perfectlook.info.

  10. Botox Sneek

   Leave a Comment

   Nu ook voordelig botox en fillers in Sneek

   Steeds meer mensen ontdekken de goede en voordelige behandelingen van Perfect Look. Daarom breiden wij steeds verder uit, zo ook nu met botox en filler behandelingen in Sneek.
   Zoals u gewend bent werken wij uitsluitend samen met kwalitatief goede partners. Voor onze botox behandelingen in Sneek zijn we een samenwerking aangegaan met Maggie’s Spray, een schoonheidssalon die gespecialiseerd is in gezichtsbehandelingen, spray-tanning, wimperextensions en tanden bleken.

   Wat kan er met botox en fillers in Sneek?

   Door de samenwerking met Perfect Look kunt u bij ons terecht voor alle behandelingen op esthetisch gebied. Uiteraard bieden wij op locatie onze botox– en filler behandelingen aan.
   Zo kunt u nu in Sneek met botox uw fronsrimpels behandelen of uw kraaienpootjes en voorhoofdlijnen verzachten. Vaak is het overigens mooi om daarbij ook de wenkbrauwen te liften. 

   Plexr behandelingen in Sneek

   Plexr behandeling van de wangen. Fijne lijntjes op de wangen verwijderen met PLEXR

   Plexr behandeling van de wangen


   Het is tevens mogelijk om in Sneek een PLEXR behandeling te ondergaan. Met Plexr is het mogelijk om een ooglidcorrectie te ondergaan of om uw liplijntjes te verminderen.
   Hiernaast ziet u een fraai voorbeeld van een PLEXR behandeling van de wangen. Fijne lijntjes verdwijnen ende huid verstrakt. 

    

   Profhilo in Sneek

   Een nieuwe trend op het gebied van rimpelbehandelingen is huidverjonging door een behandeling met huidverjongende hyaluzonzuren van Profhilo.  Middels een kuur die bestaat uit een behandeling met hyaluronzuur in drie sessies in drie maanden, wordt de collageen aanmaak gestimuleerd waardoor er huidverjonging en huidverstrakking op zal gaan treden.

   Huidverstrakking van de armen met de fillers van Profhilo

   Het resultaat is een sterk verbeterde huid met evident minder fijne lijntjes. Met Profhilo kan zowel het gezicht, het gelaat, het decolleté als wel de armen behandeld worden.
   Hiernaast ziet u een voorbeeld van een Profhilo behandeling van de armen.

   Een botox behandeling boeken in Sneek

   Een botoxbehandeling boeken in Sneek

   Wenst u een behandeling met botox, fillers, Profhilo, Hifu of Radiesse in Sneek? Wij zijn elke derde maandag van de maand in Sneek. Wij kunnen u dan meer vertellen over de behandelmogelijkheden.
   Ook als u alleen meer wilt weten over de behandelmogelijkheden bent u welkom. Hiervoor berekenen zij geen kosten.
   Tijdens het intake gesprek stellen wij met u een behandelplan op en doen wij u een behandelvoorstel.
   Een behandeling kan meestal meteen plaatsvinden. Er wordt eerst wel onderzocht of u geschikt bent. Tevens houden wij rekening met eventuele afwijkingen en uw medicijngebruik. Perfect Look hecht erg veel waarde aan uw veiligheid en gebruikt daarom alleen gecertificeerde  en in Nederland geregistreerde middelen.

  Afspraak maken