Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Lip Fillers Zwolle

Mooie natuurlijke lippen met de fillers van Stylage

Mooie volle lippen zijn een visitekaartje voor je gezicht. Mensen met mooie volle lippen worden over het algemeen als aantrekkelijk ervaren. Daardoor is lippen opvullen tegenwoordig één van de meest populaire behandelingen.

Lippen opvullen fillers in Zwolle

Lipillers zorgen ervoor dat u mooie volle lippen krijgt. U kunt de lipfillers laten toepassen in uw bovenlip, onderlip of allebei. Lippen opvullen in Zwolle doen wij met de meest veilige en beste fillers ter wereld, namelijk Stylage en Belotero.

Volle lippen geven een jeugdige sensuele uitstraling. Echter, als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces kunnen lippen dunner worden. Naarmate de jaren vorderen, maken we namelijk minder collageen en hyaluronzuur aan. Onze huid verliest aan elasticiteit en dat heeft ook zijn uitwerking op onze mond. Wilt u uw lippen laten opvullen of vergroten? Lip fillers zorgen voor een heel mooi en natuurlijk resultaat.

Overigens is het vaak fraai om Nast de lipcontour, ook de kaaklijn te versterken. Onze artsen kunnen u hier tijdens het consult meer over vertellen.

Lip fillers voor en na de behandeling


Lippen zijn gevoelig. Daarom gebruiken wij fillers met Lidocaine.
Voordat we met de behandeling starten wordt er een verdovende crème op de lippen aangebracht. Eventueel kan met behulp van een injectie het gehele gebied verdoofd worden. Wel geven wij de voorkeur aan de verdovingscrème vanwege een beter comfort en groter gemak.

Doet een behandeling met fillers pijn?

Veel mensen vragen zich af: doen lip fillers pijn? Nee, doordat er gebruik wordt gemaakt van een verdoving hoeven de lipfillers niet pijnlijk te zijn.

Hoe lang duurt een lip filler behandeling?

De behandeling zelf duurt meestal tussen de 5 en 10 minuten en geeft direct resultaat. De gel wordt met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd. Onze lip fillers bevatten overigens ook een verdovingsvloeistof zodat de behandeling sowieso al minder pijnlijk is. Vervolgens wordt de huid gemasseerd om een gelijkmatige verdeling van de gel te verkrijgen.

Lip fillers voor en na de behandeling

 

voor en na de lipfiller behandeling

Nazorg lip fillers Zwolle

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten bij de nazorg van de lip fillers. Na de behandeling mag u uw lippen gewoon normaal bewegen, maar het is wel belangrijk dat u de lippen (tot 48 uur) na de behandeling niet gaat masseren. Het kan het geval zijn dat de arts dit wel aanraadt, maar u moet dit nooit uit uzelf doen. Het kan zijn dat u opgezwollen lippen na fillers ervaart. Ook kan het voorkomen dat het behandelde gebied een beetje blauw wordt.

De zwelling van de lip fillers zal de eerste dagen wat toenemen, maar uiteindelijk neemt dit natuurlijk weer af. U mag de blauwe plekken camoufleren met make-up, maar doe dit wel pas wanneer de prikgaatjes dicht zijn. Daarnaast mag u tot twee weken na de behandeling niet naar de sauna of zonnebank. De UV-straling kan het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden en dit is natuurlijk niet gewenst. Ook wordt aangeraden om tot 24 uur na de behandeling niet te gaan sporten.

 

Mogelijke bijwerkingen lip filler behandeling


De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij lip fillers (zeldzaam)

  • Plaatselijke ongelijke ophopingen van het vulmateriaal.
  • Wanneer er per ongeluk in een bloedvat wordt gespoten, kan er een stolseltje ontstaan.
  • Een blauwe verkleuring op de inspuitplaats.
  • Allergische reacties zijn zeer zeldzaam omdat het hyaluronzuur in de fillers niet afkomstig is van dieren.

Lippen opvullen Zwolle – prijs


Voordat u voor een behandeling kiest is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de lip fillers kosten. De prijs is volledig afhankelijk van wat u precies wilt. Hoe meer volume u wilt hoe meer milliliter er nodig is. Doorgaans is 0,5 ml genoeg voor alleen het vullen van de bovenlip. Wilt u een redelijk gevulde boven- en onderlip dan is 1 ml lip filler voldoende. We hebben de prijzen voor u op een rijtje gezet:

Stylage Belotero
Stylage L 1 ml € 325,- Belotero Balance 1 ml € 325,-
Stylage M
1 ml €325,-
Belotero Volume 1 ml €350,-

Zijn lipfillers goedkoop? Een ingreep is nooit goedkoop, maar bij ons profiteert u altijd van scherpe tarieven. Daarbij hebben wij regelmatig een aanbieding. Hou hiervoor onze website in de gaten!

Lip fillers bij perfect look altijd scherp geprijsd

Mooie volle lippen door een lip filler behandeling bij Perfect Look

Waarom een behandeling met lip fillers?


Heeft u bijvoorbeeld kleine smalle lippen en voelt u zich hier onzeker over? Dan kunnen we de natuur een handje helpen. Het kan zijn dat de vorm van uw mond door ouderdom is veranderd, maar het kan ook genetisch bepaald zijn.

Veel mensen willen graag mooie volle lippen en fillers in lippen kunnen hiervoor zorgen. Hierbij hoeft de eigen vorm niet te veranderen en krijgen de lippen enkel iets meer volume. Iedereen is anders en zo ook ieder gezicht en iedere mond. Hierom bieden wij voor iedereen een behandeling op maat, zodat het resultaat goed bij uw gezicht past.

  • Jeudige frisse uitstraling
  • Herstellen van volume en contouren
  • Herstellen van asymmetrie
  • Een natuurlijk resultaat!

 Onze ervaren arts geeft u tijdens het eerste consult een advies op maat en bespreekt alle mogelijke opties betreft lip fillers met u.

Lip fillers ervaringen

Voordat u een lipvergroting laat toepassen kan het fijn zijn om eerst wat meer te weten te komen over de ervaringen rondom deze behandeling. We hebben een aantal reviews van onze klanten voor u op een rijtje gezet:

Er werd echt de tijd voor me genomen!
Anoniem: “ Er werd heel erg goed naar mijn wensen geluisterd en er werd echt de tijd voor me genomen. Ik was eerst best een beetje bang voor de pijn, maar ik werd goed verdoofd en hierdoor heb ik er vrijwel niks van gevoeld.”


Mooi natuurlijk resultaat
Marrit: Ik ben super tevreden met het resultaat het ziet er echt super natuurlijk uit en niemand valt het op dat ik lip fillers heb!”

Dankjewel!
Anoniem: “Ik ben ontzettend prettig geholpen en er werd goed naar me geluisterd. De hygiëne was goed, een zeer deskundige arts en een prachtig resultaat!”

tevreden klant na het lippen opvullen

Een tijdelijk, maar veilig en langdurig resultaat met lip fillers

Lip fillers Zwolle bij Perfect Look


Perfect Look beschikt over een eigen salon in Westerbork, maar wij zijn ook regelmatig te gast in andere beautysalons in Nederland. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor lip fillers in Groningen, Drenthe, Overijssel (Zwolle), Utrecht, en Friesland.
Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde artsen. Hierbij staat hygiëne zeer hoog in het vaandel.

Wij streven naar een veilig en langdurig resultaat. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. U krijgt eerlijk advies en onze artsen nemen graag de tijd voor u. Bent u benieuwd naar de behandeling of heeft u vragen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult of neem contact op!

Perfect Look maakt uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers. Permanente lip fillers bieden wij niet aan en dit is sinds kort ook bij wet verboden.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken