• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Wie zijn wij

  Perfect Look is gevestigd in Westerbork en is gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels door middel van botuline A (Botox, Azzalure en Bocouture) en fillers (Stylage). Daarnaast is cosmetische acupunctuur een deel van onze expertise.

  Over cosmetisch arts Edward Berends

  Edward Berends Perfect Look

  Cosmetisch Arts Edward Berends

  De kliniek wordt gerund door cosmetisch arts Edward Berends (BIG: 29049868601). Edward is gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG en de NVEG.

  Wij staan er in ieder geval garant voor dat u op de zo kortst mogelijke termijn behandeld kunt worden. Dit kan bij ons thuis in Westerbork gebeuren, maar u kunt natuurlijk ook in uw eigen regio behandeld worden. Wij werken namelijk samen met salons in Assen, Groningen, Emmen, Zwolle, Amersfoort, Heerenveen, Eelde Paterswolde, Leeuwarden, Sneek, Hardegarijp, Winschoten en Hoogeveen. Bekijk het overzicht van onze behandellocaties.

  Onze merken

  Wij werken met de fillers van Stylage. De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

  Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Hierdoor heeft u minder last van roodheid en zwelling na de behandeling.

  Wilt u meer weten over de producten van Stylage, maak dan een afspraak zodat wij een persoonlijk behandelplan voor en met u kunnen opstellen.

  Afspraak maken