Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Profhilo - Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie

Huidverstrakking zonder operatie

Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Huidverstrakking met een Profhilo behandeling zou dan uitkomst kunnen bieden.

Tot dusver was een facelift hiervoor de aangewezen behandeling. Tegenwoordig behandelen we dit ook met onze revolutionaire PLEXR methode. Daarnaasst is de HIFU behandeling een mooi alternatief. Alhoewel met PLEXR en HIFU uitstekende resultaten geboekt kunnen worden, is Profhilo ook een uitstekend alternatief. Een behandeling met Profhilo kent bovendien nauwelijks hersteltijd.

De behandeling met Profhilo

De behandeling met Profhilo is eenvoudig: op dag 1, dag 30 en dag 90 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 3 maanden is het effect waarneembaar. Een voorbeeld van een facelift met Profhilo ziet u hieronder.

Huidverstrakking met de filler van Profhilo

Profhilo voor hals, armen, kaaklijn en benen

Met Profhilo® kan ook heel goed huidverstrakking op andere plaatsen van het lichaam bereikt worden. Zo kunnen de handen, hals en buik verstevigd worden en kan hiermee een heel fraai en natuurlijk resultaat bereikt worden. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. De behandeling is echter minder belastend en de resultaten zijn doorgaans langer durend.

Profhilo- de filler waarmee op natuurlijk wijze huidverstrakking kan worden bereikt
Huidverstrakking handen met de fillers van Prophilo
Huidverstrakking armen
Huidverstrakking bij een slappe hals en nek

De Profhilo behandeling

Een Profhilo behandeling bestaat altijd uit 2 tot 3 sessies. Op dag 1 , 30 en soms dag 90 wordt er 2 ml product geïnjecteerd. Er zijn enkele voorkeursplaatsen waar de filler geplaatst kan worden, dit wordt ook wel de BAP-techniek genoemd. De Profhilo verspreidt zich vervolgens zelf.

Voor na foto Profhilo armen
Profhilo armen

De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De prikjes zijn weinig pijnlijk en er zijn na de behandeling nauwelijks blauwe plekken.  Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van.

Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling en 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

 Nazorg Profhilo behandeling 

De huid behoeft geen bijzondere nazorg. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Voor wie is de Profhilo behandeling geschikt?

Een Profhilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de BAP-techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als acne. De behandeling is zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Resultaat Profhilo behandeling 

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

Wat zijn de bijwerkingen van een Profhilo behandeling?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Wat kan ik doen om het beste resultaat van de behandeling met Profhilo® te verkrijgen?

Vermijd alcoholgebruik de avond voor de behandeling; dit maakt de kans op blauwe plekjes kleiner.
Vermijd gebruik van bloedverdunnende pijnstillers als Ibuprofen en Aspirine minimaal een week voor de behandeling. Dit om blauwe plekjes te voorkomen. Let wel: het is niet nodig om te stoppen met bloedverdunners die zijn voorgeschreven door de huisarts of specialist, overleg dit altijd! Het wordt afgeraden minimaal 3-4 dagen na de behandeling een sauna of zwembad te bezoeken, dit in verband met de kans op infecties.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken