Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Radiesse aanbieding

Goedkoopste Radiesse aanbieding van Noord-Nederland

Perfect Look is een van de goedkopere aanbieders van botox en fillers. Deze Radiesse aanbieding is tijdelijk, dus profiteer nu!

Radiesse is een prachtig middel om volumeherstel te bewerkstelligen. Wij zijn zeer ervaren in de toedoening ervan en willen u graag kennis laten maken met dit product. Daarom hebben wij de prijzen van Radiesse tijdelijk verlaagd, hierdoor kost 3,0 ml Radiesse nu nog maar € 700,-!

Wat is Radiesse?

Een gezonde jonge huid bevat collageen. Collageen geeft de huid volume, flexibiliteit en veerkracht. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af. Anders gezegd: door het verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels, gezichtslijntjes en een slappe huid en dit gaat ten koste van de jeugdige uitstraling van uw gezicht. Gelukkig kunt u er met Radiesse even jong uitzien, zoals u zich voelt!

Behandeling van rimpels en herstel van volume en contouren

Alleen de afzonderlijke rimpels aanpakken is voor herstel van een jeugdige en frisse uitstraling vaak niet voldoende. Het gezicht heeft volume nodig, om de effecten van zwaartekracht te compenseren. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt met een dermal filler, wat de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert voor een effectief volumeherstel.

Resultaat Radiesse behandeling

Na slechts één behandeling verkrijgen veel patiënten onmiddellijk een langdurige jeugdige uitstraling. De Radiesse behandeling is eenvoudig, snel, prettig en praktisch. De resultaten zijn onmiddellijk en langdurig zichtbaar, hierdoor raken steeds meer mensen ervan overtuigd dat Radiesse de beste keuze is voor het behouden van een meer jeugdige uitstraling. Wilt u van uw rimpels af en wilt u er natuurlijk mooier uitzien? Dan is Radiesse zeker aan te bevelen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar: 06 – 51 30 56 88!

radiesse aanbieding

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken