• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Plexr

  Plexr Soft

  Plexr behandeling: soft surgery!


  Plexr soft surgery is de nieuwste generatie innovatieve apparatuur die de medische wereld heeft doen veranderen. De naam is afgeleid van het medische plasma apparaat dat voor deze behandeling gebruikt wordt. De laser is momenteel het meest innovatieve apparaat voor verwijdering van overtollige huid, verjonging en verstrakking. Het is een goed alternatief voor de volgende ingrepen:

  • Full facelift
  • Ooglidcorrectie
  • Het liften van de buik, wenkbrauwen, wangen, mondhoeken en hals
  • Verstrakken van de kaaklijn, bovenlip, fronsrimpel en kraaienpootjes

  Plexr behandeling

  De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren gediplomeerde artsen. Wij bieden uitstekende kwaliteit tegen scherpe tarieven. Wij zijn aangesloten bij de NVCG en de NVEG. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw vragen. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Westerbork, maar beschikken ook over meerdere behandellocaties voor Plexr in Groningen, Friesland en Drenthe.

  Waarom een Plexr behandeling?

  U kunt verschillende redenen hebben om te kiezen voor een behandeling met Plexr. Bent u bijvoorbeeld bang voor chirurgische ingrepen? Wordt u al angstig bij het idee dat er in u gesneden wordt? Deze behandeling wordt uitgevoerd zonder mesjes, scalpels en hechtingen.

  Wat gebeurt er tijdens een Plexr behandeling?

  Door de huid te verhitten wordt cel vernieuwing en collageenaanmaak gestimuleerd. Dit komt doordat de energie impulsen van de laser ook doordringen tot de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de huid niet alleen gelift, maar ook verbeterd.

  • Geen hechtingen
  • Geen operatie
  • Geen littekens

  De behandeling is een goed alternatief wanneer u graag een ingreep wilt laten uitvoeren zonder littekens. Een groot voordeel van de Plexr plasma methode is bovendien dat de huid niet dunner, maar juist dikker wordt.

  Overigens bieden wij naast PLEXR tegenwoordig ook HIFU aan. Hifu is net als PLEXR een huidverstrakkend apparaat dat werkt op hoogenergetische geluidsgolven. Deze behandeling is meer geschikt voor het liften van de huid, terwijl Plexr geschikter is voor het doen verminderen van lijntjes

  Huidverjonging door plexr
  plexr zonder operatie of snijden voor verschillende probleemgebieden
  Plexr neuslippenplooi tegen rokerslijntjes

  Welke Plexr behandelingen zijn er?

  U kunt verschillende behandelingen laten uitvoeren middels deze behandelingsmethode. Zo kunt u kiezen voor een ooglidcorrectie. Heeft u last van hangende oogleden, wallen en wordt u hierdoor belemmerd in het dagelijks leven? De plasma ooglidcorrectie kan zowel op het bovenooglid als de onderoogleden worden toegepast. Hierdoor krijgt u weer een opgewekte uitstraling.

  Daarnaast kunt u ook kiezen voor Plexr om uw bovenlip te behandelen. De rokerslijntjes zullen hiermee aanzienlijk verminderen. Daarnaast wordt verdere huidveroudering vertraagd. Er zijn natuurlijk nog veel meer behandelingen mogelijk, zoals een wenkbrauwlift, het verstrakken van de kaaklijn en kraaienpootjes, het liften van de wangen, hals of zelfs een full facelift. Met Plexr zijn de mogelijkheden eindeloos en dit allemaal zonder echte operatieve ingreep!

  Wat is Plexr?

  Plexr soft surgery werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Vervolgens wordt de huid aangeraakt met dezelfde gasmoleculen, met als gevolg dat de huidvezels samentrekken. De behandeling bestaat als het ware uit een serie van deze aanrakingen. Er vindt geen direct contact met de huid plaats, maar er ontstaat een kleine boog plasma die de huid voorzichtig puntsgewijs aanraakt.

  De reactie van de huid is dat de elastinevezels gaan samentrekken. Hierdoor profiteert u direct van een liftend effect. Wat tevens volledig gebaseerd is op de natuurlijke stimulatie van de huid. De huidopbouw en verbetering zetten na de behandeling voort. Uit onderzoek is gebleken dat de collageen vezels zich na enkele weken hebben vermenigvuldigd. Hierdoor is de huid verstevigd en wordt verdere veroudering vertraagd.

  plexr laser
  Plexr behandeling oogleden
  plexr behandeling rondom ogen voor en na
  plexr ooglidcorrectie zonder operatie voor en na foto's
  Plexr-behandeling-verwijderen-acne-littekens

  Plexr voor en na

  Hoe gaat het in zijn werk? Wij hebben hier alles voor u op een rijtje gezet:

  Voor de PLEXR Behandeling

  Voor de behandeling kunt u eerst bij ons langskomen voor een consult om uw wensen door te spreken. Hier kijken we samen hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Dit hangt natuurlijk af van de hoeveelheid overtollige huid, de complexiteit van het probleem en uw wensen. In veel gevallen is één behandeling voldoende. In enkele gevallen is er een tweede behandeling nodig. In dit geval is de Plexr nabehandeling volledig kosteloos.

  Nazorg van Plexr behandeling

  Na de behandeling is het belangrijk dat u de eerste week uit de zon blijft. Daarna is het belangrijk om de behandelde huid goed te beschermen met een hoge SPF. Wij raden aan dat u in de eerste zes weken zoveel mogelijk direct contact met de zon vermijdt. Daarnaast moet u wachten met het gebruiken van make-up totdat de korstjes zijn afgevallen.

  Tips voor na de PLEXR behandeling

  Nog een aantal tips voor nazorg:

  • Koel de behandelde gebieden met een icepack om zwelling tegen te gaan. Dit kunt u de eerste 2/3 dagen minimaal 20 minuten per keer doen.
  • Gebruik minimaal SPF35 zonnebrandfactor
  • Vermijd zonlicht en ga niet onder de zonnebank
  • Vermijd saunabezoekjes tot 14 dagen na de behandeling
  • Gebruik Marseille zeep om de behandelde gebieden te reinigen
  • Breng voor het slapen gaan vaseline of een crème met Pathenolol zoals Nestosyl aan op het behandelde gebied

  Er vindt vier weken na de behandeling ook altijd nog een afspraak plaats. Hier kijkt de Plexr specialist of het gewenste resultaat behaald is. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor vragen.

  Herstellen

  De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er ‘’crusting’’ van de huid. Dit is een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen vijf tot zeven dagen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk bedekt worden, waardoor het geen belemmering in het dagelijks leven geeft. Ook kan er een beetje roodheid ontstaan. Uit Plexr ervaringen is gebleken dat dit na enkele weken afneemt. U kunt gewoon make-up gebruiken om dit te camoufleren.

  De voor- en nadelen van Plexr

  Voordat u voor een bepaalde behandeling kiest is het belangrijk dat u zichzelf goed heeft ingelezen. U moet 100% achter de behandeling staan en er een goed gevoel bij hebben. We hebben de voor- en nadelen voor u uitgelicht:

  Voordelen:

  • Het natuurlijke karakter van het gezicht blijft altijd behouden
  • Blijvend resultaat
  • Chirurgische resultaten zijn zonder operatie mogelijk
  • De behandeling is 100% veilig met weinig kans op complicaties
  • Geen risico’s zoals bij een operatieve ingreep
  • Geen littekens en hechtingen
  • Complete huidverjonging
  • Het herstelt snel
  • Geschikt voor vele toepassingen
  • De behandeling is relatief goedkoop
  • Er wordt niet gesneden in de huid
  • Geschikt voor bijna alle huidtypen
  • Voor alle leeftijdsgroepen

  Nadelen:

  • Niet geschikt wanneer er veel overtollige huid is
  • Er kunnen als complicatie kleine pigmentvlekjes ontstaan
  • U kunt tijdelijk niet in de zon

  Wanneer we de voor en nadelen tegen elkaar opwegen zien we dat de voordelen zeker de overhand hebben. Wilt u graag meer informatie over deze voor- en nadelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan open voor al uw vragen!

  het herstel van plexr
  plexr-brengt-veel-voordelen-met-zich-mee
  Weer een jonge blik dankzij plexr
  plexr-soft-surgery-Nederland

  Plexr reviews

  Zoals bij elke behandeling delen klanten zijn of haar ervaringen. Over het algemeen zijn dit nooit slechte ervaringen. We hebben hieronder een aantal Plexr soft surgery ervaringen van onze klanten voor u uitgelicht:


  Tevreden!
  Jorien: “Ik vond het allemaal ontzettend meevallen. Zowel de behandeling als de genezing. Ik ben blij met het resultaat!” 9,5/10

  Super
  Anonieme gebruiker: Alles werd duidelijk uitgelegd tijdens het consult, dit was erg prettig. Ik voelde me op mijn gemak en ben blij met het eindresultaat.” 10/10

  Mijn litteken is zo goed als verdwenen!
  Anna: “Ik heb nu al drie keer een behandeling met Plexr laten uitvoeren voor een litteken. Ik stoorde mij hier aan ik wou er graag vanaf. Mijn litteken is nu zo goed als niet meer zichtbaar! “9/10

  Goed
  Saskia: “Ik vond de behandeling iets pijnlijker dan ik had verwacht, maar het genezingsproces ging ook vele malen sneller dan ik had verwacht. Ik ben super blij met het resultaat!” 9,5/10

  Wat zijn de kosten van een Plexr behandeling?

  Bent u benieuwd naar de kosten? Wij zijn altijd transparant met de prijzen. Hieronder hebben wij de Plexr behandelingen met kosten voor u op een rijtje gezet:

  Ooglidlift boven €399
  Ooglidlift beneden                          €399
  Onder- en bovenooglid samen€599
  Bovenlip rimpels                              €399
  Facelift €999
  Wenkbrauwlift €199
  Neuslippenplooi €299
  Kraaienpootjes €225
  Frons     €225
  Decolleté             €499
  Acne actieve €300

   

  Staat uw gewenste behandeling hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom Plexr!

  Perfect Look – Er natuurlijk mooier uitzien!

  Heeft u last van hangende oogleden en wilt u van uw boze vermoeide uitdrukking af? Bent u helemaal zat van een verouderde huid en wilt u er graag jonger uitzien? Plexr biedt een blijvend resultaat. U heeft geen grote chirurgische ingreep meer nodig dankzij de plasma methode.

  Vroeger waren deze resultaten alleen haalbaar door middel van een operatieve ingreep, maar inmiddels zijn we zover ontwikkeld dat operaties verleden tijd zijn. Bij Perfect Look vindt u gediplomeerde ervaren artsen die persoonlijke aandacht en veiligheid absoluut vooropstellen. Wij stellen u op uw gemak en nemen graag de tijd voor u. Het maakt niet uit hoeveel vragen u heeft, wij beantwoorden ze allemaal! Maak snel een afspraak voor een Plexr behandeling!

  Afspraak maken