• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • PLEXR Ooglidcorrectie

  ooglidcorrectie groningen

  Een ooglid correctie biedt een goede uitkomst wanneer u last heeft van hangende oogleden. Rimpelvorming rondom de ogen is één van eerste tekenen van veroudering in het gezicht. Naast het feit dat u er moe uit kunt zien kunt u ook andere klachten ervaren, zoals: slecht zicht, vermoeidheid en hoofdpijn.

  Wij voeren de PLEXR ooglidcorrectie uit middels plasma energie. Deze energie zorgt voor warmte waardoor de huid samentrekt en er op termijn bovendien collageen ontstaat. Dit zorgt te samen voor huidverstrakking.
  Bij Perfect Look wordt de PLEXR ooglidcorrectie uitgevoerd door internationaal gecertificeerd cosmetisch arts Edward Berends. Edward is tevens eigenaar van Perfect Look en is verbonden aan de NVCG en NVEG. Dit zijn Nederlandse verenigingen voor cosmetische- en esthetische geneeskunde.


  Onze eigen salon is gevestigd in Westerbork, maar wij beschikken over meerdere behandellocaties. Hierdoor kunt u ook terecht voor een ooglidcorrectie in Groningen en is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

  Oogleden liften volgens de PlexR Methode


  Wij voeren in onze salon in Groningen ooglidcorrecties uit met PlexR. PlexR chirurgie is een zeer revolutionaire behandelmethode. Bij de ooglid correcties die volgens deze behandelmethode worden uitgevoerd komt geen mes te pas. De PlexR is een plasma laser die een warmestroom genereert waardoor de onderhuid verbrandt. De huid reageert hierop door kleine onderhuidse littekentjes te vormen.

  Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar, maar er zijn vaak meerdere behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Tijdens het consult brengen wij uw wensen in kaart, zodat wij kunnen kijken hoeveel behandelingen er nodig zijn. Daarbij is de behandeling goed te doorstaan, met behulp van verdoving crème kunnen wij uw oogleden vrijwel pijnloos liften.

  Deze behandeling is geschikt voor zowel een bovenooglidcorrectie als een onderooglidcorrectie. Wanneer u er graag natuurlijk en mooier uit wilt zien en u een ooglidcorrectie in Groningen wilt laten toepassen, dan bent u bij Perfect Look zeker aan het juiste adres.

  ooglidcorrectie met plexr methode in Groningen
  Ooglidcorrectie bovenooglood

  Perfect Look – Altijd een Behandellocatie in de buurt


  U kunt voor een ooglidcorrectie terecht in Groningen, maar ook in Drenthe, Overijssel en Friesland. Het voordeel van meerdere locaties is dat er altijd wel één bij u in de buurt is. Daarbij voldoen alle salons waarmee wij samenwerken aan dezelfde eisen wat betreft hygiëne en professionaliteit. Onder het kopje ‘over ons’ kunt u onder ‘waar zijn wij te vinden’ kijken wanneer wij in welke salon aanwezig zijn. U profiteert bij ons altijd van:

  • Zeer hoge kwaliteit en service
  • Scherpe tarieven
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd arts
  • Goede nazorg

  Vele klanten gingen u al voor en onze gemiddelde beoordeling is een 8,3. De hoge klanttevredenheid komt mede door de hierboven genoemde punten. U kunt van ons altijd uitstekende zorg en deskundig advies verwachten.

  De kosten van een ooglidcorrectie in Groningen


  Wij bieden altijd een eerlijke prijs en laten onze klanten niet onnodig meer betalen dan nodig is. U kunt bij ons altijd een afspraak maken voor een gratis consult, zodat wij een prijs en behandelplan voor u kunnen samenstellen. Voor de ooglidcorrectie hanteren wij de volgende prijs:


  Boven:                 €399,-
  Onder:                 €399,-

  Wanneer u meer wilt weten over mogelijke vergoedingen van de PLEXR ooglidcorrectie, raden wij u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Wij hanteren in alle klinieken dezelfde prijzen voor een ooglidcorrectie. In Groningen kunt u dus dezelfde prijs verwachten als in de salon in Overijssel.

  Maak nu een afspraak, ook op korte termijn!

  Bent u helemaal zat van uw hangende oogleden, maar vindt u een volledige operatie toch een beetje eng? Dan biedt onze PlexR-methode wellicht een goede uitkomst. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden voor u zijn betreft een Ooglidcorrectie in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

  ooglidcorrectie
  Afspraak maken