fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • rimpels onder ogen

  Nu ook bij Perfect Look: Restylane Skinboosters

  Perfect Look werkt nu ook met Restylane Skinboosters. Een uitstekend product dat de huid helpt vitaler te worden en gezonder en gladder te doen overkomen.

  De filosofie van Restylane Skinboosters:

  Het is onvermijdelijk dat de kwaliteit van onze huid in de loop der jaren slechter wordt. Onze manieren, onze gewoonten, onze genen en zelfs het weer zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de conditie van onze huid. Voor sommigen is die impact groter dan voor anderen. Maar bij iedereen zijn de veranderingen zichtbaar of zullen ze dat uiteindelijk worden. De Restylane® skinboosters-lijn bestaat uit Restylane Vital- producten. Het is een manier om de huid op een natuurlijke manier te verjongen. Waardoor u eruitziet zoals u zich voelt!

  Het hyaluronzuur wordt vlak onder de huid geïnjecteerd. Restylane skinboosters herstelt de hydrobalans en verbetert de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid voor nieuwe energie.

  Veel van de positieve effecten zijn al na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn er drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken nodig.

  restylane skinboosters

  Afspraak maken