Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Plexr Emmen

Plexr is de nieuwste generatie innovatieve apparatuur die de medische wereld heeft doen veranderen. De naam is afgeleid van het medische plasma apparaat dat voor deze behandeling gebruikt wordt. De soft surgery laser is momenteel het meest innovatieve apparaat voor verwijdering van overtollige huid, verjonging en verstrakking.

De volgende behandelingen kunnen ermee uitgevoerd worden:

 • Een ooglidcorrectie;
 • Een full facelift;
 • Het liften van de buik;
 • Het liften van de wenkbrauwen, wangen, mondhoeken en hals;
 • Verstrakken van de kaaklijn, de bovenlip, de fronsrimpel en de kraaienpootjes.

Een Plexr behandeling wordt ook wel soft surgery genoemd, aangezien er niet in de huid wordt gesneden.

 

Plexr


De Plexr behandeling regio Emmen

De behandeling in de regio Emmen wordt uitgevoerd door ervaren gediplomeerde artsen. Wij bieden uitstekende kwaliteit tegen scherpe tarieven. Wij zijn aangesloten bij de NVCG en de NVEG.

Door de huid te verhitten met het plasma apparaat wordt de celvernieuwing en de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit komt doordat de energie impulsen van de laser ook doordringen tot de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de huid niet alleen gelift, maar ook verbeterd.

U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in de regio Emmen, maar beschikken ook over meerdere behandellocaties voor Plexr in Westerbork, Friesland en Drenthe.

de Plexr behandeling


Wat is het?

PLEXR werkt op basis van plasma. Dit ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. De huid wordt huid aangeraakt met dezelfde gasmoleculen, met als gevolg dat de huidvezels samentrekken. De behandeling bestaat als het ware uit een serie van deze aanrakingen.

Er vindt geen direct contact met de huid plaats, maar er ontstaat een kleine boog plasma die de huid voorzichtig puntsgewijs aanraakt. Hierdoor gaan de elastinevezels in de huid samentrekken, waardoor u direct profiteert van een liftend effect. Dit is tevens volledig gebaseerd op de natuurlijke stimulatie van de huid. De huidopbouw en verbetering zetten na de behandeling voort.

Uit onderzoek is gebleken dat de collageenvezels zich na enkele weken hebben vermenigvuldigd. Hierdoor is de huid verstevigd en wordt verdere veroudering vertraagd.

Plexr soft surgery

 


De voor- en nadelen van Plexr Soft Surgery

De soft surgery behandeling heeft een aantal voordelen:

 • Geen hechtingen;
 • Geen operatie;
 • Geen littekens;
 • Blijvend resultaat;
 • Het natuurlijke karakter van de gezicht blijft behouden;
 • Complete huidverjonging;
 • De huid herstelt zich snel;
 • Voor alle leeftijdsgroepen;
 • Weinig kans op complicaties;
 • Geen risico’s;
 • Vele toepassingen mogelijk.

De behandeling is een goed alternatief wanneer u graag een ingreep wilt laten uitvoeren zonder littekens. Een groot voordeel van de plasma methode is bovendien dat de huid niet dunner, maar juist dikker wordt. De enige nadelen zijn dat u tijdelijk niet in de zon kunt, er kunnen als complicatie kleine pigmentvlekjes ontstaan. Daarnaast is de ingreep niet geschikt wanneer u overtollig veel huid heeft.

Naast deze soft surgery behandeling bieden wij ook de HIFU behandeling aan. Ook dit is een huidverstrakkend apparaat en werkt op hoogenergetische geluidsgolven. Deze behandeling is geschikter voor het liften van de huid, terwijl Plexr beter werkt om de lijntjes van de huid te verminderen.

voor en nadelen van de behandeling


Verschillende soorten behandelingen

Van de soft surgery behandeling zijn er verschillende soorten behandelingen en toepassingsgebieden. Bijvoorbeeld een ooglidcorrectie bij hangende oogleden, vermindering van de rokerslijntjes, of het verstrakken van de kaaklijn.

Plexr ooglidcorrectie Emmen

Heeft u last van hangende oogleden, wallen en wordt u hierdoor belemmerd in het dagelijks leven? De plasma ooglidcorrectie kan zowel op het bovenooglid als de onderoogleden worden toegepast. Hierdoor krijgt u weer een opgewekte, uitgeruste uitstraling.

Rokerslijntjes verminderen met Plexr

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de soft surgery behandeling om uw bovenlip te behandelen. De rokerslijntjes zullen hiermee aanzienlijk verminderen. Daarnaast wordt verdere huidveroudering vertraagd.

Verstrakking van de kaaklijn

Naarmate u ouder wordt, verslapt de huid en gaat deze hangen. Zo ook in de hals en rondom de kaaklijn. Ook dit kan met de behandeling eenvoudig opgelost worden!

Overige zones behandelen

Er zijn natuurlijk nog veel meer behandelingen mogelijk, zoals een wenkbrauwlift, het verstrakken van de kraaienpootjes, het liften van de wangen, hals of zelfs een full facelift. Met de behandeling zijn de mogelijkheden eindeloos en dit allemaal zonder echte operatieve ingreep!

verschillende soorten behandelingen

 


Plexr voor en na

Hoe gaat het in zijn werk en hoe is plexr voor en na? Wij hebben hier alles voor u op een rijtje gezet:

Voor de behandeling

Voor de behandeling kunt u eerst bij ons in de regio Emmen langskomen voor een consult om uw wensen door te spreken. Hier kijken we samen hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Dit hangt natuurlijk af van de hoeveelheid overtollige huid, de complexiteit van het probleem en uw wensen. In veel gevallen is één behandeling voldoende. In enkele gevallen is er een tweede behandeling nodig. In dit geval is de Plexr nabehandeling in de regio Emmen volledig kosteloos.

Nazorg van behandeling in regio Emmen

Na de behandeling is het belangrijk dat u de eerste week uit de zon blijft. Daarna is het belangrijk om de behandelde huid goed te beschermen met een hoge SPF. Wij raden aan dat u in de eerste zes weken zoveel mogelijk direct contact met de zon vermijdt. Daarnaast moet u wachten met het gebruiken van make-up totdat de korstjes zijn afgevallen.

Tips voor na de behandeling

Nog een aantal tips voor nazorg:

 • Koel de behandelde gebieden met een icepack om zwelling tegen te gaan. Dit kunt u de eerste 2/3 dagen minimaal 20 minuten per keer doen;
 • Gebruik minimaal SPF35 zonnebrandfactor;
 • Vermijd zonlicht en ga niet onder de zonnebank;
 • Vermijd saunabezoekjes tot 14 dagen na de behandeling;
 • Gebruik Marseille zeep om de behandelde gebieden te reinigen;
 • Breng voor het slapen gaan vaseline of een crème met Pathenolol zoals Nestosyl aan op het behandelde gebied.

Er vindt vier weken na de behandeling ook altijd nog een afspraak plaats. Hier kijkt de Plexr specialist of het gewenste resultaat behaald is. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor vragen.

Herstellen na de behandeling

De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen vijf tot zeven dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Ook kan er een beetje roodheid ontstaan. Uit de ervaringen is gebleken dat dit na enkele weken afneemt. U kunt gewoon make-up gebruiken om dit te camoufleren.

tips voor na de behandeling

herstellen na de behandeling


Plexr reviews en ervaringen

Zoals bij elke behandeling delen klanten zijn of haar ervaringen. Over het algemeen zijn dit nooit slechte ervaringen. We hebben hieronder een aantal Plexr soft surgery reviews van onze klanten voor u uitgelicht:

Tevreden!
Jorien: “ik vond het allemaal ontzettend meevallen. Zowel de behandeling als de genezing. Ik ben blij met het resultaat!” 9,5/10

Super
Anonieme gebruiker: “alles werd duidelijk uitgelegd tijdens het consult, dit was erg prettig. Ik voelde me op mijn gemak en ben blij met het eindresultaat.” 10/10

Mijn litteken is zo goed als verdwenen!
Anna: “ik heb nu al drie keer een behandeling met Plexr laten uitvoeren voor een litteken. Ik stoorde mij hier aan ik wou er graag vanaf. Mijn litteken is nu zo goed als niet meer zichtbaar! “9/10

Goed
Saskia: “ik vond de behandeling iets pijnlijker dan ik had verwacht, maar het genezingsproces ging ook vele malen sneller dan ik had verwacht. Ik ben super blij met het resultaat!” 9,5/10

https://www.youtube.com/watch?v=kCDiE7FOKvY&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=B82EbWjYcng&feature=emb_title


Plexr kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van de behandeling? Wij zijn altijd transparant met de prijzen. Hieronder hebben wij de behandelingen met kosten voor u op een rijtje gezet:

Ooglidlift boven €399
Ooglidlift beneden €399
Onder- en bovenooglid samen €599
Bovenlip rimpels €399
Facelift €999
Wenkbrauwlift €199
Neuslippenplooi €299
Kraaienpootjes €225
Frons €225
Decolleté €499
Acne actieve €300

Staat uw gewenste behandeling hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom de behandeling!

kosten van de behandeling


Er natuurlijk mooier uitzien door Perfect Look!

Heeft u last van hangende oogleden en wilt u van uw boze vermoeide uitdrukking af? Bent u helemaal zat van een verouderde huid en wilt u er graag jonger uitzien? Deze soft surgery methode biedt een blijvend resultaat. U heeft geen grote chirurgische ingreep meer nodig dankzij de plasma methode.

Vroeger waren deze resultaten alleen haalbaar door middel van een operatieve ingreep, maar inmiddels zijn we zover ontwikkeld dat operaties verleden tijd zijn. Bij Perfect Look vindt u gediplomeerde ervaren artsen die persoonlijke aandacht en veiligheid absoluut vooropstellen. Wij stellen u op uw gemak en nemen graag de tijd voor u. Het maakt niet uit hoeveel vragen u heeft, wij beantwoorden ze allemaal. Maak een afspraak voor uw Plexr behandeling en geniet van een stralende huid!

er natuurlijk mooier uitzien


F.A.Q.


Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet geheel pijnloos. U wordt echter wel verdoofd tijdens de behandeling. Deze laten we 30 minuten intrekken onder een folie, waardoor de verdoving beter intrekt. Deze verdoving neemt een deel van het vervelende gevoel weg. Het verschilt echter per persoon hoe de pijn ervaren wordt.

Moet de behandeling herhaald worden?

De effecten van de behandeling zijn helaas niet voor eeuwig. Dankzij natuurlijke veroudering van de huid en andere factoren in uw levensstijl zal de huid langzamerhand weer verslappen.

Het kan ook zo zijn dat er een tweede behandeling aan te pas moet komen voordat het gewenste resultaat bereikt wordt. Bij 70% van de mensen is het echter zo dat één behandeling voldoende is om tot het gewenste resultaat te komen.

Kunnen er littekens ontstaan na de behandeling?

De kans op littekens na de Plexr behandeling is nihil. Het is een veilige behandeling, waarbij alleen de oppervlakkige lagen van de huid worden aangetast.

Kan ik snel weer aan het werk naar de behandeling?

Wanneer u een baan heeft waarbij u altijd representatief moet zijn, is het wellicht verstandig om een paar dagen vrij te nemen. Na de behandeling zult u tijdelijke korsten krijgen op de behandelde gebieden. Hiernaast kan het zo zijn dat, wanneer u een behandeling rondom de ogen hebt laten uitvoeren, u minder zicht heeft door zwellingen. Wanneer u niet representatief hoeft te zijn, kunt u weer gewoon aan het werk.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken