Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

MiraDry Leeuwarden

MiraDry is dé behandeling in Leeuwarden waarmee u definitief van uw zweetoksels afkomt. Deze innovatieve behandeling vermindert zowel het vocht als de geur. Het komt zelfs voor dat de behandeling het okselzweet geheel stopt.

Hier vindt u meer informatie over de behandeling in Leeuwarden, de kosten ervan, de ervaringen en reviews en de voor- en nadelen van de behandeling.

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrose genoemd, is bij vele Nederlanders een probleem. Ongeveer 400.000 mensen hebben hier last van. Helaas maakt dit het voor velen niet minder schaamtevol. Waarschijnlijk heeft u alles al geprobeerd om van de onaangename geurtjes en zweetplekken af te komen, maar niks lijkt te helpen. Wanneer u dan toch echt op zoek bent naar een blijvende behandeling tegen zweetplekken, kunt u het beste kiezen voor een miraDry behandeling in de regio Leeuwarden!

miraDry


Wat is MiraDry Leeuwarden?

Tijdens de MiraDry behandeling in Leeuwarden wordt gebruik gemaakt van een elektromagnetische energie, welke de zweetklieren van het behandelde gebied definitief uitschakelt. Met het apparaat worden de overactieve zweetklieren middels geluidsgolven behandeld. Het apparaat stuurt geluidsgolven de huid in, welke een inferentie veroorzaken. Dit vindt precies plaats op de plek waar de zweetklieren en de okselharen zitten, welke op hun beurt de verstoring absorberen en als gevolg daarvan kapot gaan.

Door middel van een waterkoelsysteem, genaamd de BioTip, wordt de huid beschermd tegen oververhitting. De huid komt dan ook alleen in contact met het koelelement. Na elke behandeling wordt het koelelement vernieuwd.

wat is miraDry?


De MiraDry behandeling Leeuwarden

De behandeling kan al in één uur uitgevoerd worden. Perfect Look is gecertificeerd om de behandeling uit te mogen voeren. Hier vindt u relevante informatie over het specifieke behandeltraject met MiraDry onderverdeeld in verschillende fasen: voor de behandeling, tijdens de behandeling en na de behandeling.

Alvorens de Mira Dry behandeling

Tijdens het eerste consult in Leeuwarden bespreekt u uw wensen en klachten. Door middel van een jodium-zetmeeltest wordt de mate van overmatig zweten bepaald. Aangezien dit flink zal afgeven, raden we u aan om een oud shirt te dragen op de dag van het consult. Hierbij is het van belang om tot 24 uur voor het consult geen deodorant meer te dragen, anders zal de test niet betrouwbaar zijn.

Houd alvorens de behandeling rekening met het volgende:

 • Scheer de oksels twee tot vier dagen (zowel mannen als vrouwen) alvorens de behandeling. Zodra de behandeling plaatsvindt, zal er dan enige haargroei onder de oksels zijn. Dit helpt het te behandelen gebied te identificeren.
 • Neem vlak voor de behandeling een Ibuprofen 400 mg in. Dit stimuleert het herstelproces.
 • Draag op de dag van de behandeling een shirt met losse armgaten, zodat de behandelingsplaats eenvoudig bereikt kan worden.

 

de miraDry behandeling

Tijdens de MiraDry behandeling

De MiraDry behandeling zal vervolgens als volgt verlopen:

 1. Het te behandelen gebied wordt gemarkeerd middels een tijdelijke tatoeage. Het behandelgebied is reeds bepaald tijdens het consult;
 2. De oksels worden plaatselijk verdoofd;
 3. Het apparaat wordt aangebracht op de aangegeven plaats.

De gehele procedure duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur in totaal. Een deel van onze klanten kiest ervoor om nog een tweede behandeling te ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Na de behandeling

Na de behandeling kunnen er gevoelige plekken en zwellingen ontstaan. Sommige patiënten ervaren een licht tintelend gevoel onder de oksels. Deze ‘bijwerkingen” kunnen tot enkele weken na de behandeling nog merkbaar zijn. Om de bijwerkingen te minimaliseren adviseren wij het volgende:

 • De eerste dagen na de behandeling adviseren wij u om de behandelde plekken regelmatig te koelen met cold packs;
 • De eerste paar dagen kunt u ervoor kiezen om een lichte pijnstiller met ontstekingsremmende werking te slikken;
 • Houd de behandelde gebieden goed schoon;
 • Zorg ervoor dat u de eerste paar dagen ruime bovenkleding draagt, zodat de plekken niet kunnen gaan irriteren;
 • De eerste paar dagen niet scheren en geen deodorant gebruiken;
 • Wacht een week voordat u weer begint met sporten.

MiraDry zorgt ervoor dat u hierna nooit meer last zult hebben van natte oksels, of van onaangename luchtjes.

na de behandeling

 


MiraDry Leeuwarden – kosten

We begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van de miraDry behandeling. De kosten van de eerste behandeling liggen op € 1.500,-. Sommige patiënten hebben een herhaalbehandeling nodig, welke 1.000,- kost.

Helaas is het zo dat de behandeling niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Door deze behandeling bent u echt echter wel geheel blijvend van uw okselzweet af, zonder littekens.

Een alternatief voor het permanent laten verwijderen door middel van deze behandeling, is het tijdelijk behandelen met botox. De effecten van deze behandeling zijn echter minder lang merkbaar, namelijk zes maanden.

kosten van de miraDry behandeling


Voor- en nadelen van de behandeling

De voordelen van de behandeling zijn als volgt:

 • Direct na de behandeling is het zweten al minder;
 • De gemiddelde afname van het zweten is 82%;
 • De haargroei onder de oksels neemt af;
 • Een blijvend effect;
 • Geen ongewenste luchtjes;
 • Vrijwel geen kans op bijwerkingen.

Het enige nadeel van de MiraDry behandeling zijn de kosten. De eerste behandeling kost € 1.500,-en wordt niet vergoed door de verzekering. Ondanks dat de zorgverzekeraar helaas (nog) niet de kosten dekt, kan het wel zijn dat u op een andere manier geld terug kunt krijgen. U kunt proberen om de kosten als aftrekpost in uw belastingopgave gebruiken.

https://www.youtube.com/watch?v=_2tq1fmaEUM


MiraDry ervaringen en reviews

De behandeling wordt al jaren met succes toegepast tegen overmatig zweten in de Verenigde Staten. De meeste patiënten ondervinden na de behandeling een aanzienlijke verandering in het zweten. Dit is voor velen een blijvende verandering. Volgens de reviews van mira Dry zelf zeggen zij dat de patiënten wel “82% vermindering van transpiratie hebben.”

 “Ik ben zo goed als volledig van mijn zweten af. Ik was vooraf redelijk sceptisch, maar ik ben echt heel erg blij dat ik toch de knoop heb doorgehakt. Edward is een goede vriendelijke arts en hij heeft mij goed gerustgesteld. Daarnaast was het volledig pijnloos!”

“Ik zat al zolang met dit probleem en ik heb mij er jaren voor geschaamd. Ik ben blij met mijn keuze voor Miradry. Het okselzweet is zeker met 90% afgenomen.”

“Direct na de Miradry behandeling was het effect al merkbaar. De eerste behandeling had ik last van zwelling, maar dat nam ongeveer na een week af. Ik heb hier pijnstillers voor genomen en hierdoor kon ik de pijn goed controleren. Het is het dubbel en dwars waard, want ik hoef nooit meer rekening te houden met mijn kleding of me meerdere keren per dag om te kleden!”

miraDry sweat stops here

 


Botox tegen zweten doe je bij Perfect Look

Wanneer u voor Perfect Look kiest, wordt de botox tegen zweten uitgevoerd door een gecertificeerd arts. Onze arts werkt uitsluitend met gecertificeerde producten, heeft erg veel ervaring en gaat altijd hygiënisch te werk.

Wij denken graag mee met oplossingen voor uw zweetproblemen. Plan een gratis consult om uw mogelijkheden met ons te bespreken. We beschikken over diverse behandellocaties en zijn daarmee goed bereikbaar in Overijssel, Groningen, Drenthe en Friesland (Leeuwarden).

Plan een gratis consult met onze specialisten en neem definitief afscheid van natte oksels en onaangename luchtjes met miraDry!

Perfect Look: er natuurlijk mooier uitzien


Perfect Look in de media

Onze behandelingen slaan erg goed aan. De kalnttevredenheid is dan ook erg groot. Zie bijvoorbeeld onze recensies op Kliniekervaringen. Daarnaast vindt u ons regelmatig in de media. Zie hier bijvoorbeeld een introductie van onze Miradry behandeling op RTL4.

https://youtu.be/JNq3orjByPQ


F.A.Q. over MiraDry

 

Wanneer heb ik last van overmatig zweten?

We hebben allemaal wel eens last van veel zweten en zweet oksels, maar wanneer zweet u nou echt overmatig? Wanneer uw okselzweet u belemmert in het dagelijks leven, u rekening moet houden met uw kledingkeuze, regelmatig van shirt moet wisselen en u zich schaamt, is het wellicht raadzaam om een behandeling te kiezen.

Kan de behandeling toegepast worden op andere lichaamsdelen?

De behandeling kan niet toegepast worden op andere lichaamsdelen. De procedure is hier niet geschikt voor.

Ga ik na de miraDry behandeling meer zweten op andere plaatsen?

Dat is niet het geval. Nadat de zweetkliertjes onder de oksels zijn verwijderd, zal het lichaam niet op andere plaatsen gaan compenseren om het gemis te compenseren.

Is een verwijzing van de dokter nodig?

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, aangezien de behandeling niet gedekt wordt door de zorgverzekering.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is meestal pijnloos. Vooraf aan de behandeling wordt plaatselijk een verdoving toegediend. Tijdens de behandeling voelt men meestal de druk op de huid en een beetje warmtestraling. Een enkele keer wordt een plek als gevoelig ervaren, echter is dit tijdelijk en prima te verdragen.

Is de behandeling veilig?

Ja, de behandeling is geheel veilig. Het draagt een Europees CE-markering. Hiernaast is de behandeling tevens toegestaan door de Amerikaanse Food and Drug Administration (de FDA). Wereldwijd zijn er al meer dan 150.000 behandelingen (succesvol) uitgevoerd.

Hoe lang kan ik niet sporten na de behandeling?

We adviseren vaak om één week na de behandeling niet te sporten. Weer aan het werk gaan kan vrijwel direct. Eén van de belangrijkste voordelen va de behandeling is dat u hier vrijwel geen downtime door ervaart.

Komen de zweetklieren terug na de behandeling?

Nee, de zweetklieren onder de oksels groeien niet weer aan en blijven permanent weg. miraDry is dus echt een permanente manier van de zweetklieren verwijderen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken