fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Wie zijn wij

  Perfect Look is gevestigd in Westerbork en is gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels door middel van botuline A (Botox, Azzalure en Bocouture) en fillers (Stylage). Daarnaast gebruiken we geavanceerde apparatuur voor zeer specialistische behandelingen als ooglidcorrectie zonder scalpel en het liften zonder filler.

  Over cosmetisch arts Edward Berends

  Wie zijn wij
  De kliniek wordt gerund door cosmetisch arts dr. Edward Berends.
  Edward is gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG en de NVEG.

  Over cosmetisch arts Alexander Rakic

   

  “Mijn naam is Alexander en ik ben vanaf het begin van mijn studie Geneeskunde in 2013 altijd zeer gepassioneerd geweest voor onderzoek en de ingrepen die fijne handmotoriek vergen. De afgelopen jaren heeft die instelling mij geconfronteerd met een van de snelst ontwikkelde vakgebieden: de cosmetische geneeskunde. Toen ik zag hoe je met kennis, kunde en creativiteit met subtiele verschillen extreme effecten – en tevredenheid – teweeg kon brengen, wist ik genoeg: dit is het vak waar ik mij in thuis voel.”

  Alexander heeft veel ervaring opgedaan in de reconstructieve en spoedeisende geneeskunde. Tijdens zijn studie Geneeskunde heeft Alexander mee kunnen schrijven en mee kunnen publiceren aan diverse artikelen op het gebied van de Orthopedie en Vaatchirurgie. Voor de vaatchirurgie heeft Alexander 6 maanden onderzoek gedaan in New York op de Stony Brook University Hospital, Long Island. In de laatste fase van zijn master heeft hij zich met name gefocust op de Plastische en Reconstructieve Chirurgie. Hier ontstond de interesse en uiteindelijk passie voor het helpen van mensen middels cosmetische behandelingen.

  Voor zijn wetenschappelijke interesses voert Alexander zelf onderzoek uit naar het gebruik van lichttherapie en suppletie voor diverse dermatologische en cosmetische doeleinden, met name huidherstel en huidverjonging. “Niet chirurgische ingrepen in de vorm van injectables, lichttherapie en supplementen gaan in de toekomst een steeds grotere rol spelen in mijn opinie”.

  Ons team

  Dr. Edward Berends, arts (BIG: 29049868601)
  Dr. Alexander Rakic, arts
  Nelly Boer, Officemanager
  Nirja van der Stap, secretariaat

  Behandellocaties

  Wij staan er garant voor dat u op de zo kort mogelijke termijn behandeld kunt worden. Dit kan op onze eigen locatie in Westerbork gebeuren, maar u kunt natuurlijk ook in uw eigen regio behandeld worden. Wij werken namelijk samen met salons in Assen, Groningen, Emmen, Heerenveen, Eelde Paterswolde, Leeuwarden, Sneek, Hardegarijp, Winschoten, Steenwijk en Hoogeveen. Bekijk hier het overzicht van onze behandellocaties met behandeldagen.

  Onze merken

  Wij werken met de fillers van Stylage. De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

  Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Hierdoor heeft u minder last van roodheid en zwelling na de behandeling.

  Wilt u meer weten over de producten van Stylage, maak dan een afspraak zodat wij een persoonlijk behandelplan voor en met u kunnen opstellen.

  Afspraak maken