fbpx
 • Fillers voor een veilig, langdurig resultaat!
 • 0651305688
 • mail@perfectlook.info
 • Uitgebreide en blijvende oplossingen voor een gezonde huid

  Er natuurlijk mooier uitzien!

 • ZO Skin Health

  ZO Skin Health is een uitgebreide anti-aging huidverzorging die de tekenen van veroudering met krachtige ingrediënten tegengaat. Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten, werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om een optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. 

  Level I: Daily skincare program

  ZO Skin Health

  Bij geen of matige huidveroudering.

  LEVEL I bevat 4 stappen van het Saturation Program; reinigen, activeren, stimuleren en beschermen.
  Het Daily Skincare Program zorg ervoor dat de huid er gezond uit blijft zien. Deze producten bevatten

  retinol en speciale enzymen om de celactiviteit te stimlueren, beschadigde cellen te herstellen en te beschermen tegen toekomstige schade.

   

  Level II: Anti-aging treatment

  ZO Skin Health

  Bij vroegtijdige tekenen van veroudering, fijne lijntjes, oneffen huidtoon en verlies van stevigheid.

  LEVEL II bevat 4 stappen van het Saturation Program; reinigen, activeren, stimuleren en beschermen.
  Dit gematigd agressieve programma, met geavanceerde anti-aging producten, ondersteunt bij het herstellen van de beschadigde huid en werkt preventief tegen huidveroudering. Actieve ingrediënten als grow factor, retinol en specifieke enzymen herstellen de celfunctie en helpen een gezonde, jeugdige huid creëren.

   

  Level III: Agressive anti-aging treatment

  ZO Skin Health

  Wij raden u  een 5-stappen programma aan, waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn. Het Saturation programma bestaat uit de volgende stappen:

  1. Reinigen van de huid 

  Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

  2. Activeren van de huid

  Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.

  3. Stimuleren van de huid

  Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.

  4. Kalmeren en voeden van de huid

  Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

  5. Beschermen van de huid

  Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raad ik u aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken. Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere(ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van ZO Skin Health wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

   

  ZO Skin Health kits

  De producten van de ZO Skin Health lijn zijn zowel los verkrijgbaar als in voordelige kits waarbij u kunt kennismaken met de producten. De kits variëren, afhankelijk van het gewenste resultaat, qua sterkte van level I tot III.

   

  ZO Skin Health

  Afspraak maken