fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Wenkbrauwlift botox

  Heeft u vaak een vermoeide uitstraling en denkt u aan een wenkbrauwlift? Botox kan een uitkomst bieden! De wenkbrauwen met botox liften is voornamelijk geschikt wanneer het zakken van de wenkbrauwen nog minimaal is.

  Ogen zijn letterlijk het meest sprekende deel van het gelaat. Ogen vertellen veel over wat voor persoon u bent. Een open frisse blik wordt als prettig, intelligent en open ervaren. Een vermoeide blik en laagstaande wenkbrauwen worden daarentegen als minder positief ervaren.

  wenkbrauwlift botox

  Waarom een wenkbrauwlift met botox?

  Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren. Vaak ziet u dat terug in de naaste familie. Veel vaker echter zijn laagstaande wenkbrauwen een gevolg van het ouder worden. De huid verliest elasticiteit waardoor deze door de aantrekkende zwaartekracht uiteindelijk gaan hangen. Lage of hangende wenkbrauwen geven een vermoeide indruk. Daarnaast lijken de ogen daardoor verzonken in de oogkas te liggen.

  Naast dat hangende wenkbrauwen een vermoeide en gesloten uitstraling kunnen geven, kan het ook voorkomen dat het een drukkend gevoel op de ogen veroorzaakt. Middels een injectie met botox kunnen we het oogkringspiertje dat de wenkbrauw omlaag trekt verslappen, met als resultaat dat de wenkbrauw gelift wordt. Hierdoor krijgt u een frissere, meer open blik.

  wenkbrauwlift met botox

  Wenkbrauwlift met botox

  De voordelen van het liften van de wenkbrauwen met botox door Perfect Look:

  • Het geeft een natuurlijk resultaat met behoud van uw gelaatstrekken;
  • Het effect is na 10 dagen ongeveer zichtbaar en behoudt 3 tot 4 maanden;
  • Onze artsen zijn NVCG– en BIG-gecertificeerd;
  • Asymmetrie tussen beide wenkbrauwen kan met een lift met botox opgelost worden;
  • 99,- voor het liften van de wenkbrauwen;
  • Vrijwel geen hersteltijd, kan bij uitzondering een klein blauw plekje ontstaan;
  • Verschillende behandellocaties in Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel en Utrecht;
  • Relatief eenvoudig en snel, de behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

  Hebt u vragen over de wenkbrauwlift met botox? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0651305688, of door een e-mail te sturen naar mail@perfectlook.info.

  met botox wenkbrauwen liften

  Ervaringen

  Om een idee te krijgen hoe onze klanten een wenkbrauwlift met botox bij ons ervaren, hebben we hier een aantal reviews uitgelicht:

  Gul:  zeer tevreden!!
  “N.a.v. 2 slechte ervaringen elders heb ik lang getwijfeld over nogmaals een botox behandeling. Maar wat ben ik blij dat ik bij Edward terecht ben gekomen. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben super blij met het resultaat! Vriendelijke en deskundige arts. Ik kom zeker weer terug!” 10/10

  Mireille: goede ervaring correct en professioneel
  “Vriendelijke , en altijd even geïnteresseerd! Rustige benadering en uitleg gegeven verschil van botox. Deze behandeling verliep prima en geen klachten gehad. Edward werkt verzorgd en hygiënisch. Ik voelde mij op me gemak.” 8.7/10

  Anonieme gebruiker: uitstekend!
  “Zeer deskundige arts” 10/10

  Wilt u graag meer reviews nalezen? Deze vindt u op Kliniekervaringen. Zo kunt u zelf uw mening vormen.

  ervaringen met botox

  Voor- en na foto’s wenkbrauwlift botox

  Hier ziet u het resultaat van een lift van de wenkbrauwen met botox. U zult dus ook geen verbaasde, maar een  open, frisse blik krijgen.

  voor- en na foto's wenkbrauwlift botox
  resultaat met botox
  Resultaat

  De behandeling

  Vooraf aan de behandeling zal de arts de plek van de plek van de injecties vaststellen. Tijdens de daadwerkelijke behandeling worden er een paar kleine prikjes van de spierontspanner botuline toxine in de huid geïnjecteerd. De behandeling zelf wordt vaak ervaren als het gevoel van een paar speldenprikjes, dus een verdoving is niet nodig.

  Na de behandeling mag je de wenkbrauwen gewoon bewegen. Wel is het belangrijk dat je de wenkbrauwen niet masseert of erop wrijft. Daarnaast kun je mogelijk een kleine blauwe plek of een lichte zwelling krijgen. Pas erop dat je tot 24 uur na de behandeling niet sport, niet naar de sauna of zonnebank gaat en Uv-straling minimaliseert. Dit laatste kan het resultaat beïnvloeden.

  de behandeling

  Voor perfect gelifte wenkbrauwen kiest u Perfect Look!

  Wilt u af van die hangende wenkbrauwen en weer met een open uitstraling de deur uit? Kies dan voor Perfect Look! De wenkbrauwlift kan tevens uitgevoerd worden met PlexR en een HIFU behandeling. Ons consult is altijd gratis.

  We hanteren uitstekende kwaliteit tegen scherpe tarieven. Op korte termijn kunt u altijd bij u in de buurt terecht. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 0651305688, of stuur een e-mail naar mail@perfectlook.info.

  Kies voor een wenkbrauwlift met botox voor de specialist. Kies voor Perfect Look!


  F.A.Q.

  Krijg ik een verbaasde uitdrukking op mijn gezicht wanneer ik mijn wenkbrauwen heb gelift?

  Nee, een verbaasde uitdrukking kan niet komen door het liften van de wenkbrauwen en zou alleen op kunnen treden na een behandeling aan de frons.

  Is de wenkbrauwlift met botox geschikt voor iedereen?

  Het is niet geschikt voor iedereen, aangezien het bedoeld is voor een licht hangende wenkbrauw. Het geeft namelijk een subtiele lift.

  Hoe lang duurt de behandeling?

  De behandeling zelf duurt ongeveer een kwartier.

  Word ik verdoofd?

  Een verdoving is niet noodzakelijk. Klanten die u voor gingen omschrijven de behandeling als het gevoel van een licht speldenprikje. U voelt nauwelijks iets van de wenkbrauwlift met botox!

  Afspraak maken