fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Wie zijn wij

  Perfect Look is gevestigd in Westerbork en is gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels door middel van botuline A (Botox, Azzalure en Bocouture) en fillers (Stylage). Daarnaast gebruiken we geavanceerde apparatuur voor zeer specialistische behandelingen als ooglidcorrectie zonder scalpel en het liften zonder filler.

  Over cosmetisch arts Edward Berends

  Wie zijn wij
  De kliniek wordt gerund door cosmetisch arts dr. Edward Berends.
  Edward is gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG en de NVEG.

  Ons team

  Dr. Edward Berends, arts (BIG: 29049868601)
  Nelly Boer, officemanager
  Nirja van der Stap, secretariaat
  Romy Klunder, secretariaat

  Behandellocaties

  Wij staan er garant voor dat u op de zo kort mogelijke termijn behandeld kunt worden. Dit kan op onze eigen locatie in Westerbork gebeuren, maar u kunt natuurlijk ook in uw eigen regio in Noord-Nederland behandeld worden. Wij werken namelijk samen met salons in Assen, Emmen, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Hardegarijp, Wezep, Stadskanaal. Bekijk hier het overzicht van onze behandellocaties met behandeldagen.

  Onze merken

  Wij werken met de fillers van Stylage. De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

  Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Hierdoor heeft u minder last van roodheid en zwelling na de behandeling.

  Wilt u meer weten over de producten van Stylage, maak dan een afspraak zodat wij een persoonlijk behandelplan voor en met u kunnen opstellen.

  Afspraak maken