• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Miradry Zweetbehandeling

  Miradry tegen overmatig zweten

  Miradry is dé behandeling van Zweetoksels


  Bent u het ook zo zat om altijd maar rekening te moeten houden met de kleding die u draagt omdat u last heeft van overmatig zweten?  Het is natuurlijk helemaal niet fijn wanneer u continu van kleding moet wisselen of last heeft van onaangename geurtjes. Vaak heeft u alle oplossingen al geprobeerd, zoals anti-zweet, anti-perspirants of speciale deodorant.

  In Nederland zijn er 400.000 mensen die last hebben van dit probleem genoemd: hyperhidrose. Desondanks blijft het een ongemakkelijk en schaamtevol probleem. Bij ons kunt u terecht voor een tijdelijke oplossing, zoals botox. Dit houdt ongeveer zes maanden aan. Daarnaast bieden wij bij Perfect Look ook een blijvende oplossing, namelijk: Miradry.

  Wanneer heb ik last van overmatig zweten?


  We hebben allemaal wel eens last van veel zweten en zweet oksels, maar wanneer zweet u nou echt overmatig? We hebben een aantal feitjes voor u op een rijtje gezet. Wanneer u zich in deze situaties kunt herkennen kan het raadzaam zijn om voor een Miradry behandeling te kiezen:

  • Belemmert het okselzweet u in het dagelijks leven?
  • Moet u rekening houden met uw kledingkeuze?
  • Wisselt u regelmatig van shirt?
  • Schaamt u zich?

  Het is niet de bedoeling dat overmatig transpireren uw leven op deze manier beïnvloedt. Het is een vervelende last die u iedere keer met uzelf mee moet dragen. In de meeste gevallen beperkt overmatig zweten zich tot de oksels, maar in het ergste geval doet het zich over de hele huid voor. Hier kunt u aanvullende informatie vinden over overmatig transpireren. Er zijn wel behandelingen, maar die zijn vaak pijnlijk, heel duur of bieden geen blijvend resultaat. Tot de komst van Miradry! Miradry is de beste behandeling tegen overmatig zweten of transpireren! Pijnloos en met blijvend resultaat !

  Wanneer kies je voor een miradry behandeling
  Miradry behandeling

  Miradry Behandeling


  Bij Perfect Look zijn wij gecertificeerd om deze behandeling te mogen uitvoeren, maar wat houdt die eigenlijk in? Er wordt gecontroleerde elektromagnetische energie aan de oksels geleverd. Dankzij deze energie wordt er warmte gegenereerd. Hierdoor ontstaat er ‘thermolyse’ in de zweetklieren. Door dit te doen worden de zweetklieren simpelweg uitgeschakeld. Dit gebeurt met uiterste precisie waardoor u van een blijvend resultaat profiteert.

  Tegelijkertijd wordt de huid tijdens de Miradry behandeling door middel van een watergekoeld koelsysteem beschermd tegen oververhitting. De huid komt alleen in contact met een koelelement. Dit koelelement wordt ook wel de BioTip genoemd en wordt iedere behandeling vernieuwd.

  Hoe werkt het?


  Tijdens de behandeling wordt u eerst lokaal verdoofd. Hierdoor zult u tijdens de behandeling geen pijn ervaren en kunt u zich gewoon ontspannen. Vervolgens zullen wij het probleemgebied markeren. Dit doen wij middels een tijdelijke tattoo.

  Vervolgens zal de behandeling van start gaan. Met de Miradry zullen wij de geur- en zweetklieren voorgoed verwijderen. Hierdoor heeft u nooit meer last van onaangename geurtjes. We hebben hiernaasteen Youtube video toegevoegd waar de behandeling te zien is.

  overmatig zwetende oksels tegen gaan

  De voordelen van een Miradry behandeling


  Wij hebben de voordelen van een behandeling met Miradry even voor u op een rijtje gezet:

  • Werkt vrijwel direct
  • De haargroei kan afnemen
  • Schakelt zweetklieren uit
  • Geen stinkoksels meer
  • Blijvend effect
  • Minimaal risico op bijwerkingen

  Binnen anderhalf uur bent u zowel okselhaar als okselzweet vrij!

  Miradry kosten


  Wanneer u kiest voor de behandeling bent u natuurlijk ook benieuwd wat de Miradry kosten zijn. Helaas is hier nog geen vergoeding voor beschikbaar vanuit de zorgverzekeraar. Wel is het zo dat deze behandeling een blijvend resultaat en geen littekens geeft. Andere behandelingen kunnen u dit niet garanderen. Naast Miradry kunt u bij ons ook terecht voor botox onder de oksels tegen overmatig zweten. Hier is onze prijslijst van botox:

   

  ·         €495,- voor 2x 125 eenheden

  ·         €575,- voor 2x 180 eenheden

  ·         €650,- voor 2x 250 eenheden

  Wilt u meer weten over de kosten van de Miradry behandeling? Neem dan contact op!

  Ondanks dat de zorgverzekeraar helaas (nog) niet de kosten dekt kan het wel zijn dat u op een andere manier geld terug kunt krijgen. U kunt proberen om de kosten als aftrekpost in uw belastingopgave gebruiken.

  stop okselzweet met miradry

  Miradry ervaringen


  De behandeling wordt al jaren met succes toegepast tegen overmatig zweten in de Verenigde Staten. De meeste patiënten ondervinden na de behandeling een aanzienlijke verandering in het zweten. Dit is voor velen een blijvende verandering. Volgens de reviews van Miradry zelf zeggen zij dat de patiënten wel “82% vermindering van transpiratie hebben.”

   

  Uit onderzoek is gekomen dat de Mira Dry methode zelfs de meest effectieve methode is om Hyperdiose tegen te gaan. Een klinische studie heeft uitgewezen dat de transpiratie gemiddeld met 82% is gedaald. Daarnaast is het resultaat vrijwel direct volledig merkbaar. Resultaten kunnen natuurlijk van elkaar verschillen, maar hier is een gemiddelde van genomen. We hebben een aantal ervaringen voor u uitgelicht:

  reviews

  “Ik ben zo goed als volledig van mijn zweten af. Ik was vooraf redelijk sceptisch, maar ik ben echt heel erg blij dat ik toch de knoop heb doorgehakt. Edward is een goede vriendelijke arts en hij heeft mij goed gerustgesteld. Daarnaast was het volledig pijnloos!”

  “Ik zat al zolang met dit probleem en ik heb mij er jaren voor geschaamd. Ik ben blij met mijn keuze voor Miradry. Het okselzweet is zeker met 90% afgenomen.”

  “Direct na de Miradry behandeling was het effect al merkbaar. De eerste behandeling had ik last van zwelling, maar dat nam ongeveer na een week af. Ik heb hier pijnstillers voor genomen en hierdoor kon ik de pijn goed controleren. Het is het dubbel en dwars waard, want ik hoef nooit meer rekening te houden met mijn kleding of me meerdere keren per dag om te kleden.”

  “Top goede service, erg tevreden met het resultaat!”

  Miradry door een gecertificeerd arts

  Behandeling door een gecertificeerd arts


  Bij Perfect Look wordt de behandeling met de Miradry altijd uitgevoerd door een gecertificeerd arts. Wij beschikken over zeer veel ervaring en gaan altijd veilig en hygiënisch te werk. Kwaliteit en hygiëne staan dan ook zeer hoog bij ons in het vaandel.

   

  De behandeling is veilig en wij werken alleen met gecertificeerde producten. Wel is het zo dat zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of mensen met bepaalde spieraandoeningen niet behandeld mogen worden. Verder is het belangrijk om de eerste 48 uur na de behandeling geen gebruik te maken van een sauna.

  Heeft u vragen over de behandeling? Wij staan u graag te woord om u alles te vertellen over Miradry!

  Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)

  Hoe werkt Miradry?

  Het apparaat geeft elektromagnetische energie af op de zweetklieren onder de oksels. Hierdoor worden de zweetklieren definitief verwijderd.

  Hoelang duurt een Miradry behandeling?

  De behandeling zelf duurt ongeveer één uur.

  Wat zijn de ervaringen met Miradry?

  Uit onderzoek is gebleken dat 82% van de mensen een vermindering van hun klachten ervaren.

  Is de behandeling 100% veilig?

  Ja. De behandeling draagt ook het Europese CE keurmerk.

  Is het effect van Miradry blijvend?

  De zweetklieren worden voorgoed verwijderd. Het effect van de behandeling is dus blijvend

  Kan Miradry ook op handen of voeten worden toegepast?

  Nee, dit is helaas niet mogelijk.

  Wat zijn de kosten van Miradry?

  Voor meer informatie over de kosten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0651305688

  Wordt Miradry vergoed door de zorgverzekeraar?

  Nee, helaas wordt de behandeling (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars.

  Afspraak maken