• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Liplijntjes verwijderen en opvullen

  Liplijntjes (ook wel rokerslijntjes genoemd) zijn de verticale lijntjes die na het 30ste levensjaar onder en boven de lippen ontstaan. Liplijntjes ontstaan voornamelijk doordat het lipvolume afneemt. De lippen worden dunner en er ontstaat een relatief huidoverschot wat vervolgens gaat plooien. Doordat de hoeveelheid elastine, collageen en onderhuids vet eveneens afneemt, ontstaan er de blijvende verticale liplijntjes.

  Liplijntjes verminderen met fillers

  Liplijntjes verwijderen gaat heel goed met onze behandelingen met botox, fillers, PLEXR of HIFU.  De meest voor de hand liggende behandeling is het opvullen van de lippen. Hiermee kunnen de meeste verticale liplijntjes verminderd worden. Wij geven hiervoor de voorkeur aan de fillers van Stylage.

  Verticale liplijntjes verminderen door het opvullen van de lippen.

  Liplijntjes verwijderen met PLEXR

  Wanneer fillers onvoldoende resultaat geven óf wanneer u een permanenter resultaat wenst is PLEXR een goed alternatief. Plexr werkt met plasma en brandt als het ware de opperhuid weg. Tijdens het herstel maakt de huid nieuw collageen aan waardoor er een nieuwe frisse huid ontstaat waarbij de liplijntjes vrijwel permanent zijn verdwenen. Het resultaat houdt een aantal jaren aan.

  Hieronder ziet u een fraai voorbeeld van hoe mooi Plexr kan zijn.

  Liplijntjes verwijderen met PLEXR.

  Prijzen liplijntjes behandelen

  Voor een overzicht van de prijzen voor de behandeling van de verticale liplijntjes klikt u hier.

  Afspraak maken