Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Kaaklijn verstrakken

Een strakkere kaak en kinlijn

Het verstrakken van de kaak en kin lijn is erg in trek. Deze trend is met name ingezet door influencers zoals Kim Kardashin. Door het gebruik van fillers of HIFU kan op relatief eenvoudige wijze een strakke kaaklijn worden verkregen. Hieronder liggen we uit hoe we dat eenvoudig kunnen doen.

Hoe krijg je een strakkere kaaklijn

Voor het krijgen van een strakkere kaaklijn zijn zoals gezegd eigenlijk maar 2 effectieve methodes: HIFU of fillers.
Doel is in beide gevallen om de kaaklijn te verstrakken en te accentueren. Dit kan door ofwel de onderkin en ‘hamsterwangen’ in omvang te doen afnmemen. Hiervoor is HIFU de meest geschikte methode. Een andere mannier on de kaaklijn te verstrakken is door kaaklijn meer te accenturen. Dit kan het beste met fillers.
Hieronder leggen we uit hoe je het beste een strakke kaaklijn kunt creëren.

Kaaklijn verstrakken met HIFU

HIFU is een uiterst geschikte techniek om de kaaklijn te verstrakken. Door het toepassen van geluidsgolven wordt de collageen aanmaak gestimuleerd waardoor de huid verstrakt en verjongt.
Voor een HIFU behandeling van de kaaklijn zijn meestal een tot twee behandelingen nodig. Wij adviseren om ongeveer 6 weken tussen de twee behandelingen te laten. Het resultaat van de HIFU behandeling is na 6 tot 13 weken zichtbaar.

Kaaklijn verstrakken met HIFU. Kaaklijn correctie uitgevoerd met HIFU apparaat
Resultaat van kaaklijn verstrakken met HIFU

Kaaklijn correctie met fillers

Hierboven kon je zien dat een kaaklijn heel mooi slanker en strakker gemaakt kan worden met HIFU. Een andere manier om de kaaklijn te verstrakken is een behandeling met fillers. Door de kaaklijn te versterken wordt deze meer geaccentueerd en ontstaat er een scherpe, wat mannelijk kaaklijn.
Voor een correctie van de kaaklijn gebruiken wij bij voorkeur extra dikke fillers van Stylage. Met name Stylage XL is hiervoor erg geschikt omdat deze stevig is en lang blijft zitten

Kaaklijn verstrakken met fillers van Stylage
Kaaklijn verstrakken met fillers

Hier zie je een fraai voorbeeld een een kaaklijn correctie met fillers. Door de kaakhoek te versterken en de kin wat naar voren te accentueren ontstaat een fraaie kaaklijn. In dit voorbeeld zijn tevens de lippen met fillers vergoot.

 

Wat kost een kaaklijn behandeling?

De kosten van een kaaklijnbehandeling zijn (afgezet tegen het te verwachten resultaat en de duur ervan) eigenlijk helemaal niet zo hoog. Het ligt uiteraard aan je wensen en de mate waarin je de kaaklijn verstrakt wilt hebben Zoals gewoonlijk is bij het gebruik van fillers is de hoeveelheid gebruikte filler van doorslaggevend belang. Doorgaans is 2 ml fillers voldoende. Een enkele keer is er meer nodig.
Kijk hier voor een overzicht van de tarieven.

Voor HIFU geldt dat de kosten heel erg afhangen van het aantal behandelingen dat je nodig hebt. Ook is het soms fraai om naast de kaaklijn ok de hals of het gezicht te liften.
In een gratis en vrijblijvend intake gesprek zal de arts met je doornemen wat voor jou de beste behandeling is.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken