Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Laser Groningen

Wil jij je haren laten verwijderen met een laser? Groningen gaat naar Perfect Look. Hier wordt gebruik gemaakt van een diodelaser. Deze werkt op een andere manier dan een IPL laser, maar op de positieve manier. Benieuwd naar laser ontharing in Groningen? Lees hier snel verder.

Laser ontharen Groningen

Wanneer jij met een laser wilt ontharen kun je in Groningen bij Perfect Look zijn. Het scheren, waxen en harsen van de benen, bikinilijn en oksels is dan verleden tijd. De droom van iedere vrouw, nooit meer scheren. Met onze diode laser ontharen wij jouw lichaam- en/of gezichtsbeharing en hoef jij je nooit weer druk te maken over beharing.

Onze laserspecialisten kunnen jou alles vertellen over deze ontharingsmethode. Niet alleen vrouwen maken gebruik van deze behandeling, ook mannen komen bij ons langs voor ongewenste haargroei. Door de geavanceerde technologie is het mogelijk om de haarzakjes goed te bereiken, waardoor deze langzaamaan niet meer terugkomen.

Een laser behandeling met diodelaser

Bij Perfect Look gebruiken wij een diodelaser voor de laser behandeling. Deze werkt beter dan een IPL laser. De reden hiervoor is dat een diodelaser alle haartypen kan bereiken. Waar een IPL laser alleen de donkere haarzakjes kan bereiken, is de diode geschikt voor ook de lichte haren. Wij kunnen de volgende onderdelen laseren dichtbij Groningen met de diodelaser:

  • Gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, kin);
  • Oksels;
  • Armen;
  • Benen (onderbenen, bovenbenen of beide);
  • Rug;
  • Bikinilijn;
  • Buik;
  • Nek

Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat het haar compleet en definitief verwijderd is. Daarna is het vaak nog één behandeling per jaar, om ervoor te zorgen dat de haren ook wegblijven.

Hoe werkt de behandeling?

Voor de laser behandeling in Groningen zijn er drie fasen. Voor de behandeling, tijdens en na de behandeling. Vooraf heb je een vrijblijvend consult met de specialist. Daarbij is het aan te bevelen om 4 tot 6 weken voor de behandeling niet in de zon te gaan. Op die manier is de behandeling het veiligst en het meest effectief. Hoe lichter de huid, hoe beter voor de behandeling.

Tijdens de behandeling zul je laserpulsen voelen. Deze zijn warm en kunnen irriterend aanvoelen. Daardoor heeft de diodelaser een geïntegreerde koelfunctie, zodat het comfortabel voor jou blijft. Over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 10 en 45 minuten.

Na de voelt de huid warm en kan er eventueel een lichte roodheid ontstaan. Je kunt hier ongeveer 2-3 dagen last van houden, maar de huid wordt direct na de behandeling direct gekoeld. Blijf nog een periode van 6 weken uit de directe zon, aangezien de huid tijd nodig heeft om te herstellen.

Op zoek naar een definitieve laser in Groningen? Kom naar Perfect Look

Op zoek naar de plek voor een definitieve laser in Groningen? Kom naar Perfect Look! In onze locatie in Assen zitten onze specialisten op het gebied van definitieve ontharing. Zij geven jou een vrijblijvend consult en hier wordt een behandelplan met jou gemaakt. Benieuwd naar de voordelen van definitieve ontharing en ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Boek dan een behandeling met de diode laser in Groningen bij Perfect Look!

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken