Boek hier uw afspraak
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Er mooi uitzien begint bij de lippen

  Er natuurlijk mooier uitzien!

 • Lippen opvullen – Lipvergroting met botox en fillers

  Mooie volle lippen met de fillers van Stylage

  Mooie volle lippen en een fris gebit zijn ons visitekaartje. De lippen spelen een belangrijke rol bij het praten en de uitdrukking van ons gezicht. Er mooi uitzien begint bij veel vrouwen bij de lippen, dus het opvullen van de lippen met Stylage is dan een goede start om er natuurlijk mooier uit te zien. Bij Perfect Look vullen wij de lippen met het merk Stylage en Belotero, omdat deze producten worden gezien als één van de beste fillers ter wereld.

  Lippen opvullen met fillers van Stylage of Belotero

  Lippen opvullen doen wij met de meest veilige en best gesteente fillers ter wereld, namelijk Stylage en Belotero. Volle lippen geven een jeugdige sensuele uitstraling. Echter, als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces kunnen lippen dunner worden. Naarmate de jaren vorderen, maken we namelijk collageen en hyaluronzuur aan. Onze huid verliest aan elasticiteit en dat heeft ook zijn uitwerking op onze mond. Wilt u uw lippen laten opvullen of vergroten? Een injectable behandeling zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat.

   

  De behandeling

  De lippen zijn gevoelig daarom gebruiken wij fillers met lidocaine. Voordat de behandeling start wordt er een verdovende crème op de lippen aangebracht. Eventueel kan met behulp van een injectie het gehele te behandelen gebied worden verdoofd met lidocaïne maar hij geven in verband met een beter comfort en een groter gemak de voorkeur aan en verdovende crème.
  De behandeling met een filler zelf duurt meestal tussen de 5 en 10 minuten en geeft direct resultaat. De gel wordt met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd. Onze fillers bevatten overigens ook een verdovingsvloeistof zodat de behandeling sowieso al minder pijnlijk is. Na de behandeling wordt de huid gemasseerd om een gelijkmatige verdeling van de gel te verkrijgen.

  Perfect Look maakt uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers. Permanente fillers bieden wij niet aan en zijn overigens sinds kort ook bij wet verboden.

  Hier ziet u hoe en lipvergroting met fillers in zijn werk gaat

  Na de behandeling

  Onderstaande adviezen worden vaak gegeven om het effect van de behandeling te optimaliseren:
  • Direct na het opvullen van de lippen kunt u uw dagelijkse activiteiten vrijwel direct weer oppakken. Gezicht wassen, make up aanbrengen en weer verwijderen is toegestaan.
  • Bij zwelling of napijn kunt u de behandelde gebieden behandelen met een koud kompres.
  • Vermijd blootstelling aan de sauna, zon of zonnebank gedurende een week.
  • Indien u een laserbehandeling, chemische peeling of een andere behandeling op basis van een actieve huidreactie overweegt na behandeling met een hyaluronzuur filler, bestaat er een theoretisch risico dat er een ontstekingsreactie wordt veroorzaakt in het geïnjecteerde gebied.

  Resultaat

  Het resultaat van het opvullen is direct zichtbaar. Uw lippen zullen voller, mooier en natuurlijker lijken. De resultaten van de filler zijn langdurig: gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar. Het resultaat is niet permanent omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Het resultaat van een fillerbehandeling kan nog langer duren als u de behandeling op tijd herhaalt. Voor lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan.
  lippen vergroten met de fillers van Stylage. Nu aanbieding fillers.

  Lippen vergroten met 1 ml Stylage fillers

  Mogelijke bijwerkingen

  Direct na de behandeling ontstaat er soms roodheid, zwellingen, pijn, jeuk, blauwe plekken of stijfheid. Dit verdwijnt gewoonlijk na een paar dagen.

  De volgende bijwerkingen kunnen optreden bij het opvullen van lippen (zeldzaam)

  • Plaatselijke ongelijke ophopingen van het vulmateriaal.
  • Wanneer er per ongeluk in een bloedvat wordt gespoten, kan er een stolseltje ontstaan.
  • Een blauwe verkleuring op de inspuitplaats.
  • Allergische reacties zijn zeer zeldzaam omdat het hyaluronzuur in de fillers niet afkomstig is van dieren.

  Prijzen voor de behandeling van een lipvergroting

  Hoeveel je betaalt voor het opvullen van de lippen is afhankelijk van hoeveel je je lippen verloor wilt hebben. Hoe meer volume je wilt hoe meer filler je nodig hebt. Doorgaans is een halve milliliter genoeg voor het vullen van alleen de bovenlip. Wil je een redelijk gevulde onder- en bovenlip dan heb je aan 1 ml voldoende.

  Kijk bij onze tarieven voor de prijzen van het opvullen van lippen.

  Afspraak maken