Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Traangoot behandeling met fillers

De ogen spelen een belangrijke rol in hoe we over komen op anderen. Er vermoeid uitzien merken we meestal door een vermoeide, doffe blik in en rondom de ogen. Er vermoeid uitzien wordt vaak als onprettig ervaren en wordt door mensen vaak ook gezien als het resultaat  van een ongezonde levensstijl.

Mensen vragen ons daarom dan ook vaak of wij iets kunnen doen om hen er minder vermoeid en frisser uit te laten zien. Een traangoot behandeling biedt dan uitkomst.

Waarom zie ik er zo vermoeid uit?

Een vermoeide blik ontstaat doordat de huid onder de ogen verslapt. De ouder wordende huid is minder elastisch en heeft minder vet en collageen. Door vermoeidheid ontstaat er tevens vocht (oedeem) waardoor er wallen ontstaan en er fijne lijntje onder de ogen zichtbaar worden. Dit effect wordt nog versterkt wanneer er onder de ogen weinig volume zit waardoor er een blauwe, doorschijnende tint ontstaat.
Door het volumeverlies vallen nit alleen de ogen in, maar ontstaat er ook een neuslippenplooi. Dit geeft een vermoeide en uitgebluste indruk.

Traangoot behandeling – De meest effectieve manier om er minder vermoeid uit te zien

Filler traangoot behandeling

Fillers zijn uitermate geschikt om iemand een minder vermoeide uitdrukking te geven. Door het aanbrengen vaan een kleine hoeveelheid filller onder de ogen wordt er meer volume gecreëerd waardoor de ogen minder ingevallen lijken en de fijne lijntjes verdwijnen. Het resultaat is direct zichtbaar.

Tegenwoordig is een behandeling met Profhilo erg in. Profhilo is een zuiver hyaluronzuur wordt met een heel fijn naaldje ingebracht. Profhilo verstrakt de huid waardoor de fijne lijntjes onder de ogen zullen verdwijnen.
Kijk hier voor meer informatie over Profhilo.

Hoe kom ik van mijn vermoeide blik af

Als een traangootbehandeling voor u nog geen optie is, zijn er ook minder belastende behandelmethoden. Zou kunnen fijne lijntjes rondom de ogen heel goed behandeld worden met PLEXR. Door de huid onder de ogen aan te stippen met een plasma apparaat ontstaat er huidverstrakking. Dit proces duurt ongeveer 6 weken.
Nieuw is HIFU. Dit heeft geen hersteltijd waardoor u de behandeling kunt ondergaan, zonder dat het anderen dat opvalt.
HIFU geeft huidverstrakking, waardoor fijne lijntjes onder de ogen verdwijnen. Deze behandeling dient ongeveer 2x per jaar herhaald te worden.

Overigens zijn er ook tijdelijke manieren om er minder moe uit te zien. Onder aan de pagina vind je hiervoor enkele tips.

De traangoot behandeling met fillers

Traangoot behandeling met fillers - ermindermoe uitzien door een filler behandeling
Traangoot behandeling met 1 ml filler (Stylage)

Het zou je misschien verbazen, maar een traangoot filler behandeling is relatief eenvoudig uit te voeren. Wij gebruiken biervoor de veiligste en meest prettige technieken die er momenteel zijn.

In feite volstaan 2 kleine prikjes in de huid waarna middels een zachte naald heel voorzichtig filler onder de huid wordt aangebracht. Het resultaat van de traangoot filler behandeling is direct zichtbaar.
Omdat fillers de neiging hebben om vocht aan te trekken behandelen wij altijd uiterst voorzichtig. Onze ervaring is dat het resultaat vaak met de tijd nog fraaier wordt. Om de veilheid zoveel mogelijk te waarborgen werken wij daarom alleen met gecertificeerde fillers van Stylage en Beotero.

Is een traangoot behandeling met fillers pijnlijk?

Over het algemeen wordt de traangoot behandeling niet als pijnlijk ervaren. De meeste mensen geven zelfs aan de behandeling als prettig te ervaren. De behandeling duurt meestal nooit langer dan 15 tot 20 minuten. Doordat het te behandelen gebied niet erg gevoelig is, is een verdoving meestal niet nodig.

Het resultaat houdt 14 tot 18 maanden aan. Het is ook mogelijk om tussendoor een beetje filler bij te laten spuiten. Dan houdt het resultaat natuurlijk veel langer aan.

 

Hiernaast zie je hoe de traangoot behandeling in het echt er aan toe gaat.

Prijs traangoot behandeling

Voor een behandeling van de traangoot gebruiken we doorgaans 0,5 ml filler per oog (dus 1 ml in totaal). Slechts zelden zal er meer product nodig zijn. De prijs van een traangoot behandeling ligt daarmee rond de €350,- (zie voor actuele informatie onze tarieven). Als er meer filler nodig is, ligt de prijs uiteraard hoger.

Tips om er minder moe uit te zien

1. Slaap met een extra kussen

Een goede slaap is ontzettend belangrijk. Om goed te slapen adviseren wij een extra kussen, het liefste van satijn.  Doordat je hoofd dan hoger ligt wordt lymfe makkelijker afgevoerd en ontstaat er minder vocht onder de ogen.

2. Douche met lauw water

Warm douchen kan erg ontspannend zijn, maar warmte doet zwellen. De warme douche kun je daarom beter voor ’s avonds bewaren. In de ochtend adviseren wij je gezicht te wassen met handlauw water. Het lauwe water zorgt ervoor dat huid en de bloedvaten geactiveerd worden. Door de verbeterde doorbloeding verbetert de lymfeafvoer en ontstaan er minder vocht.

3. Poets je tanden

Een fris gebit doet fris voelen. De geur van mentol in tandpasta’s geeft namelijk een signaal af naar onze hersens, waardoor we alerter worden. Ook voel je jezelf vaak veel opgewekter nadat je tanden zijn gepoetst.

4. Stop met roken 

Het zal je a vaker gezegd zijn maar roken verslechtert de doorbloeding en vermindert de lymfeafvoer. Ook zorgt roken voor een asgrauwe huid. Stoppen met roken is een belangrijke stap op weg naar een frisser gelaat.

5. Gebruik een concealer

Last van donkere kringen? Breng een concealer aan. Dit camoufleert een vermoeide uitstraling. Ook handig om een puistje te verdoezelen. Er zijn diverse goede concealers in omloop. Wij kunnen je daarbij uitstekend adviseren.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken