Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Rimpels onder de ogen

  • De huid onder je ogen is erg dun en erg gevoelig en is daarom bijzonder vatbaar voor rimpels. Rimpels ontstaan daarom vaak het eerste rondom de ogen.
  • Rimpels onder de ogen ook wel kraaienpootjes genoemd) zijn gelukkig goed te voorkomen en zelfs te verwijderen. Botox en eventueel een filler (Stylage) maken dat kraaienpootjes en rimpels onder de ogen vrijwel geheel verdwijnen.
  • Wanneer botox of fillers onvoldoende werken kan PLEXR overwogen worden. Dit geeft een meerjarig resultaat.
  • Voor wie botox of fillers een stap te ver is hebben we tegenwoordig de HIFU. Dit is een behandeling met ultrageluidsgolven waarmee warmte gegenereerd wordt. Deze warmte stimuleert vervolgens de collageen aanmaak waardoor de huid zich verstrakt en verjongt.
  • Overigens zullen wij u kunnen adviseren om behalve de lijntjes onder de ogen ook de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdlijnen mee te behandelen. Dit geeft vaak een mooier en natuurlijker resultaat.
Ooglidcorrectie zonder te snijden met PLEXR
Plexr ooglidcorrectie – onderoogleden

 

Rimpels, wat zijn dat eigenlijk?

Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn elastische eigenschappen doordat de hoeveelheid elastine en collageen afnemen.  De huid kan niet meer goed mee-bewegen waardoor er fijne rimpels ontstaan zoals kraaienpootjes. Gaandeweg de tijd ontstaan er steeds diepere groeven, bijvoorbeeld op het voorhoofd of in de wangen

Voorkomen van rimpels

Hoewel de veroudering van de huid een natuurlijk proces is, zijn er wel degelijk oorzaken die de komst van rimpels beïnvloeden en waar jezelf invloed op hebt.

Zo maakt zonlicht de huid snel oud doordat het elastine afbreekt. UV-straling is ook funest voor het collageen. Om rimpels onder de ogen te voorkomen is het daarom belangrijk om niet te veel en te vaak in de zon te zitten. Als je toch in de zon zit is het belangrijk om je huid goed in te smeren met een beschermend middel zoals zonnebrand.

Is roken slecht voor je huid?

Het antwoord hierop is simpelweg: ja. Rook bevat zuurstofradicalen. Dit breekt elastine en collageen af. Het zorgt tevens voor een verminderde doorbloeding.  Roken maakt de huid daarom dof, rimpelig en verhoogt de kans op huidkanker significant. Een gezonde leefstijl zorgt dat je minder last krijgt van rimpels of dat rimpels pas op latere leeftijd ontstaan.

  • Probeer zo min mogelijk – of beter nog: niet – te roken. Deze nare gewoonte zal er namelijk voor zorgen dat je huid sneller veroudert. Ook het regelmatig nuttigen van alcohol is uit den boze, omdat dit een slechte invloed heeft op je huid. Dat betekent niet dat je helemaal niet meer mag drinken, maar dat je moet drinken met mate. Als je te veel drinkt droogt dit namelijk de huid uit.
  • Naast roken en drinken zijn ook stress, een ongezond voedingspatroon en structureel slaapgebrek van je gezicht af te lezen.

Rimpels onder de ogen behandelen met botox of fillers

Voor meer informatie over een behandeling met botox klikt u hier. Voor informatie over een filler behandeling klikt u hier.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken