Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Neusfillers

Neus Fillers

Neuscorrectie met fillers

Tegenwoordig is het mogelijk om een neuscorrectie uit te voeren met behulp van neusfillers. Door een kleine injectie op de neusrug met fillers kan een fraai resultaat behaald worden. Er zijn verschillende mogelijkheden: de neus kan gelift worden en de neus zelf kan rechter gemaakt worden. Ook als er sprake is van een bochel of een hakvormige neus is het mogelijk om dit te herstellen met neusfillers. Hierdoor hoeft u dus geen zware operatie te ondergaan.


Geen mens is gelijk en bijna niemand is symmetrisch. Wanneer u niet tevreden bent over de vorm van uw neus dan kunnen wij u daar natuurlijk bij helpen. Het is voor ons zeer belangrijk dat u zich weer goed gaat voelen met hoe u eruitziet, zodat u zelfverzekerder door het leven kunt gaan.  Bij Perfect Look kunt u op veilige en professionele wijze neusfillers laten toepassen.

Neuscorrectie zonder operatie

Door middel van neusfillers kan vaak hetzelfde resultaat behaald worden als wanneer u kiest voor een neuscorrectie operatie. Het effect is alleen niet blijvend en het resultaat zal ongeveer een jaar aanhouden. Dankzij de hyaluronzuurfiller ziet het resultaat er altijd mooi en natuurlijk uit. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat uw neus groter wordt.

Het voordeel van hyaluronzuur is dat het, indien nodig, weer opgelost kan worden. Wel bespreken wij natuurlijk tijdens een adviesconsult uw wensen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan. Wij beschikken over zeer veel ervaring en hierdoor kunnen wij van tevoren goed inschatten wat bij u past. U kunt dan ook altijd een deskundig advies van ons verwachten.

Neuscorrectie fillers


Neusfillers – wat is de prijs?


De prijs van neusfillers hangt af van welke soort filler er gebruikt wordt en de hoeveelheid geïnjecteerd materiaal. Onder ‘prijzen’ op de website vindt u de prijzen per filler en dit wordt per milliliter berekend. Onze voorkeur gaat altijd uit naar een persoonlijk consult, waarbij wij een behandelplan voor u kunnen opstellen. Dit consult is altijd gratis. Hier wordt gekeken naar uw wensen en met deze informatie kunnen wij een prijsberekening maken. U ontvangt direct een prijsaanbod, zodat u precies weet wat de behandeling gaat kosten.

Neusfillers – enkel door een gecertificeerde arts!


De fillers die voor de neus worden gebruikt zijn van bekende merken zoals Stylage. Dit product verbetert de conditie van de huid en zorgt altijd voor een mooi natuurlijk effect. Aan deze hyaluronzuur filler is ook Mannitol toegevoegd. Hierdoor heeft u na de behandeling minder last van het gebied waar geprikt is, zoals zwelling of roodheid.

Perfect look wordt gerund door Edward Berends. Hij is gediplomeerd cosmetisch arts en beschikt over zeer veel ervaring. Daarnaast is hij verbonden aan de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en de Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde. Wanneer u kiest voor neusfillers bij Perfect Look weet u zeker dat de behandeling wordt uitgevoerd door een echte professional.


neusfillers voor en na

neuscorrectie met fillers

Perfect Look – Er natuurlijk mooier uitzien!


Wanneer u kiest voor neusfillers bij Perfect Look profiteert u van een aantal voordelen. Wij hebben deze nogmaals voor u op een rijtje gezet:

  • Voordelig tarief
  • Altijd binnen een week een consult
  • Zeer hoge klanttevredenheid
  • Hoge kwaliteit en service
  • Gediplomeerd arts
  • Nazorg

Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 8,3 op Kliniekervaringen.nl

Altijd een locatie in de buurt!


De vaste kliniek van Perfect Look is gevestigd in Westerbork, Drenthe. Maar wij beschikken over meerdere behandellocaties in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Hierdoor is er altijd een locatie van ons bij u in de buurt. Voor het boeken van een behandeling kunt u contact opnemen met een salon naar keuze. Onder het kopje ‘over ons en waar zijn wij te vinden’ kunt u kijken op welke datums wij op welke locatie zijn. Al deze salons voldoen ook aan de geldende hygiëne norm en wij kunnen hier alle ingrepen die wij aanbieden voor u uitvoeren.
Bent u naast neusfillers ook benieuwd naar wat fillers nog meer voor u kunnen doen? Op onze filler pagina kunt u meer lezen over het effect en de behandelingen. Wij voeren ook behandelingen zoals onder andere lipvergroting en het opvullen van de neuslippenplooi. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

neuscorrectie zonder operatie

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken