Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

MiraDry Assen

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor miraDry in Assen? Perfect Look is specialist op het gebied van deze behandeling tegen overmatig zweten. Wilt u meer weten over miraDry in Assen? Lees hieronder meer.


Wat is een miraDry behandeling in Assen?

Perfect Look biedt verschillende behandelingen aan waaronder miraDry in Assen. Dit is een medische procedure die is ontworpen om overmatige zweetklieren in de oksels te behandelen. Uiteindelijk is het doel zweet, geur en haar op de behandelde plek te verminderen.

We maken bij deze behandeling gebruik van geavanceerde technologie die gericht is op het elimineren van de zweetklieren, waardoor de hoeveelheid zweet die in de oksels wordt geproduceerd, aanzienlijk wordt verminderd.

Deze behandeling is FDA-goedgekeurd en wordt beschouwd als een veilige en effectieve behandeling voor mensen die lijden aan hyperhidrose. Bent u geïnteresseerd in miraDry in Assen? Neem gerust contact met ons op!


Hoe werkt een miraDry behandeling in Assen?

Tijdens een miraDry behandeling in Assen maken we gebruik van gecontroleerde elektromagnetische golven om de zweetklieren in de oksels te vernietigen. Tijdens de behandeling wordt een speciaal apparaat op het te behandelen gebied geplaatst. 

Dit apparaat geeft gecontroleerde warmte af die de zweetklieren selectief vernietigt, terwijl de omliggende weefsels en structuren worden beschermd. Het is belangrijk op te merken dat het menselijk lichaam over meer zweetklieren beschikt dan nodig is voor de regulatie van de lichaamstemperatuur, dus het elimineren van een deel ervan heeft geen invloed op het vermogen van het lichaam om af te koelen.


MiraDry Assen – kosten

We begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van de miraDry behandeling in Assen. Hierbij kunt u voor de eerste behandeling uitgaan van prijzen rond de € 1.500,-. Heeft u een herhaalbehandeling nodig? Dan zitten de kosten rond de €1.000,-.

In de meeste gevallen wordt dit niet verzekerd vanuit de zorgverzekering. Hierdoor krijgt u een rekening die u zelf moet afhandelen. Vindt u dit te duur? Een alternatief voor het permanent laten verwijderen door middel van deze behandeling, is het tijdelijk behandelen met botox. De effecten van deze behandeling zijn echter minder lang merkbaar, namelijk zes maanden.


Voordelen van miraDry behandelingen in Assen

Bent u benieuwd naar de voordelen van een miraDry behandeling in Assen? Wij zetten ze kort voor u op een rijtje:

  • Langdurige resultaten

Een van de meest opmerkelijke voordelen van deze behandeling is dat de resultaten langdurig zijn. Na één of twee behandelingen ervaren de meeste patiënten aanzienlijk minder zweetproductie, en deze resultaten zijn vaak blijvend.

  • Niet-invasief

In tegenstelling tot sommige andere behandelingen voor hyperhidrose, zoals chirurgische ingrepen, is dit een niet-invasieve procedure. Oftewel, er zijn geen sneden of hechtingen nodig, waardoor de hersteltijd minimaal is.

  • Snelle behandeling

Een miraDry behandeling duurt meestal ongeveer één tot anderhalf uur, waarna patiënten vrijwel direct hun normale activiteiten kunnen hervatten.

  • Verbetering van levenskwaliteit

Mensen die last hebben van overmatig zweten kunnen lijden aan verminderde levenskwaliteit. Deze behandeling biedt niet alleen fysieke verlichting, maar helpt ook om het zelfvertrouwen te herstellen.

  • Veiligheid

Aangezien deze behandeling is goedgekeurd door de FDA en gebruikmaakt van geavanceerde technologie, wordt het als een veilige behandeling beschouwd met minimale risico’s en bijwerkingen.

https://www.youtube.com/watch?v=_2tq1fmaEUM


Maak een afspraak voor miraDry in Assen

Wilt u een afspraak plannen voor miraDry in Assen? Perfect Look is in verschillende plaatsen in Noord Nederland te vinden. Wilt u meer informatie ontvangen over de behandelingen bij Perfect Look zoals fillers, botox, PlexR, HiFu behandelingen of miraDry nabij Assen? Neem dan gerust contact met ons op! 


F.A.Q. over MiraDry

Wanneer heb ik last van overmatig zweten?

We hebben allemaal wel eens last van veel zweten en zweet oksels, maar wanneer zweet u nou echt overmatig? Wanneer uw okselzweet u belemmert in het dagelijks leven, u rekening moet houden met uw kledingkeuze, regelmatig van shirt moet wisselen en u zich schaamt, is het wellicht raadzaam om een behandeling te kiezen.

Kan de behandeling toegepast worden op andere lichaamsdelen?

De behandeling kan niet toegepast worden op andere lichaamsdelen. De procedure is hier niet geschikt voor.

Ga ik na de miraDry behandeling meer zweten op andere plaatsen?

Dat is niet het geval. Nadat de zweetkliertjes onder de oksels zijn verwijderd, zal het lichaam niet op andere plaatsen gaan compenseren om het gemis te compenseren.

Is een verwijzing van de dokter nodig?

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, aangezien de behandeling niet gedekt wordt door de zorgverzekering.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is meestal pijnloos. Vooraf aan de behandeling wordt plaatselijk een verdoving toegediend. Tijdens de behandeling voelt men meestal de druk op de huid en een beetje warmtestraling. Een enkele keer wordt een plek als gevoelig ervaren, echter is dit tijdelijk en prima te verdragen.

Is de behandeling veilig?

Ja, de behandeling is geheel veilig. Het draagt een Europees CE-markering. Hiernaast is de behandeling tevens toegestaan door de Amerikaanse Food and Drug Administration (de FDA). Wereldwijd zijn er al meer dan 150.000 behandelingen (succesvol) uitgevoerd.

Hoe lang kan ik niet sporten na de behandeling?

We adviseren vaak om één week na de behandeling niet te sporten. Weer aan het werk gaan kan vrijwel direct. Eén van de belangrijkste voordelen va de behandeling is dat u hier vrijwel geen downtime door ervaart.

Komen de zweetklieren terug na de behandeling?

Nee, de zweetklieren onder de oksels groeien niet weer aan en blijven permanent weg. miraDry is dus echt een permanente manier van de zweetklieren verwijderen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken