Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Stylage fillers bij Perfect Look

Perfect Look werkt met een van de fijnste fillers ter wereld: Stylage. Dit is een uitermate zacht en kneedbaar hyaluronzuur welke zeer breed toepasbaar is.

Over Stylage bij Perfect Look

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Je cosmetisch arts kan je een product uit de Stylage lijn aanbevelen, dat voor jou het meest is geschikt. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Het zorgt bijvoorbeeld voor rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Hoe werkt Stylage?

Het hyaluronzuur wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat je dus weinig last hebt van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Je kunt dus gelijk weer aan het werk gaan en je sociale activiteiten hervatten. Stylage geeft namelijk een kleine kans op roodheid en zwelling na de behandeling. Niemand hoeft het dus te weten!

Resultaten van Stylage

Het resultaat van een behandeling met Stylage bij Perfect Look kan 9-12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

 

stylage bij perfect look

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken