Fillers voor een veilig, langdurig resultaat! 0651305688 mail@perfectlook.info

Waarom Perfect Look

Rimpels verwijderen

Veilig en hygienisch

Hoge klanttevredenheid

Met een wenkbrauwlift, kunt u laaghangende wenkbrauwen corrigeren. Iedereen wil natuurlijk een frisse, uitgeslapen blik. Hier spelen uw ogen en de stand van de wenkbrauwen een belangrijke rol in. Wanneer de wenkbrauwen omlaag gezakt zijn, geeft dit een vermoeide, chagrijnige blik. Daarnaast kan dit een vervelend drukkend gevoel op de ogen geven.

Ouderdom en zwaartekracht hebben een negatieve invloed op de stand van uw wenkbrauwen. Zwaartekracht trekt de wenkbrauwen omlaag en naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van de huid af. Hierdoor gaat het buitenste deel van de wenkbrauw hangen. Door de wenkbrauwen een lift te geven, kan dit verholpen worden.

Bij Perfect Look kunnen wij de wenkbrauw lift op verschillende manieren uitvoeren. Namelijk met PlexR (een wenkbrauwlift zonder snijden of een operatie), HIFU, of met botox.

wenkbrauwlift


Waarom een wenkbrauwlift?

Sommigen hebben van nature al laagstaande wenkbrauwen. Rond uw veertigste tot vijftigste levensjaar kan het daarom zo zijn dat uw wenkbrauwen dermate gaan hangen, dat u hier echt last van gaat krijgen. U ziet er vermoeid uit, krijgt vaak de vraag of u boos bent of kunt (door veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen) last krijgen van spanningshoofdpijn.

Welke technieken zijn er mogelijk?

Bij Perfect Look liften we de wenkbrauwen zonder te snijden of een operatie. Namelijk op de volgende manieren:

Met botox wordt de wenkbrauw tijdelijk gelift. Dankzij kleine injecties in de wenkbrauw zal de oogkringspier zich gaan ontspannen. Dit effect is na een paar dagen al zichtbaar en zal zo’n drie tot vier maanden aanhouden.

Voor een duurzamer resultaat en wanneer hangende wenkbrauwen het gevolg zijn van huidverslapping, kunt u ze liften met PlexR. Hiermee wordt de overtollige huid weggebrand en tijdens het herstelproces van de huid wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Hierdoor treedt er huidverstrakking op.

Door middel van HIFU kan het gelaat eenvoudig gelift worden. Deze techniek is erg verdraaglijk en de hersteltijd is erg kort.

waarom een wenkbrauwlift


Hoe gaan de behandelingen in zijn werk?

Aangezien er bij Perfect Look gekozen kan worden uit twee verschillende behandelmethoden, worden er ook twee verschillende behandelmethoden uitgevoerd.

Met botox

Vooraf aan de behandeling bespreken wij uw wensen en verwachtingen. De wenkbrauwen liften met botox neemt gemiddeld zo’n twintig minuten in beslag. De behandeling houdt zo’n vier maanden aan en kan vervolgens weer herhaald worden. Er vindt geen verdoving plaats, aangezien deze behandeling met een zeer fijne naald wordt uitgevoerd. Mocht u een verdoving toch prettig vinden, dan kan de wenkbrauw plaatselijk verdoofd worden met een crème.

Met PlexR

Met PlexR wordt de huid verhit met een plasma apparaat, waardoor cel vernieuwing en de collageenaanmaak gestimuleerd worden. PlexR wenkbrauwlift heeft een blijvend resultaat, er zijn geen risico’s aan verbonden en het natuurlijke karakter van het gezicht wordt behouden. Meer informatie over de behandeling leest u hier.

HIFU

HIFU is een uitstekende manier om de huid te verstrakken en veroudering tegen te gaan. Tijdens de HIFU behandeling op basis van ultrasound wordt de collageenaanmaak van de huid geboost, waardoor de huid elastischer wordt. De HIFU behandeling is erg veilig en complicaties zijn zeldzaam.

hoe werkt het liften van de wenkbrauw


Kosten wenkbrauwlifting

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van welke behandeling u kiest:

Behandeling Prijs
Botox (halve regio) € 99,-
PlexR € 199,-
HIFU behandeling (eerste zone) € 250,-

kosten wenkbrauwlift


Wenkbrauwlift voor en na

Hier ziet u het resultaat van wenkbrauwlifting. U krijgt geen verbaasde blik, maar zult er uitgerust en fris uitzien. De behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door ervaren, gediplomeerde artsen. Wij zijn aangesloten bij de NVEG (Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde) en de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

Aan de ingrepen houd je geen littekens over, aangezien er niet in de huid gesneden wordt.

lift van de wenkbrauwen met botox
Met botox

plexr wenkbrauwlift voor en na
PlexR wenkbrauwlift voor en na

met botox
Met botox


Ervaringen

Katja: 9,9: “Uitstekend!!”*
Super tevreden!!
Personeel & arts super aardig & professioneel.
Dr Edward geeft uitstekende adviezen en neemt de tijd om alles goed te bespreken en uit te leggen. De behandelingen was vrijwel pijnloos. Overal zeer tevreden over deze kliniek!

* Deze review is geschreven naar aanleiding van een wenkbrauwlift PlexR behandeling.

Anoniem: 10: “Uitstekend ”*
Ik ben nu 2 keer bij dokter Edward Berends geweest en ben zeer te spreken over deze dokter voor mij geen ander kliniek meer.
Edward Berends Is heel erg klantvriendelijk, zeer deskundig en eerlijk en oprecht.
Edward Berends Kliniek perfect look beveel ik aan echt een aanrader.

* Deze ervaring is geschreven naar aanleiding van een botox behandeling.

Anoniem: 8: “Deskundig”*

Duidelijke informatie vooraf aan de behandeling en de arts neemt de tijd. Resultaat is heel mooi geworden.

* Deze review is geschreven over een botox behandeling.

ervaringen


Waarom kiezen voor Perfect Look?

U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Gecertificeerde artsen;
  • U kunt binnen een week terecht voor uw wenkbrauwlift;
  • U heeft direct contact met de arts;
  • Behandellocaties in heel Midden- en Noord-Nederland;
  • Voordelige tarieven;
  • Goede beoordelingen met gemiddeld een 8,7.

Maak een afspraak!

Wilt u van die vermoeide, boze blik af? Bent u de vraag: “is er iets?” zat? Plan dan een geheel vrijblijvend consult met onze specialisten. Wij zullen u eerlijk adviseren over de verschillende behandelingen, rekening houdende met de natuurlijke karakteristieken van het gezicht. Onze gediplomeerde artsen stellen veiligheid en eerlijkheid voorop, zodat u na uw wenkbrauwlift met een gerust gevoel de deur uitstapt!

waarom kiezen voor perfect look


F.A.Q.

Wat zijn de risico’s?

Aangezien er bij de behandelingen die wij aanbieden niet daadwerkelijk in de huid gesneden wordt, blijven de risico’s nihil. U krijgt geen littekens en de behandelingen zijn vrijwel pijnloos.

Ga ik verbaasd kijken wanneer ik mijn wenkbrauwen laat liften?

Nee! Wanneer u de wenkbrauwen laat liften door Perfect Look, houden wij rekening met de natuurlijke karakteristieken van het gezicht. Hierdoor zult u er dus nooit een verbaasde of geschrokken blik aan over houden.

Word ik verdoofd tijdens de behandeling?

Bij botox en HIFU krijgt u doorgaans geen verdoving, aangezien er niet gesneden wordt. Het is mogelijk om een verdovende crème op het te behandelen gebied aan te brengen, wanneer u kiest voor botox.

De plexR behandeling verdoven wij wel, aangezien deze behandeling niet geheel pijnloos is. We laten de verdoving dertig minuten voor de behandeling intrekken onder een folie, waardoor deze beter intrekt. Hierdoor wordt een deel van het vervelende gevoel weggenomen.

Krijg ik littekens in mijn gezicht?

Zowel bij botox, plexR als HIFU zult u na de behandeling geen littekens krijgen.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

U kunt weer aan het werk wanneer u zich daar zelf prettig bij voelt. Wanneer u ervoor kiest om de wenkbrauwen te liften met plexR, is het wellicht verstandig om een aantal dagen vrij te nemen. Na de behandeling krijgt u namelijk korsten op de behandelde gebieden. Daarnaast kan het zo zijn dat er een zwelling optreedt, waardoor u tijdelijk minder kunt zien. Wanneer u niet representatief hoeft te zijn, kunt u gelijk na de wenkbrauwlift weer aan het werk.

© 2022 Perfect Look. Alle rechten voorbehouden
Afspraak maken