Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Plexr Groningen

Bent u op zoek naar Plexr? Groningen kiest voor de specialisten van Perfect Look. Met deze soft surgery kunt uw huid strakker worden, zonder operatie. Hierdoor ziet u er jonger, stralender en strakker uit. Lees hier meer over de Plexr behandeling in Groningen.

Plexr behandeling in Groningen

Een Plexr behandeling in Groningen is de ideale oplossing om van bepaalde klachten af te komen. Deze nieuwe generatie innovatieve apparatuur zorgt ervoor dat u van deze klachten af kunt komen, zonder onder het mes te moeten. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse behandelingen.

  • Ooglidcorrectie – het verstrakt de huid van het ooglid;
  • Full facelift – alle overtollige huid wordt weer strakker getrokken;
  • Het liften van de buik, wenkbrauwen, wangen en hals;
  • Het verstrakken van bovenlip, fronsrimpel, kraaienpootjes en kaaklijn.

Zie er wakkerder, slanker, strakker en jonger uit met de soft surgery van Plexr.

Wat is Plexr?

Voordat u een Plexr behandeling overweegt snappen wij dat u wilt weten wat het inhoudt. De behandeling maakt gebruikt van plasma wat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen. Deze zorgen ervoor dat de huidvezels samentrekken, zodra deze uw huid aanraakt. Dit gaat puntsgewijs,  er is geen direct contact met de huid. De elastinevezels trekken samen en daardoor wordt uw huid strakker en gelift. Dit is een natuurlijke stimulatie van de huid.

Waarom kiezen voor Perfect Look?

Wanneer u deze behandeling wilt overwegen is het ook belangrijk dat u voor een gecertificeerde arts kiest. Deze vindt u bij Perfect Look. Onze service is hoogstaand en wij werken met kwalitatieve materialen en gediplomeerde artsen. Hierdoor weet u zeker dat u bij Perfect Look aan het juiste adres bent.

Verder kunt u op onze website ook voor- en nafoto’s bekijken, waardoor u de resultaten kunt bewonderen van mensen die u voor zijn gegaan. Bij ons vindt u de beste specialisten die u een prachtig resultaat kunnen realiseren.

Maak een afspraak voor Plexr in Groningen

Maak een afspraak voor Plexr in Groningen bij Perfect Look. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze specialisten en stel alle vragen die u heeft. Daarna wordt er een behandeling gestart en kunt u al spoedig resultaat ervaren. Littekens, hangende oogleden of losse huid zijn verleden tijd met de Plexr behandeling in Groningen!


Plexr kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van de behandeling? Wij zijn altijd transparant met de prijzen. Hieronder hebben wij de behandelingen met kosten voor u op een rijtje gezet:

Ooglidlift boven €399
Ooglidlift beneden €399
Onder- en bovenooglid samen €599
Bovenlip rimpels €399
Facelift €999
Wenkbrauwlift €199
Neuslippenplooi €299
Kraaienpootjes €225
Frons €225
Decolleté €499
Acne actieve €300

Staat uw gewenste behandeling hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom de behandeling!

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken