Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

De Gummy Smile, ook wel de tandvleeslach genoemd, is een glimlach die naar verhouding veel van het tandvlees bij de bovenkaak laat zien. Dit komt doordat de hefspier van de bovenlip te sterk ontwikkeld is en daardoor de bovenlip verder optrekt dan nodig is. Hierdoor ziet men meer van de zogenaamde  ”gums” (Engelse vertaling van het woord: tandvlees), vandaar de term: Gummy Smile.

 • Vaak vinden mensen die hier last van hebben zichzelf cosmetisch minder aantrekkelijk. Dit is natuurlijk jammer, zeker wanneer u er niets aan kunt doen.
 • Gelukkig is er een behandeling voor en is deze zeer simpel! Een kleine dosis botox verhelpt het probleem voor ongeveer 4 maanden.
 • Een Gummy Smile botox behandeling is niet duur, laag invasief en u kunt direct naar huis.
Voorbeeld van een gummy smile behandeling met botox en fillers

Dus, schaamt u zich voor uw eigen glimlach of houdt u uw hand voor de mond tijdens het lachen? Dan kunnen de artsen van Perfect Look u voor lange tijd van dit cosmetische probleem afhelpen!

Voor en Na de Gummy Smile Behandeling

 • Voor de behandeling wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek.
 • Hier wordt de hele behandeling doorgesproken, krijgt u informatie van de arts die u gaat behandelen en wordt u alles uitgelegd wat u wilt weten over het gebruik van botox bij de gummy smile correctie.
 • Na de behandeling is het niet nodig te koelen, de zwelling zal na een paar uur afnemen. Wel is het belangrijk niet te gaan liggen, aangezien de botox zich dan kan verplaatsen.
botox gummy smile resultaat na behandeling
Resultaat behandeling gummy smile

Waarom u kiest voor Perfect Look?

Simpel. Bij Perfect Look bent u altijd verzekerd van de volgende zekerheden:

 • Ervaren en gecertificeerde Arts
 • Beste nazorg
 • Hoge klanttevredenheid
 • Altijd een afspraak in de buurt
 • Uitstekende kwaliteit en service
 • Een scherp tarief!

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels, met name door gebruik van Botuline A (Botox, Azzalure & Bocouture) en Fillers (Stylage). Ook cosmetische acupunctuur is een onderdeel van onze expertise. Wij werken samen met klinieken in Groningen, Friesland en Drenthe om u zo dicht mogelijk bij huis een behandeling te kunnen bieden. Natuurlijk kunt u ook langskomen in Westerbork om de gummy smile botox behandeling te laten uitvoeren.

Perfect Look wordt gerund door dokter Behesta Doestzada (09931061101), Wybrand Aalders (BIG: 89920654901) en Edward Berends (BIG: 29049868601), alleen gediplomeerd arts, met onder andere een specialisatie in cosmetische geneeskunde (cosmetisch arts). U heeft vrije keuze van behandeling en deze wordt dus altijd uitgevoerd door een gelicenseerd medisch specialist.

Oorzaak van de Gummy Smile

De Gummy Smile is een lichte aandoening die veel cosmetische impact kan hebben op het gezicht. Vaak ziet men het als kind al goed, en blijft de glimlach bij het ouder worden op dezelfde manier bestaan. De oorzaak van een Gummy Smile is overactiviteit van de “musculus elevator labialis superior”, oftewel de hefspieren die de bovenlip naar boven trekken. Door de overactiviteit wordt de bovenkaak verder ontbloot dan gewoonlijk, wat de voortanden en het tandvlees van de bovenkaak laat zien. Een Gummy Smile wordt vaak ook wel tandvleeslach genoemd. Een Gummy Smile correctie is zeer laag invasief en kan met een aantal prikjes botox worden opgelost.

Wat is een Gummy Smile Behandeling?

Een Gummy Smile behandeling is een zeer laag invasieve, cosmetische ingreep die door middel van het injecteren van botox (botuline toxine) de spiersterkte van de hefspier van de bovenlip tijdelijk vermindert, waardoor de lip meer over het tandvlees valt. Het evenwicht tussen het tandvlees en de bovenlip is hersteld en de opgetrokken bovenlip blijft gemiddeld 4-6 maanden weg.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 • Een tandvleeslach verhelpen met botox gaat niet door middel van een operatie, maar door middel van een eenvoudige injectie in de spier die voor het heffen van de bovenlip zorgt
 • Het wordt ook wel een “lunch time treatment” genoemd, aangezien u in de lunchpauze kunt komen en binnen de tijd weer terug kunt zijn op uw werk.
 • De behandeling bestaat uit 2 injecties met botuline toxine, die de overmatige werking van de bovenlip hefspier compenseren. De behandeling zelf duurt nog geen twee minuten.

Verdoving bij de behandeling

In principe kan de behandeling worden uitgevoerd zonder verdoving, aangezien er met zeer dunne naalden gewerkt wordt. Hierdoor voelt u de prik niet en kunt u zonder problemen de behandeling doorstaan. Wanneer u echt verdoofd wilt worden kunt u kiezen voor een verdovende crème.

Veiligheid

Een Gummy Smile botox behandeling is zeer laag invasief en heeft een laag risico op complicaties. Allergische reacties komen zelden voor en in het intakegesprek wordt dit uiteraard behandeld. Daarnaast wordt uw behandeling uitgevoerd door gelicenseerd artsen en kunt u zeker zijn van medisch geschoold personeel. Bij Perfect Look bent u verzekerd van de beste behandeling.

Hoe lang blijft het werken?

Een botox behandeling voor een gummy smile blijft gemiddeld 4-6 maanden actief en het resultaat is na ongeveer 2 weken volledig zichtbaar. Na deze periode kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

Artsen, Gespecialiseerd in de Cosmetische Geneeskunde

 • Perfect Look werkt uitsluitend met geregistreerde artsen, onder ander gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde, het gebruik van botox bij een gummy smile en cosmetische acupunctuur.
 • Internationaal getraind (Monaco, Londen, Parijs en Athene)
 • Ruime klinische ervaring
 • Meer dan 1.000 behandelingen per jaar
 • Hoge klanttevredenheid

Resultaat

Direct na het inspuiten van het middel kan er enige roodheid ontstaan, dit trekt echter snel weg en blijft zelden langer dan een paar uur zichtbaar. Het resultaat van de behandeling is een ontspannen bovenlip, die 4-6 maanden zo blijft. Naarmate de behandeling vaker herhaald wordt, zal het effect ook langer merkbaar zijn.

Kosten Gummy Smile of Tandvleeslach

 • De kosten van een Gummy Smile of tandvlees lach zijn niet hoog. Wij berekenen voor deze behandeling slechts € 75,-
Prijs Botox Behandeling Gummy Smile / Tandvleeslach
Botox Merk Regio’s Werking Prijs
Azzalure ½ of 0,5 4-6 maanden €99,-
Bocouture ½ of 0,5 4-6 maanden €99,-

Een consult is altijd noodzakelijk om te bepalen wat voor soort behandeling er uitgevoerd zal worden en of er nog aanvullende criteria zijn alvorens te kunnen beginnen. Soms wordt een gummy smile vergoed vanuit het basispakket, maar dit ligt aan uw verzekering.

Wat is Botox eigenlijk?

Botox, ook wel Botuline Toxine genoemd is een eiwit dat wordt gebruikt om impulsen van de zenuwen tijdelijk te verslappen, waardoor de spieren ontspannen. Het wordt ook wel omschreven als een neurotoxine, geproduceerd door de bacterie clostridium botulinum. Natuurlijk wordt botulinetoxine verdund geinjecteerd waardoor de risico’s van een behandeling zeer laag zijn. Meer weten over Botox?

Veel gestelde Vragen – FAQ – Meer Informatie

Hieronder de meest gestelde vragen over het oplossen van een gummy smile met botox!

Is een behandeling met botox pijnlijk?

 • Nee, een behandeling met botox is niet pijnlijk aangezien er zeer dunne naalden gebruikt worden.

Moet ik in de kliniek blijven of kan ik direct naar huis?

 • Na een gummy smile botox behandeling kunt u direct naar huis

Kan ik alles doen na mijn behandeling?

 • Bijna alles: u kunt bijvoorbeeld niet liggen en het hoofd moet rechtop gehouden worden. Gebruik de spieren zo veel mogelijk om van een optimale werking te genieten.

Ontstaat er littekenvorming?

 • Nee, na een botox behandeling wordt het eiwit langzaam afgebroken door het lichaam.

Wordt een gummy smile behandeling vergoed?

 • Dat ligt aan uw verzekeraar, over het algemeen wordt een gummy smile vergoed vanuit het basispakket

Kan ik gewoon praten na de behandeling?

 • Natuurlijk, gebruik uw lipspieren genoeg voor een optimale werking

Hoe lang blijft de behandeling zichtbaar?

 • Een behandeling blijft gemiddeld 4-6 maanden zichtbaar. Wanneer u de behandeling vaker uitvoert, blijft het ook langer.

Verandert de rest van mijn gezicht ook?

 • Nee, de botox wordt lokaal geïnjecteerd en verandert de rest van uw gezicht niet.
© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken