Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Plexr Friesland

PlexR Friesland

Bent u geïnteresseerd in PlexR? Friesland is één van de plaatsen waar Perfect Look behandelingen met deze innovatieve technologie uitvoert. Wilt u een afspraak plannen of meer weten over PlexR in Friesland? Lees dan hieronder verder! 

Wat is PlexR in Friesland? 

PlexR, afgeleid van “Plasma Exeresis”, maakt gebruik van geïoniseerd gas, ook wel bekend als plasma. Door de huid te verhitten met het plasma apparaat wordt de celvernieuwing en de collageenaanmaak gestimuleerd. Een PlexR behandeling wordt ingezet voor de verwijdering van overtollige huid, verjonging en verstrakking van de huid. 

Een aantrekkelijk aspect van een PlexR-behandeling is het minimale herstelproces. Omdat er geen operatie of diepe verwondingen aan te pas komen, is de hersteltijd over het algemeen kort. Mogelijk ervaart u enkele dagen tot een week wat roodheid en zwelling, vergelijkbaar met een zonnebrandreactie. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling wordt meestal na enkele weken zichtbaar, naarmate de collageenproductie toeneemt en de huid strakker en frisser wordt.

Heeft u vragen met betrekking tot de PlexR in Friesland? Neem gerust contact met ons op. 

Verschillende soorten PlexR behandelingen

Wij bieden verschillende PlexR behandelingen, enkele voorbeelden hiervan zijn: 

  • Ooglidcorrectie;
  • Rokerslijntjes verminderen;
  • Verstrakking van de kaaklijn;
  • Full facelift; 
  • Liften van de buik;
  • Wenkbrauwen, wangen, mondhoeken en hals liften;
  • Verminderen van fronsrimpel en kraaienpootjes.

Wilt u ook genieten van een strakkere, jonger uitziende en gezondere huid? Bij Perfect Look adviseren wij u over de meest passende behandeling. 

Wat zijn de voordelen van een PlexR behandeling in Friesland?

Er zijn veel verschillende voordelen van een PlexR behandeling in Friesland. Zo is de behandeling erg veelzijdig. De behandeling kan namelijk uitgevoerd worden op verschillende delen van het lichaam. Denk hierbij aan het gezicht, de hals, de handen en zelfs het lichaam.

PlexR is een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar niet-chirurgische opties voor huidverbetering. Er is geen sprake van littekens en hechtingen, er is sprake van een blijvend resultaat en er is weinig kans op complicaties. Dit zijn allemaal voordelen van een PlexR behandeling in Friesland. 

Ontvang deskundig advies over PlexR in Friesland

Overweegt u te gaan voor PlexR in Friesland? Het succes van de behandeling hangt sterk af van de ervaring en expertise van de behandelaar. Hoewel de techniek over het algemeen veilig is, is het essentieel om een gekwalificeerde medische professional te raadplegen die is gespecialiseerd in PlexR behandelingen. Perfect Look is daarom de aangewezen partij!

Een grondige evaluatie van de huidconditie, medische geschiedenis en verwachtingen van de patiënt zijn noodzakelijk om te bepalen of PlexR de juiste behandeling is. Zorg dat u al uw vragen stelt en laat u goed informeren over PlexR in Friesland. 

Kies voor PlexR in Friesland bij Perfect Look

Voor PlexR in Friesland kunt u terecht bij Perfect Look. De PlexR-behandeling heeft een nieuwe benadering geïntroduceerd voor huidvernieuwing en huidverstrakking. Daarnaast bieden wij ook andere behandelingen, zoals botox, miraDry, HIFU en fillers. Wilt u meer meer informatie over PlexR in Friesland? Neem gerust contact met ons op!

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken