• Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Profhilo – Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie

  Huidverstrakking zonder operatie

  Heeft u een verslapte huid en zou  deze graag gelift willen zien? Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Huidverstrakking zou dan uitkomst bieden.

  Tot dusver was een facelift hiervoor de aangewezen behandeling. Tegenwoordig behandelen we dit ook met onze revolutionaire PLEXR methode. Alhoewel met PLEXR ook uitstekende resultaten geboekt kunnen worden, is Profhilo een uitstekend alternatief. Een behandeling met profhilo kent bovendien nauwelijks een hersteltijd.

  De behandeling met de fillers van Profhilo

  De behandeling is eenvoudig: op dag 1, dag 30 en dag 90 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 3 maanden is het effect waarneembaar. Een voorbeeld van een facelift met Profhilo ziet u hieronder.

  Huidverstrakking met de filler van Profhilo

   

   

   

   

   

  Huidverstrakking hals, armen en benen

  Met Profhilo® kan ook heel goed huidverstrakking op andere plaatsen van het lichaam bereikt worden. Zo kunnen de handen, hals en buik verstevigd worden en kan hiermee een heel fraai en natuurlijk resultaat bereikt worden. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. De behandeling is echter minder belastend en de resultaten doorgaans langer durend.

  Profhilo- de filler waarmee op natuurlijk wijze huidverstrakking kan worden bereikt

  Huidverstrakking handen met de fillers van Prophilo

  Huidverstrakking armen

  Huidverstrakking bij een slappe hals en nek

  Profhilo®: een natuurlijke anti-aging behandeling met hyaluronzuur

  Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

  De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

  “Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.”

   

  Behandeling

  Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling. En 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

   

  Nazorg 

  De huid behoeft geen bijzondere nazorg. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

   

  Voor wie is deze behandeling geschikt

  Voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de BAP-techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne. Zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

  Resultaat

  Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

  De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

  Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

  Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

  Zijn er bijwerkingen te verwachten?

  Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
  Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

  Wat kan ik doen om het beste resultaat van de behandeling met Profhilo® te verkrijgen?

  Vermijd alcoholgebruik de avond voor de behandeling; dit maakt de kans op blauwe plekjes kleiner.
  Vermijd gebruik van bloed verdunnende pijnstillers als Ibuprofen, aspirine minimaal een week voor de behandeling. Dit om blauwe plekjes te voorkomen. Let wel: het is niet nodig om te stoppen met bloedverdunners die zijn voorgeschreven door de huisarts of specialist, overleg dit altijd! Het wordt afgeraden minimaal 3-4 dagen na de behandeling een sauna of zwembad te bezoeken, dit in verband met de kans op infecties.

  Afspraak maken