Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Liplijntjes en rimpels bovenlip verwijderen

Liplijntjes, de veelvoorkomende rimpels op de bovenlip, (ook wel rokerslijntjes genoemd) zijn de verticale lijntjes die na het 30ste levensjaar onder en boven de lippen ontstaan. Liplijntjes ontstaan voornamelijk doordat het lipvolume afneemt. De lippen worden dunner en er ontstaat een relatief huidoverschot wat vervolgens gaat plooien. Doordat de hoeveelheid elastine, collageen en onderhuids vet eveneens afneemt, ontstaan er de blijvende verticale liplijntjes.

Liplijntjes en rimpels bovenlip verminderen met fillers

Liplijntjes verwijderen gaat heel goed met onze behandelingen met botox, fillers, PLEXR of HIFU.  De meest voor de hand liggende behandeling is het opvullen van de lippen. Hiermee kunnen de meeste verticale rimpels bovenlip verminderd worden. Wij geven hiervoor de voorkeur aan de fillers van Stylage.

Verticale liplijntjes verminderen door het opvullen van de lippen.

Liplijntjes en rimpels bovenlip verwijderen met PLEXR

Wanneer fillers onvoldoende resultaat geven óf wanneer u een permanenter resultaat wenst is PLEXR een goed alternatief voor de behandeling van de rimpels op de bovenlip. Plexr werkt met plasma en brandt als het ware de opperhuid weg. Tijdens het herstel maakt de huid nieuw collageen aan waardoor er een nieuwe frisse huid ontstaat waarbij de liplijntjes vrijwel permanent zijn verdwenen. Het resultaat houdt een aantal jaren aan.

Hieronder ziet u een fraai voorbeeld van hoe mooi Plexr kan zijn.

Liplijntjes verwijderen met PLEXR.

Prijzen liplijntjes behandelen

Voor een overzicht van de prijzen voor de behandeling van de verticale liplijntjes klikt u hier.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken