fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Wenkbrauwlift met botox

  Ogen zijn letterlijk het meest sprekende deel van het gelaat. Ogen vertellen veel over wat voor persoon je bent. Een open frisse blik wordt als prettig, intelligent en open ervaren. Een vermoeide blik en laagstaande wenkbrauwen worden daarentegen als minder positief ervaren. Een wenkbrauwlift met botox kan daarom vaak uitkomst bieden.

  Kan ik iets aan lage wenkbrauwen doen?

  Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren. Vaak zie je dat terug in de naaste familie. Veel vaker echter zijn laagstaande wenkbrauwen een gevolg van het ouder worden. Je huid verliest elasticiteit waardoor deze door de aantrekkende zwaartekracht uiteindelijk gaan hangen. Lage of hangende wenkbrauwen geven een vermoeide indruk . Daarnaast lijken de ogen daardoor verzonken in de oogkas te liggen.

  Wenkbrauwlift met botox

  Als de laaghangende wenkbrauwen het gevolg zijn van ouderdom en een slapper wordende huid, biedt botox uitkomst. Door een paar kleine injecties in de wenkbrauw zal deze worden gelift doordat de oogkringspier zich zal gaan ontspannen.
  Het effect is meestal na een paar dagen zichtbaar en zal gemiddeld 3 tot 4 maanden aanhouden.

  Resultaat wenkbrauwlift met botox

  Onze behandelingen zijn overigens erg veilig en worden alleen uitgevoerd door onze NVCG en BIG gecertificeerde artsen.

  Resultaat van een wenkbrauwlift met botox. Het effect is ongeveer na 10 dagen goed zichtbaar en houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan.
  Overigens wordt de wenkbrauwlift vaak in combinatie met een behandeling van de kraaienpootjes uitgevoerd. Aanbevolen wordt dan ook om meteen de rimpels onder de ogen mee te behandelen.

  Voorbeeld van een wenkbrauwlift met botox

  Wenkbrauwlift met PLEXR

  Botox werkt doorgaans 4 maanden. Als de hangende wenkbrauwen meer het gevolg zijn van huidverslapping, én je wilt een duurzamer resultaat, is PLEXR wellicht een optie.

  Met PLEXR wordt overtollig huid weggebrand. Tijdens het herstelproces wordt de collageen aanmaak gestimuleerd waardoor er huidverstrakking optreedt.

  Resultaat van wenkbrauwlift en ooglidcorrectie met plexr:

  wenkbrauwlift met plexr

  Afspraak maken