Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

HIFU behandeling Drenthe

Wilt u een HIFU behandeling in Drenthe ondergaan om uw contouren te verstrakken? In deze provincie zijn diverse van onze behandellocaties gevestigd. Onze gekwalificeerde artsen doen er alles aan om uw huid een ware verjongingskuur te geven, zodat u er op natuurlijke wijze weer vele jaren jonger uitziet. Maak een afspraak voor een HIFU behandeling in Drenthe!

HIFU behandeling Drenthe: voor een jonger uiterlijk

Komt u voor uw HIFU behandeling naar Drenthe, dan gebruiken we High Intensity Focused Ultrasound technologie om de aanmaak van collageen in uw huid te stimuleren. Deze behandeling, die werkt met geluidsgolven, genereert energie die warmte veroorzaakt in de diepere lagen van de huid. Dit brengt een natuurlijk herstelproces op gang, waarbij uw huid extra collageen aanmaakt, wat resulteert in een strakkere, stevigere en elastischere huid.

De effecten van de behandeling worden geleidelijk zichtbaar over een periode van ongeveer drie maanden. Gemiddeld zijn er drie behandelingen in onze kliniek nodig voor dit proces. Na deze behandelingen kunt u langdurig genieten van een frisser en jonger uiterlijk. Voor een jeugdige uitstraling maakt u daarom een afspraak voor een HIFU behandeling in Drenthe!

hifu-behandeling-drenthe

HIFU behandelingen in Drenthe door onze bevoegde artsen

Al onze HIFU behandelingen in Drenthe worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde artsen. Deze professionals hebben al veel vaker dergelijke behandelingen succesvol verricht. Dit verzekert u van een professionele aanpak en de beste mogelijke resultaten, ongeacht welke van onze behandellocaties u kiest.

Onze diverse locaties in Drenthe waar u een HIFU behandeling kunt ondergaan, zijn:

  • Assen
  • Emmen
  • Hoogeveen
  • Westerbork

De adressen van deze vier klinieken zijn te vinden op onze pagina met behandellocaties.

HIFU behandeling: een overzicht van de behandelopties in Drenthe

Met een HIFU behandeling in Drenthe is het mogelijk om een groot aantal verschillende zones aan te pakken. Zo kunnen wij hiermee onder andere de volgende problemen verhelpen:

Zoals u ziet, is een HIFU behandeling niet alleen erg geschikt om de contouren van het gezicht aan te pakken, maar het is ook effectief voor het verstrakken van de bovenarmen of de buik. Dit benadrukt de veelzijdigheid van deze behandelmethode.

Wat kost een HIFU behandeling?

Bij Perfect Look hanteren we dezelfde prijzen voor HIFU behandelingen in Drenthe als in al onze andere behandelklinieken. Een groot voordeel is dat deze behandelingen over het algemeen minder kosten dan opties waarbij gebruik wordt gemaakt van Juvederm of Radiesse, terwijl ze toch een grote impact kunnen hebben op uw uiterlijk! Bekijk hier de prijsinformatie voor onze behandelingen

Wilt u een HIFU behandeling? Drenthe gaat naar Perfect Look!

Voor een HIFU behandeling kunt u terecht bij een van onze vier Perfect Look klinieken in Drenthe. Een afspraak maakt u heel eenvoudig met een druk op de knop of door ons te bellen. We bespreken dan uw wensen en nodigen u vervolgens graag uit voor een consult en, indien gewenst, direct een behandeling op uw voorkeurslocatie in Drenthe. 

Vraagt u zich af waar u terecht kunt voor uw HIFU behandeling? Drenthe heeft de Perfect Look voor u!

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken