Boek hier uw afspraak
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • PlexR

  Ooglidcorrectie met PlexR

  Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor ooglidcorrecties, facelifts en halsliften zonder dat er een mes aan te pas komt. Dit doen we met behulp van de plasma laser van Plexr. Dit is een uitermate innovatieve en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen en is overgewaaid uit Italië en nu ook in Nederland geïntroduceerd. Met PlexR kunnen ooglidcorrecties (zowel onder als boven), halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoeklifting worden uitgevoerd.
  Als aanvulling op onze botox en filler behandelingen voor bijvoorbeeld de fronsrimpel en kraaienpootjes is PlexR een prachtige aanvulling, want met deze behandeling bereiken we blijvende resultaten. Rimpels verdwijnen doordat der huid verstevigd wordt dor overtollige huid te verbranden. Er ontstaat vervolgens na ongeveer 3 tot 4 maanden nieuw collageen.

  Onderooglidcorrectie met behulp van PLEXR.

  Wat is PlexR chirurgie?

  PlexR is een nieuwe revolutionair behandelmethode. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van chirurgie zonder dat er een mes of bloed aan te pas komt.  De Plexr genereert door ionisatie een warmtestroom waardoor de onderhuid verbrandt en de huid als reactie onderhuidse littekentjes vormt en de huid daardoor straffer wordt.  Het resultaat is meteen zichtbaar. Behandelingen met de PlexR worden alleen uitgevoerd voor daartoe opgeleide artsen die speciaal voor deze methode zijn getraind.
  PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:
  • Ooglidlifting
  • Verwijdering overtollig huid
  • Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.
  • Zonder scalpels & hechtingen
   
   

  Aantal behandelingen voor een fraai resultaat

  Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid, de complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In het consult wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat. In veel gevallen is één behandeling al voldoende. Heel enkele is een tweede behandeling voldoende. Een eventuele tweede behandeling is kosteloos.

  Is een PlexR behandeling pijnlijk? 

  De behandeling mt PLEXR gebeurt met heet plasma en is erg gevoelig. Daarom wordt het te behandelen gebied altijd eerst verdoofd met een verdovingcrème. Daarmee kan een afdoende verdovend effect bereikt worden, en wel dusdanig dat de behandeling goed doorstaan kan worden.

  Minimale hersteltijd 

  De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen vijf tot zeven dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Het is wel belangrijk dat de huid, na de behandeling, wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

  Nazorg 

  Tips voor nazorg

  Het is aan te bevelen om de behandelde gebieden te koelen met een icepack om een eventuele zwelling tegen te gaan. Dit doet u minimaal 20 minuten per keer gedurende de eerste 2 tot 3 dagen. U dient de eerste 14 dagen na de behandeling de behandelde gebieden te beschermen met een crème die minimaal een SPF 35 factor bevat, doet u dit niet dan vergroot u de kans op pigmentvlekjes op en/of in de huid. Vermijd direct zonlicht en ga niet onder de zonnebank gedurende 14 dagen vanaf de behandeldag. Mijd ook een saunabezoek tot 14 dagen na de dag van de behandeling. Bij het reinigen van de behandelde gebieden is het belangrijk niet te wrijven. Aanbevolen wordt om de behandelde gebieden te reinigen met Marseille zeep (aanbevolen door dermatologen). Het beste is om daarbij een zachte gezichts- of oogreiniger te gebruiken zoals rozenwater, zodat de huid fijn soepel blijft. Met zachte cirkelbewegingen reinigen, hierna de huid droogdeppen (niet wrijven), u kunt nu uw crème aanbrengen. Voor ’s nachts adviseren wij u om Vaseline of een crème met Panthenol op de behandelde gebieden aan te brengen of bijvoorbeeld Nestosyl zalf. Vier weken na de behandeling vindt er altijd een nazorg afspraak plaats. Tijdens deze afspraak bekijkt de PlexR Specialist samen met u of het gewenste resultaat is bereikt en bespreekt u samen of er nog vragen of wensen zijn.

  Bovenste ooglidcorrecties met behulp van PlexR

  Hier ziet u een voorbeeld van hoe een ooglidcorrectie met behulp van PlexR er in de praktijk aan toe gaat.

  Prijzen voor PlexR behandelingen

  • Ooglidlift, boven €450,-
  • Ooglid, beneden €450,-
  • Bovenlip rimpels €400,-
  • Facelift €1000,-
  • Wenkbrauwlift €225,-
  • Neuslippenplooi €400,-
  • Kraaienpootjes €225,-
  • Frons €225,-
  • Decolleté €550,-
  • Acne actieve €300,-

  Kijk voor alle prijzen op onze tarievenpagina.

  Afspraak maken