Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Een stralend uiterlijk

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Wie zijn wij?

Perfect Look is onder andere gevestigd in Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Hardegarijp, Westerbork, Assen, Emmen, Lichtenvoorde en Wezep. Perfect Look is is gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels door middel van botuline A (Botox, Azzalure en Bocouture) en fillers (Stylage). Daarnaast gebruiken we geavanceerde apparatuur voor zeer specialistische behandelingen als ooglidcorrectie zonder scalpel en het liften zonder filler.

Over cosmetisch arts Edward Berends

De kliniek wordt gerund door cosmetisch arts mr. drs. Edward Berends.

Edward is gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG en de NVEG.

Ons team

  • Mr. Drs. Edward Berends, cosmetisch arts KNMG (BIG: 29049868601)
  • Drs. Behesta Moestzada, cosmetisch arts (BIG: 09931061101)
  • Drs. Kely Weistra, cosmetisch arts (BIG: 69930391501)
  • Drs. Wytze Aalders, cosmetisch arts (BIG: 69930391501)
  • Michel Meijer, hoofd secretariaat
  • Ellen secretariaat
  • Romy secretariaat

Dokter Behesta Doestzada

Drs. Behes, cosmetisch arts bij Perfect Look, is een professional met uitgebreide ervaring in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van haar artsendiploma aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft ze zich ontwikkeld tot een bekwame en ervaren cosmetisch arts. Wat haar onderscheidt van andere artsen is haar streven naar natuurlijke resultaten. Drs. Behes gelooft dat het creëren van een natuurlijk uiterlijk essentieel is in de cosmetische behandelingen die zij uitvoert.

Het is opmerkelijk dat Drs. Behes, in het belang van haar patiënten, soms ook ‘nee’ verkoopt. Ze begrijpt dat niet elke behandeling geschikt is voor iedereen en dat het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben. Ze is eerlijk en transparant tijdens de consulten en zal de mogelijkheden en beperkingen van elke behandeling bespreken. Drs. Behes hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar patiënten en streeft ernaar om een vertrouwensband op te bouwen.

Naast haar technische vaardigheden erkent Drs. Behes het belang van het “cosmetische oog”. Ze begrijpt dat een behandeling niet alleen draait om het uitvoeren van technische handelingen, maar ook om het begrijpen van de esthetiek en de individuele kenmerken van elke patiënt. Door het “cosmetische oog” als leidraad te nemen, kan ze gepersonaliseerde en natuurlijke behandelingen aanbieden die passen bij de unieke behoeften van haar patiënten.

Als u wilt ontdekken wat Drs. Behes voor u kan betekenen, raad ik u aan een consultatieafspraak te maken via de website. Drs. Behes zal u met professionaliteit en zorg begeleiden bij het bespreken van uw wensen en verwachtingen, en samen met u een behandeling op maat ontwikkelen die een natuurlijk resultaat oplevert. Bij Perfectlook bent u in goede handen met Drs. Behes als uw cosmetische arts.

Dokter Kelly Weistra, Big nummer: 69930391501
Dokter Kelly Weistra

Ik ben Kelly Weistra, 30 jaar en vanaf oktober 2023 zal ik starten als cosmetisch arts bij Perfect Look Clinics! Ik ben een ervaren arts met 2 jaar chirurgische werkervaring.

Ik wil graag plastisch chirurg worden en ik geloof dat de cosmetische geneeskunde ons veel kan leren om de juiste keuze te maken voor de patiënt waarbij ‘het snijden’ niet altijd meer centraal hoeft te staan. Ik zal mij in het begin gaan toeleggen op de injectables, maar het uiteindelijke doel is om daarnaast ooglidcorrecties uit te gaan voeren.

Mijn hobby’s zijn reizen en duiken. Bovendien ben ik dagelijks in de sportschool te vinden!

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen in een van onze klinieken!

 

Dokter Wytze Aalders, Big nummer 89920654901

Dokter Wytze Aalders, big nummer 89920654901
Wytze is een kundig onderzoeks-arts en volgt daarnaast de opleiding Klinische Farmacologie in het UMCG. Inmiddels heeft hij al vele jaren ervaring opgedaan met in bekende cosmetische klinieken en door zijn achtergrond in de plastische- en esthetische chirurgie.

Kennis over het product en bekwaamheid van vaardigheden staan bij Wytze hoog in het vaandel. Door zijn onderzoekende houding is het zijn streven om de wens van een klant tot op de bodem uit te pluizen. Hij leert jou graag als persoon kennen en past zijn behandeling aan op het individu. Het is ontzettend belangrijk dat mensen tevreden zijn over hun spiegelbeeld, vindt Wytze. Dit is volgens hem van invloed op alle facetten van het leven.

Dokter Wytze Aalders is te vinden in een van onze klinieken in Groningen, Assen, Emmen, Leeuwarden, Hardegarijpp, Heerenveen, Wezep en Lichtenvoorde.

Behandellocaties

Wij staan er garant voor dat u op de zo kort mogelijke termijn behandeld kunt worden. Dit kan op onze eigen locatie in Westerbork gebeuren, maar u kunt natuurlijk ook in uw eigen regio in Noord-Nederland behandeld worden. Wij werken namelijk samen met salons in Assen, Emmen, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Hardegarijp, Wezep, Stadskanaal, Drachten, Vriezenveen, Lichtenvoorde. Bekijk hier het overzicht van onze behandellocaties met behandeldagen.

Onze merken

Wij werken met de fillers van Stylage. De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Hierdoor heeft u minder last van roodheid en zwelling na de behandeling.

Wilt u meer weten over de producten van Stylage, maak dan een afspraak zodat wij een persoonlijk behandelplan voor en met u kunnen opstellen.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken